Friday, December 21, 2018

God Jul och Gott Nytt År!




Kära alla ni!


Idag skriver jag årets sista blogginlägg här på min blogg. Jag återkommer någon gång in på 2019.
Jag tänker vila från bloggen, och bloggar, under helgerna. Men, jag kommer att hålla instagram kokande.
Jag kan redan nu berätta att jag kommer att vara med i Vaken den 27 december. Mitt inslag brukar sändas runt 5:15 på morgonen. Det går bra att leta upp det på SR-Play sen.  Länken kommer jag att lägga ut på Facebook.
Jag kommer inte att lägga ut någon länk här.



Ett år på bloggen har gått igen.
Ett trevligt sådant! En årskrönika kommer i januari någon gång.





Som alltid vill jag tacka er, mina trevliga läsare, för att ni hänger med mig i mina funderingar här på min plats i cybern.
Jag uppskattar er så mycket. Era kommentarer är de som gör bloggen. Det vet ni.
Just nu har jag själv stora problem att kommentera de blogger-bloggar som har inbakade kommentarsfält. Det går inte att kommentera via mitt google-konto på dem. Mycket underligt, men så är det.
SÅ, jag får kommentera på annat sätt.   Jag får själv fylla i mitt namn och bloggadress i den halvanonyma rutan, det är INTE KUL!
Herregud så svårt de gör det för alla som INTE har konto i google, jag ser ju det nu med egna ögon. Verifieringarna är inte av denna värld.
Alla er läsare som kommenterar min blogg på det sättet tackar jag verkligen!! Det är inte klokt vilka töntiga verifieringsbilder blogger lägger upp, och vad de sedan ber en kryssa i. Fjanteri på hög nivå.
SÅ ni som står ut med det för att kommentera, STORT TACK!
Och då ska ni veta att jag har tagit BORT verifieringen på min blogg. Japp, de ber en tydligen ändå att verifiera in absurdum. Obegripligt.
OM jag kunde skulle jag ta bort det där direkt. MEN det kan jag tråkigt nog inte göra hur gärna jag än vill.
SO YOU GUYS ROCK!!



Hoppas att ni alla är redo för den jul som nu ligger i startgroparna.
OCH ja, är ni inte helt fit for fight så blir det ju jul iallafall.
Må ALLA ni som läser här få det riktigt fint, mysigt, stämningsfullt, stilla, roligt, vintrigt, strålande, vilsamt, vackert, varmt, juligt, stojigt, fridfullt och bra denna jul.





Jag önskar er ALLA en innerligt GOD JUL!
OCH,
Ett Riktigt Gott Nytt År!


15 comments:

Anonymous said...

Annika! Ha en riktigt härlig jul och ett gott nytt år!
Stor kram från Anette!

FREEDOMtravel said...

Att kommentera kan vara ett gissel ibland! Jag brukar fylla i själv, men oftast kan man fylla i en bokstav och så kommer resten automatiskt. När det inte går blir det däremot jobbigt ... Önskar en riktigt fin jul!!!

Anonymous said...

Skrev ett låååångt inlägg igår, men sen stod den där verifieringsgrejen och bara snurrade och snurrade och inget hände och framåt kvällen tryckte jag bort den, verkade inte gå. Spännande att se om det går bättre idag.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR önskar jag från ett vitt Åkersberga med en stor, stor kram. /Yvonne

Anonymous said...

God Jul och Gott Nytt År till Er också.
Här har vi lite frostgrader o lite snö på marken.
Ha det gott
Kram Margaretha

Äventyret framtiden said...

Tack detsamma Annika!
En varm och God Jul och ett innerligt bra Gott Nytt År 2019 önskar jag dig och din familj!
Julkramar
Karin

Humlan said...

Nu har det gått så där fort igen! Julen är nästan här, du skriver ditt sista inlägg för i år och jag skulle gärna ha en vecka eller två till av adventstid innan julen kommer, gissar att det är samma för dig. Jag vill njuta mer av denna tid!

Tack Annika för detta år, för att du fortsätter att blogga och att skriva roliga, tankeväckande och nostalgiska inlägg, blandade med allt möjligt annat, alltid läsvärt och utblandat med dina fina bilder. Och tack för att du gör det så lätt som bara är möjligt att kommentera, för det har verkligen blivit en utmaning att få igenom sina kommentarer på vissa bloggar (och ibland även här).

Önskar även dig och de dina en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
KRAMAR!

Vform said...

TACK Annika!! Och TACK för alla vackra bilder du delar med dig!
Njuter av varenda en!
Jo det är tråkigt med allt strul på bloggarna!
Jovisst är jag redo inför jul, tycker bara jag glömt något .. verkar som om jag inte har lika mycket att göra dessa dagar före helgen :)
Hoppas bara att det inte är nå viktigt ...
Vi har ett fantastiskt julväder, just nu lätt snöfall på en redan vit mark och -7 grader! Verkar vara likadant över juldagarna.
Önskar dig och din familj en Härlig och Fin JUL och ett Lyckosamt Nytt År!
KRAMAR!!

Anonymous said...

Tack det samma!!! Läser din blogg varje dag och bara älskar den. Ser fram i mot Januari och nya inlägg men först ska vi fira jul, bara älskar julen.

Många julkramar från Elaine eller lajnus74 på Instagram ❤️

Eva i Dalarna said...

God jul Annika!

Nettan said...

Och där försvann december *poff* märkligt hur ett år kan gå så oerhört snabbt!
Vilket år och vilka äventyr vi lägger bakom oss och vilka äventyr ligger framför oss istället!
Nu hoppas jag att du och de dina får en underbar jul och nyårshelg så hörs vi av när det blir januari 2019!

Kram

Steel City Anna said...

God jul!

Bloggblad said...

Visst är det kommentarer som gör bloggandet roligt - jag tröttnade när så många slutade att skriva bloggar och då förstås slutade att läsa också.

Numera läser jag ibland några bloggar då och då men halkar ofta ur inloggningen och tycker som du att det blir svårt att klicka i alla uppgifter flera gånger - eller klicka på bilar och övergångsställen i evighet.

Men idag blev det ett litet inlägg - måste ju få sola mig i glansen av tv-inspelningen... stolt som en tupp. Och jätteglad att det blev en så bra helhet när det blev ihopklippt.

Nilla Tankebubblor said...

God fortsättning på julen! Ha det så skönt!

Anonymous said...

Hoppas du har haft en underbar jul kära Annika! Ville passa pa att önska dig och din familj god fortsättning, gott slut och ett riktigt gott nytt ar! Tack för att vi far hänga med pa din livsresa. Har blivit väldigt dalig pa att kommentera men brukar kika in lite da och da och blir alltid lika varm om hjärtat. Din blogg är sa härlig att läsa. Keep up the good work!
Kramar, Lisa

Channal said...

Tack kära Annika! Du vet att jag älskar din blogg. Tror jag har följt dig i tio år snart! Inte klokt vad åren går. Har varit spännande att följa Karolina från en liten flicka och nu till en ung kvinna. Ja, sen har du lärt mig otroligt mycket om amerikanska traditioner och tokigheter :-) Så glad som har dig här! 2018 har jag inte varit så aktiv i bloggvärlden. Jobbar 100% och min gamla mamma o barnbarnen tar tid. Och maken :-) 2019 vill jag bli mer på alerten här! Bloggen ÄR roligare än Instagram. Det blir mer personligt. Ser fram emot att följa dig många år till!

Gott Nytt 2019 och KRAM!! Anna