Wednesday, May 23, 2018

Examensdagen! Elon. Del 2.
Godmorgon!


Idag tänker jag åter ta er med till Elon.
Vi hade en sådan otroligt fin helg där. Denna vår allra sista som college-föräldrar.
Det är svårt att beskriva hur det kändes allting. Som jag skrev igår, det var alla sorters känslor som ramlade över oss.
Glädje, tomhet, lycka, stolthet, saknad och lite sorg.
Hela spektrat av känslor var i stort sett representerade.


PÅ fredagseftermiddagen kom meddelande om att ceremonin för de 1400 avgående eleverna skulle komma att äga rum inomhus.
Vädret satte helt P för utomhusceremonin.
Ostadigt väder VAR det precis hela helgen. Regn, skyfall, åska, sol, hetta och fukt om vartannat. Ja, det var förstås varmt hela tiden oavsett väderlek.


På fredagen tog jag foton av Karolina iklädd kåpa och mössa.
Det är speciellt att se sitt barn iklädd “cap and gown”. Stort och lite märkvärdigt. Vi körde lite foton runt om campus, men framförallt i “The Historic Neighborhood”. Det gällde att passa på att fota mellan skurarna.PÅ fredagen plåtade jag Karolina iklädd cap and gown.  Vädret var så ostadigt denna helg, så det gällde att passa på när vi hade chansen.  Ja, det var roligt att speciellt att fota henne.  Stort!!

Alla gånger måste man ha bilder av Elons klassiska fontän!
Lördagen den 19 maj ägde examen rum. Istället för klockan 9:15 var Karolinas examenstid nu flyttad till 13:15.
Klockan 9:15 fick de cirka 700 studenter som tog sin Bachelor of Arts examen sina diplom.
När Karolinas grupp fick sina var det dags för den andra gruppen om cirka 700 som tog sin examen i Bachelor of Fine Arts, Bachelor of Science och Bachelor of Science in Business and Administration. Det betydde att det var många kompisar till Karolina som tog sin examen tidigare under dagen.
MEN, allt streamades online så Karolina kunde se det hela.
OCH det fina med streaming, min familj kunde också se hela ceremonin tack vare internet. DET är underbart!!
Att ha några av dem med online kändes underbart för mitt hjärta.Peter och jag redo för att bege oss mot ceremonin. OCH vi visste att det gällde att komma i tid.  Insläpp var 12:30 och vi var där redan före 12.  MEN så fick vi BRA platser också!!  The early birds got their worms!
Examensceremonin ägde rum inne i idrottshallen på Elon, och varje elev hade fått två "rain tickets" var. En sak är säker, det gick inte att få tag på NÅGRA extra regnbiljetter. Folk försökte köpa dem för flera hundra dollar, hörde vi talas om ryktesvägen. HAHA.
Nej, men det är klart det är surt för många inresta mor och farföräldrar, mostrar, fastrar, farbröder, morbröder, och även för syskon som inte kunde se sin bror eller syster ta sin examen.
Det fina var att det gick att se ceremonin från storbildstv-skärmar över hela campus. Så det fick vår kompis Keith göra, och med honom MASSOR med andra.
Föräldrarna ankommer.


OCH så kommer dagens huvudpersoner, de som ska få sin examen!!  Ser ni Karolina?  Hon är i högra raden, andra tjejen framifrån.
OCH här har Karolina lagt märke till att jag fotar henne!! HEJ!!!


En sak är säker, det är högtidligt på dessa ceremonier. DET ÄLSKAR JAG!!!
Allt är väl iscensatt och mycket traditionellt. Inmarsch till “Pomp and Circumstance”, nationalsången följer och sedan olika tal.
Studenterna får sedan sina diplom. De går över scenen en och en och hämtar dem. De blir uppropade med namn.
Eftersom de började med Bachelor of Fine Arts var Karolina den ANDRA studenten av 700 att trava över scenen. Ja, då kände jag allt något vått i ögonvrån. TRO MIG!
DET erkänner jag. SÅ högtidligt och så STORT!!
Sedan var det bara att vänta tills 698 andra studenter fått sina diplom innan vi kunde trava ut (jag känner en del av dem, så det var bara roligt). Ja, först sjöng alla Elons sång, "The Alma Mater", och därpå var det utmarsch.DAGS att hämta diplomet!!  Heja Karolina!Karolina skakar hand med Elons president.


OCH här har hon fått sin ekstickling.  När eleverna börjar Elon får de alla ett ekollon under Convocation (en välkomstceremoni för nya elever).  När de går ut får de en stickling.  Gulligt.  Nu måste vi plantera ut denna ek någonstans.  Vet inte riktigt var ...Vädret hade då beslutat sig för att slå om och bli soligt, hett och fuktigt.
Vi träffade Karolina och hennes lilla, lilla grupp av BFAs in Theatre Arts. De fotades och kramades och hurrades för.
De var alla helt euforiska och spralliga, som det ska vara.
NU har de sin examina.
HÄR är bilderna jag tog efter ceremonin!!  KLARA!!  Fyra år senare!!


Karolinas klass, sju elever tog sin examen i Bachelor of Fine Arts in Theater Arts.  Här är de som idag kan kalla sig skådespelare.  En av dem fattas, tyvärr.  Han var ute och letade efter sina gudföräldrar i vimlet. 


OCH alla föräldrar knäppte foton och gladdes!!


OH yes!!!  SÅKLART!!


Karolina ville att vi skulle gå och festa med hennes bästisar direkt efteråt. Bästisarna är killarna på fraternityt DU, Delta Upsilon. Det var dem Karolina började hänga med då de alla var freshmen, därigenom träffade hon kära, fina tjejkompisar, liksom dessa killkompisar. Ingen av dessa vänner har haft teater--eller någon annan konstnärlig inriktning--på Elon. Men det är dessa ungdomar som nog betytt mest för Karolina under åren på Elon. De har betytt mer än hennes eget sorority (Karolina var aldrig någon hängiven sorority-tjej).
Sagt och gjort, mot DU-huset och festen. HAHA.
Där hade man bbq, en helstekt gris med alla tillbehör. Omåttliga mängder vin, öl och starkare. Musik och partytält.
Vi var där i någon timme.
Examensmiddagen åt vi på ett litet mysigt ställa i Saxaphaw nära Raleigh.Karolina med sitt diplom.  Peter och jag är så stolta för Karolina tog sin examen Cum Laude, med hög dignitet.  Gissa om är stolta över henne och allt jobb hon lagt ner på Elon.  OCH att hon bara haft A och ett fåtal B under dessa fyra år.  Dessutom har hon gått ut med fler poäng än hon behöver.  Duktiga Karolina!  Ja, förlåt mig om ni tycker att jag skryter. Men jag är bara en så glad och stolt mamma!

Precis, Karolina, balansera ditt diplom med ära!!Sen då?
SEN var vi tre gamlingar helt och hållet slutkörda. Vi kom hem till hotellet vid 21:30 och stupade isäng.
Karolina drog iväg på fest, och hon kom hem klockan 5 på morgonen!!
I huset jämte hotellet där vi bodde festades det hela natten, till klockan 8 på söndagsmorgonen!!!
HAHA!
TUR att jag hade öronproppar, kan jag säga!


DU-festen.  


Peter och Keith passade på att spela lite beer pong.  Något de själva gjorde då de gick i college och på sitt fraternity, haha.
Karolina med alla sina bästisar.  Nu strös de alla för vinden.  De ska till New York, Chicago, Texas, Connecticut, Boston, Minneapolis och Washington DC!  Fina, fina ungdomar!
Söndagen …
Eftertankens kranka blekhet …
Nej då, men en bjärt kontrast mot lördagens festligheter och högtidligheter. NU skulle vi flytta ut Karolina. Karolina själv hade verkligen förberett det allra mesta. Men vi släpade, släpade, drog och lyfte till bilen. In och ut, ut och in. Runt om oss föräldrar och studenter som gjorde detsamma. OCH svettades och svor i solgasset.
Alla stolta päron som dagen innan lett som solen mot sina telningar suckade, svor och stönade i trappor och hallar medan saker baxades mot bilar, återvinning, donation eller sopstation.
SVETTIGT och hårt. Irritationen låg i luften mellan alla, haha.


Klockan 12:20 lämnade vi Elon för allra sista gången.
NU är vi påbörjat ett nytt kapitel. Ett slags mellankapitel, kan vi nog säga.
Vi håller alla på att hitta en väg till en ny vardag.
Inte det lättaste alla gånger.Återkommer om det.

TACK för att ni har läst och brytt er så mycket om åren på Elon.  Att ni alltid haft så fina kommentarer efter mina inlägg om Elon.  SÅ mycket stöd och kärlek och från er alla!
DET har betytt mycket för mig!!


38 comments:

Nettan said...

Men vilken examenshögtid, så himla underbart att få ta del av alla bilderna, och ja jag förstår din känsla Annika, många gånger om.
Här blir den slitsamma utflytten andra helgen i juni men precis som Karolina ska det mesta vara gjort redan.

Hoppas nu att ni börjar landa i det som är vardag en tid framöver och jag ser med spänning fram emot vad som ska hända sedan! Än en gång stort grattis till Karolina för väl utfört arbete! <3

Kram
Nettan

Nilla Matthews said...

Tack för att vi fick vara med på en av Karolinas viktigaste dagar! Så roligt att se bilder från ceremonin! K måste vara stolt över sina fina resultat också, hon har nog fått jobba hårt. Måste kännas hjärtskärande att skiljas från alla vänner sedan 4 år, då man fått så mycket gemensamt. Trots att man far åt olika håll och vistas långt från varandra, har hon nog fått vänner för livet!
Vilka dagar för er alla! Synd med regnet som kom, men det blev ju högtidligt ändå.

Phu vilket jobb med flytten!

Nu får ni väl alla vila på lagrarna ett par dagar och återhämta er från både förberedelser, långa resor, och allt annat som hört till.

Ska bli roligt att följa er alla i fortsättningen!

Stor kram och lycka till!

Nilla Matthews said...

PS Vilken vacker dotter ni har, drag från båda sina föräldrar!

Humlan said...

Jag slås fortfarande av hur fantastiskt vacker miljön är på Elon och så roligt det måste vara för er, men framför allt för Karolina att du fotat så mycket under alla dessa år. Visst tog jag foton under min universitetstid, men jag är ju sällan med själv och nu har ni massor med bilder på miljön och på K under denna tid och den stora finalen i helgen.
Jag förstår så väl alla dina känslor under helgen, det är ju precis så det är när en speciell tid är slut och något nytt ska börja, hon har klarat av sin utbildning och tagit sin examen men nu är det över. Tack för att vi har fått följa med under denna tid och denna helg!
Jag önskar Karolina all lycka framöver, vad det än blir och vart det än bär av.

Kramar!

Vform said...

Ja vad ska man säga! UNDERBART!
Tack för att du delar med dig av alla bilder och att vi får ta del av allt som händer!
Svårt att riktigt förstå den upplevelse ni är med om!
Önskar ER och Karolina en lycklig tid framöver och att hon hittar sin plats i livet!
Hon vet verkligen vad hon vill!
KRAM till er alla!

Annika said...

Nettan:
TUSEN tack för fina ord.
Ja, nog var det storslaget, och stort för mig. OCH för alla. Jag blev så tagen.
INTE kul att flytta ut, usch. Slitsamt. Jag är glad att K gjort så mkt innan. Vi behövde i stort sett bara bära och släpa medan hon gjorde det sista i sitt rum.
Nu är det ett litet mellankapitel ett tag. Sen kommer nästa stora steg.
Lovar att berätta, givetvis!
Lycka till med er flytt.
OCH tack!!

Kramar!

Annika said...

Nilla:
TACK för att du hängt med här på bloggen. SÅ glad för det!!
Betyder mkt att få höra ifrån er.
Visst, absolut, många tårar dessa kompisar emellan.
De planerar alla att återkomma till homecoming i höst. BRA det!!
Regnet ja, så less på det. SÅ less på vårt ostadiga blöta väder vi har här på östkusten. Ingen ände verkar det bli heller.
Men, på många sätt var det bra att det flyttades inomhus.
Tack Nilla!!
Kramar!!

Annika said...

Nilla:
TACK!!! Så glad jag blir :-)

Annika said...

Humlan:
TACK!
Jag med. Varje gång jag kommit dit har jag slagits av det. Gång på gång. Hur underskönt det är där på Elon.
SÅ fin miljö att plugga i.
TACK Humlan.
Blir glad över dina ord. Ja, ni börjar ett slags mellankapitel ett tag.
Sen blir det annat.
Kramar!!

Annika said...

Vivan.
TUSEN tack!!
Blir glad. Förstår också att det är svårt att sätta sig i ngt som är så pass annorlunda ändå.
Ja, jag har en mkt driven och målmedveten dotter.
Nu ska jag hänga med på färden. OCH jag lovar att dela med mig!!
KRAMAR!!!!

Susanna said...

Åh, vilken fantastiskt fin ceremoni! Kan bara föreställa mig hur tomt det känns nu!! Stora kramar från Susanna (@susannasinsta)

Annika said...

Susanna:
TACKAR!!!
DET känns underligt, det kan jag säga. FFA för Karolina, men för oss också.
Kul att höra ifrån dig, Susanna.
KRAMAR!!

Steel City Anna said...

Stort grattis! En omtumlande dag förstår jag. Karolina ser väldigt glad ut!

P i X E L I E – Erica Pettersson said...

Vad roligt att vi fått följa med på eran examensresa!
Universitetsexamen är ju trots allt en av de allra största milstolparna i livet! :-D
Återigen önskar jag Karolina ett stort GRATTIS!
Speciellt med tanke på DE betygen! Imponerande!
Förstår till fullo att ni är stolta.
Så skryt på! Det förtjänar ni, hela familjen! :-D
När ens barn tar examen med så otroligt fina meriter finns INGEN jantelag!! DÅ får en skrika ut sin stolthet med megafon, om en så vill :-D :-D

Jag älskar porträtten du fotat också!
Fastnade speciellt för den allra första bilden i inlägget -den hade lika gärna kunnat vara fotad av en professionell Fotograf!
Utsnittet, skärpan, bakgrunden, känslan att det verkligen är college-examen. Du har verkligen fått med ALLT i den bilden!

Och miljön med de där tegelpelarna! To.Die.For!
DÄR skulle jag verkligen vilja befinna mig och fota porträtt!!

Ursäkta att alla meningar i denna kommentar slutar med utropstecken. Men jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR verkligen att läsa om amerikanska examenshögtider!
Personligen kan jag tycka den svenska vita studentmössan är snyggare än den amerikanska. Men samtidigt älskar jag den amerikanska "outfiten" mer, just för att en på riktigt KÄNNER hur högtidligt det är. Hur stort det är med Graduation där.
Och kanske lite också för att jag själv alltid drömt om att bära en sådan utstyrsel ;-P

Ha det toppenfint nu, hela familjen!
MVH /Erica

bettan said...

Alltså, det är ju som på TV ;) så pampigt, högtidligt och fint. Så roligt att se Karolina så vacker och glad efter fyra års hårt arbete. Självklart ska man som förälder vara stolt och berätta om sin duktiga unge. Det tycker inte jag är skryt utan sann glädje.

Karolinas skor kollade jag noga. Jättefina. Tackar även för du har tagit en bild av Karolina "bakifrån", då fick jag möjlighet att kolla in klacken;):) De ser sköna ut. Jag tycker det är kul med skor, att kolla skor, att prova skor, att köpa skor. Kollade allt in dina skor också och jag gillar dem:)

KRAMAR!!

Annika said...

Anna:
Tack! Ja, de var sååå glada!!!
Mkt kul!!

Annika said...

Erica:
OCH tack för att du följt med. Så roligt!!
TACK Erica!!! Ja, du hr så rätt. Nog får jag säga hur glad och stolt jag är över både henne och hennes betyg!!
Sant!
Återigen, tack för att du gillar bilderna, och bilden. Så roligt att fota henne.
Du hade älskat att vara där. SÅ härligt, och så många fina miljöer.
Underbart.
Visst, på en amerikansk examen syns det!!
Både på HS, Uni och sen då man tar högre examens. Helt rätt, blir så mkt mer högtidligt. OCH sen har de ju de kläder de vill ha på sig under kåporna. Ofta vita klänningar för tjejerna. men just under ceremonierna ger det en väldig effekt då alla ser likadana ut.
Älskar det.
TACK för dina fina, fina ord- Du gör mig glad!!
:-)

Annika said...

Bettan:
Ja, det är som på tv och film. Det är verkligen det :-)
SANN glädje, det är precis det jag känner. SÅ härligt.
Underbart. Sen är det ju lite sorgligt också. En ny verklighet. OCH en mkt mer ostrukturerad sådan än när hon gick i skolan.
HAHA, att du gillar skor är ingen hemlighet!! DET vet jag från insta :-)
Vääääldigt höga kilklackade skor hade hon. Hon bytte sen till festen.
Mina var också kilklack, fast inte lika höga.
HIHI!!
Kram och TACK!!

Eva i Dalarna said...

Jag håller med Erica, man får skrika ut sin stolthet och glädje över sina barn. Det är kärlek!
Jätteroligt att läsa om ceremonin och att se bilderna. Och nu :mot nya tider! Det kan man verkligen vara säker på här i livet: att ingenting varar för evigt. Men var sak har sin tid! Kramar till er alla!

Anne said...

Det är så att jag blir rörd och tagen, din resa och er allas resa under de här fyra åren har vi fått ta del av så det är lätt man även som utifrån betraktare blir rätt gripen här när man läser dina inlägg.... Herrejösses vad bra hon gjort det, inte nog med att det är stort att bara ta examen förstås men på det sättet hon gjorde det. Jaaa, ni ska vara sprickfärdiga av stolhet och det är inget skryt, utan bara så underbart höra och se. Ös på!! Stolta föräldrar och dotter, det är rörande faktiskt. Underbart är det. Din K är så vacker och fin på alla sätt och vis också, en spännande framtid väntar henne och alla andra som tog examen nu.
Haha, det var så roligt läsa dagen efter också. Ser det framför mig, festglansen borta (haha, vissa kanske var bakis också efter allt festande dagen innan och lite sömn), hårt arbete flytta ut i hetta och fukt dessutom.
Vad fina du och Peter var förresten på lördagen, jättesnygga och stiliga i era outfits.
Men du, vad kul de sände streaming. Jag tänker framför allt på hur det öppnade upp för din Stockholmsfamilj att kunna se, häftigt.
Det var mäktigt med bilderna där man ser havet av de röda kåporna och hattarna, i examenssalen. Hur är det förresten med kåpor och hattar (eller säger man mössor?) är det något som alla studenter köper och så behåller man dem? Lite som med studnetmössor, alla köper egna och behåller.
Så nyfiken på höra mer om nästa kapitel och planerna den nyutexaminerade damen har. Så låter bra att du kommer berätta och dela mer när tiden är mogen.
Kramar!

Channal said...

Förstår att ni är stolta! Bra jobbat Karolina. Fina bilder. Jättestor skola! All lycka till i framtiden till er vackra dotter.

KRAM Anna

Anonymous said...

Magic!
Congratulations on your outstanding academic achievement Karolina! Wishing you all the best for your future!
Ni kan verkligen vara stolta, Annika. Vilket fantastiskt resultat. Du och Peter sag förresten väldigt fina ut pa självaste graduation. Pampigt värre.
Tack Annika, för alla ganger vi fick följa med till Elon och att vi fick ta del av denna fyraariga resa. Kommer faktiskt att sakna Elon jag med. Men, men, nu väntar nagot nytt i sinom tid.
Stora kramar,
Lisa

Pettas said...

Så fick jag äntligen tid att läsa det här inlägget idag. Visste ju att det skulle handla om examen! Och tänk nu har jag också varit med om det! Stort grattis än en gång! Fina bilder som berättar så mycket! Glädje och men också eftertanke via sista bilden. Så fint!
Ett nytt skede i era liv har börjat! God lycka önskar jag er!

Annika said...

Eva:
TACK!!!
Ja, man får nog det va?
Så det gör jag. Nu när jag kan!
TACK för fina, rara ord.
Stora kramar från mig!!

Annika said...

Anne:
Men TACK!!
SÅ glad och rörd jag blir över dina vackra ord!!
TACK!!!
ja, nog har hon gått ut med bra betyg alltid, och gjort bra ifrån sig. SÅ stolt över henne.
SÅ stolt.
NU väntar nya äventyr--efter mellanspel här hemma som kommer att vara ngra månader eller ngt halvår. Ska absolut berätta mer om det sen. LOVAR!!!
Ah ja...
Söndagens blekhet ...
Alla flyttade inte ut den dagen, men många. Gissa om det var annan stämning då. Pust och stön och stånk ...
HAHA.
Baxa in i bilar. STÄDA och feja.
Lämna nycklar, allt sånt.
Bakis ja, det var det nog många som var också.
Karolina kom själv hem 5!!! OCH vi kom med bilen framåt förmiddagen.
man köper sin cap and gown. Eller kåpa och mössa.
De är inte så dyra. Samma på HS, man köper dem.
Kul att du gillade även hur vi gamla päron såg ut.
HAHA.
Kramar!!!!

Annika said...

Channal;
TACK!
Men tro't eller ej, det är ingen stor skola :-)
Den är ganska liten i uni-mått mätt. Eller tom väldigt liten. I stora state schools kan det röra sig om tusentals avgående studenter.
Tusen tack snälla!
NU väntar framtiden.
Kramar!

Annika said...

Lisa:
TUSEN tack!!!
VI är verkligen stolta. Det är vi.
Underbart fint att ha lotsat sitt barn dit man vill. En examen från uni cum laude. SÅ härligt.
KUL att du gillar hur vi fldrar såg ut också :-)
Nu väntar nya äventyr, och jag är säker på att jag ganska snart får nya platser att visa upp. Men det kan dröja ngt halvår eller så ;-)
TUSEN tack för att du hängt med på resorna till Elon.
OCH för kommentarer och uppmuntran.
KRAM!!!!

Annika said...

Karin:
TACK Karin. Ja en stor dag var det för oss alla. Störst för K såklart.
Nya äventyr väntar. Men först en mellanperiod med mor och far som kommer att räcka ca 6 mån. Det tycker vi är kul.
Sen kommer ngt annat.
Tack för att du hängt med!!!

eastcoastmom said...

Verkligen en stor dag, en fantastisk helg! Kul för mig också, så jag vet vad vi har framför oss om några år!

Annika said...

AM:
JA! Verkligen!!!
Ja, du har ngt mkt, mkt speciellt att se fram emot. Du kommer tycka att HS-examen hamnar i bakgrunden.
Det var verkligen helt otroligt fint allting. En helg jag aldrig glömmer!!
Lyckost dig som har ditt kvar x2!!!

Monica said...

Stort GRATTIS igen till fina Karolina med sina stiliga föräldrar. Så roligt att läsa och du berättar så bra och intressant om hela denna examen. Du printar kanske ut all text så den inte försvinner i rymderna, man vet ju aldrig:-), foton finns kvar säkert men så att du har texten. Förstår att det var omtumlande och roligt, ja allt på en gång och att ni är så stolta, lycka till med allt och det låter så fint med en tid tillsammans nu först innan nästa äventyr. Härligt med så fina minnen från en bra universitetstid, ja den tiden är speciell, den bästa tror jag när det gäller studier.

Ha det så fint nu! Ja PS:-), eken ja, den kan bli stor, kanske du kan smyga ned den på din morgonvandring nånstans för den ska ju växa och finnas alltid tycker jag.

Anne-Marie said...

Det var många cap and gowns. :) Fler än på vårt lilla college.
Så mäktigt och stort med denna examen. Förstår om du fick något vått i ögat.
Kul att se bilder från ett stort “evenemang". Fint och vackert på alla sätt.
Tänk vilken omställning det måste bli för Karolina att komma tillbaka till Reston. Och även för dig och Peter. Trevligt säkert att hon kommer hem ett tag i alla fall.
Skall bli intressant att höra mer framöver om vad hon kommer att ta sig för.
Så fina bilder på Karolina och hennes examen! Och grattis till henne och hennes fina betyg! Det kan hon vara stolt över.
Kramar!!

Taina said...

Först ett STORT grattis till Karolina! Det har verkligen varit kul att följa henne på Elon. Och nu är dt ett nytt kapitel. SÅ spännande att se vad hon ska göra nu! Bilden där hon ler mot dig när hon upptäcker att du fotar är SÅ BRA! Älskart!

Ha en fin torsdag!

Kramar!!!

Annika said...

Monica:
TACK!!!!
Ja en stor dag!!
Så roligt att få vara med om det hela. Vackert och storslaget.
Har inte printat ut det :-) Fast du har rätt, man vet aldrig med internet. Saker och ting kan verkligen bara försvinna.
Nu har vi en ny tid framför oss, och den ska bli trevlig.
Sen väntar nya saker.
Eken ja ...
Jag har så mkt ek och stor lövträd runt mitt hus att jag nog knappt ens vill plantera den runt huset, haha.
Men vi får se vad vi gör med den, haha

Annika said...

AM:
Och ändå är inte Elon ngn stor skola med 1400 i avgångsklassen.
:-)
JA!! SÅ stort och fint de gör det. Älskar det.
OCH visst, absolut blev jag rörd flera gånger. SÅ fint.
Precis, en ny verklighet för oss alla nu. Vänja om sig, anpassa sig igen. Allt det där.
Och sen börjar ngt nytt igen.
TACK snälla AM!!!
Stora kramar!

Annika said...

Taina:
TACK!!
JA en stor dag!! Verkligen!
Gillar också bilden då hon ler från sin plats!!
Tusen tack!!
Kramar!!

N said...

SÅ underbart att se! Stort grattis till Karolina som gjort så bra ifrån sig! Dessutom är ju miljön otroligt mäktig. Amerikanerna vet verkligen hur man ordnar en examensceremoni.

Annika said...

N:
TACK!!
Ja, det var fantastiskt. OCH visst kan amerikanerna det här med examen. Helt otroligt mäktigt.
Tack för din kommentar!