Thursday, June 20, 2013

Torsdagssnack...

Torsdag igen.
Dags för punker således.

Punkter, ett trevligt sätt att blogga på.


* True Dat
Sant är att det nog blir en annorlunda, men bra sommar, för mig iår. Jag sätter all min tilltro till det.
TACK för alla glada tillrop i gårdagens inlägg!!
Jodå, jag ser fram emot sommaren.
Annorlunda, men inte dåligt för den sakens skull. Inte alls. Att vi är mycket uppbokade ser jag enbart som något mycket positivt. Jag är inte en person som bara kan gå och dra en hel sommar. Jag måste ha sommaren inrutad, och det har jag.


* Nike +
Nike + är en app som min svåger Håkan först började använda. Peter började sedan nyttja densamma. Nu har jag också börjat. Gillar denna app, den är perfekt att ha på Power Walks (jag springer ju inte), den håller reda på kilometrar, hur snabbt man går, kaloriförbränning etc. Dessutom kan man följa andra via den appen. Jag följer bara Peter. Det roligaste är att tävla mot sig själv, att försöka knata allt snabbare så att man slår sin egen kilometertid.
I like it. Jag sinkar mig själv ibland eftersom jag ofta stannar och tar foton med ajfånen, men det är smällar jag får ta. FNISS!!!
* Havet
Jag längtar till havet.
Jag vill åka dit. NU! Jag längtar till The Outer Banks. Jösses vad jag skulle vilja styra kosan dit.
Nej, vi har inte havet inpå oss här i Washington. Vi har Potomacfloden och vi har The Chesapeake Bay (som är en STOR Atlantisk havsvik). Men till öppna havet tar det tre timmar att köra, och då är man i Ocean City, Maryland. En mycket kommersiell beach, to say the very least.
Alltså är den inte min favvis på något sätt. Nä, OBX is da shit, och jag hoppas verkligen att vi kommer dit någon långhelg i sommar.
Jag kan ärligt säga att det drar i mig av längtan att komma till havet.
* Bildredigering.
iPhoto, mitt enda redigeringsprogram, strular ibland.
Jag är väl inget större fan av iPhoto, och alla fotografer tokdissar det.
MEN, det jag gillar med iPhoto är att det är så ENKELT att förstå sig på. Allt är bara så solklart. Love it. Sen finns det lite annat som fattas där, men...
Men, det är ändå dags att byta eftersom iPhoto har börjat bråka.
Men till vad? JAG tycker inte om att redigera sönder bilder.
Det är inte min grej att retuschera ett foto till oigenkännlighet. Men, ibland måste bilder redigeras, och ibland vill man leka lite med färger etc.
När jag hade min Sony Vaio PC använde jag Photoshop Elements, och jag var verkligen inte haj på det, men jag använde det.
Apple har sin Aperture som jag funderar lite på. Eller, ska jag gå direkt på PS Elements 11?
Någon av er Äppelmännsikor som testat Aperture?
OCH nej, jag kommer inte att ladda ner ett avancerat, och svindyrt, photoshop-program. INTE förrän jag lärt mig Elements fullt ut iallafall.

Alltså, i mitt fall aperture vs PSE* Midsommar
Imorrn firar ni i Sverige (och Finland) midsommar.
Trevligt för er. Trevligt för mig, haha!
Midsommar är nämligen den helg på året jag saknar minst. Det vet ni som följt mig ett längre tag. Det är nog ingen chock för någon att jag tycker det.
Midsommaren rör mig inte i ryggen. Jag har aldrig gillat midsommar. Redan som liten tyckte jag det var jobbigt och obekvämt att dansa runt midsommarstången. Lustigt nog gillade jag att dansa runt granen, hmmm...
När jag var tonåring blev midsommar en helg med krav, och allt det där. Det gillade inte jag. Firade man inte i skärgården, eller i någons sommarstuga “räknades” det inte.
OCH hörrni, försök fira midsommar i Stockholm, det är faktiskt inte speciellt kul. Iallafall inte om man bara har vaga planer. Åtminstone var det inte roligt på 80-talet.
OCH att jag numera bor i ett land där midsommaren inte firas tycker jag BARA är skönt.
DOCK-- DOCK-- DOCK!!!!
De gånger jag på senare år firat midsommar i Sverige har det ju varit väldigt UNDERBARA. Då har jag bara firat med älskad familj. I love that!! Bäst har det varit då vi firat hos min svåger Håkan i Småland.
HOPPAS vi kan fira där nästa år.
Min utlimata midsommar skulle vara att fira på skären. Helt i lugnets tecken, det skulle jag gilla.
Men alla “måsten” är jag så gärna, gärna, gärna, gärna utan.
BUT, you kids have fun. OCH jag med medan jag travar här en helt vanlig fredag utan att skänka midsommaren speciellt många tankar.
Midsommar, min minst vemodiga högtid.
True dat!
Önskar er alla en superfin torsdag! Se nu till att få tag på svenska jordgubbar! OCH glöm inte att gå till bolaget! Hoppas ni hittar god potatis också.
;-)

*slängpuss*


Idag kommer samtliga bilder från nätet.

22 comments:

Anonymous said...

Jag vet precis vad du menar när du skriver om midsommar. Håller med dig! Inte min favvis.

I sommar åker vi till NYC med Reed. Det ser jag så fram emot. Bara Jeff, jag och Reed! Han ska få egentid med oss.

Kram
Marie

Annika said...

Marie:
Nej, verkligen ingen helg jag spiller ngt vemod över.
Jag är mest bara glad att slippa den.
När är ni i NYC?
Låter mkt trevligt med egentid.
Fint för alla.
KRAM!!!

eastcoastmom said...

OBX, håller med, helt underbart!
Bildredigering, ha ha, jag redigerar inte en enda bild! Och i princip alla jag har på bloggen numera kommer från min iPhone... men skulle gärna lära mig lite enkel redigering. Keep me posted!

Nettan said...

OBX, låter som en plats att besöka om och när vi kommer till USA. Jag älskar ju det mesta som har med havet att göra, så jag längtar redan nu tills dess jag har semester och kan åka till havet oftare tillsammans med barnen.

Hoppas att du får en härlig torsdag, jag gillar dina torsdagslistor.

Kramar

Nettan

Annika said...

AM:
Visst är det ljuvligt där. Mitt favvisställe.
Jag har min SLR, och det är den jag gillar mest.
Visst, ajfånen är bra, men den tar ju inte lika bra bilder som min min canon. Men bra för instagram etc. Absolut, och numera tar mobilerna lika bra bilder som små kompaktkameror. Fantastistk.
Ja, vi får se om det blir ngra råd.
Jag märker att bloggarna redan nu gått in i midsommar-mode...
HAHA.

Annika said...

Nettan:
TACK!
Trevligt att du gillar mina torsdagspunkter.
OBX är ett fantastiskt ställe.
Älskar det SÅ mkt!!
Havet är underbart. Njut av det du som bor så nära.
Ha en fin dag före afton!!
KRAMAR!!

Desiree said...

Kul och intressant app. Den ska jag ta och testa. Jag lär väl säkert sinka mig själv också på samma sätt som du gör :-)
Hoppas ni får till en långhelg i OBX. Kanske ni kan fira 20-åriga bröllopsdagen med en liten resa dit?
Midsommarfirande kommer vi också att skippa i år. Det känns inte så viktigt i och med att vi åker dagen efter och dessutom inte har någon att fira med här. Jag gillar dock midsommar. TYcker att julen är mycket värre med större krav upplever jag. Jag gillar den festliga stämningen man har i december och jag gillar nyår men jag har fått erfara en del sura jular så det är nog den högtid jag känner mig mest kluven till. För att midsommar ska bli bra måste man nog ha planer och se till att ha ett gott och glatt kompisgäng att fira med och ha ett trevligt ställe ute på landet eller i skärgården för att det ska bli riktigt bra. Sedan ska man ju helst ha tur med vädret också. Många faktorer som ska stämma.
Kram!

Annika said...

Desiree:
Ja, den skulle du nog gilla.
Ladda ner den.
Det är kul att tävla emot sig själv.
Jag sinkar mig alltid. Det är alltid ngt jag vill plåta, haha.
Ja, jag hoppas på en långhelg på the OBX!!
Nej, vi har ju fest här den 4 juli så vi åker inte över den helgen. Vi har bröllopsdagen den 3 juli.
Men efter NYC kan det nog bli en långhelg vid havet.
NAJS!!
Midsommar kvittar mig totalt.
Jag har också vänner som älskar midsommar mer än julen. Lustigt hur olika vi kan tycka.
OCH sant är att julen har enorma krav. Men ändå älskar jag den såå mkt.
Men ja, jag förstår verkligen er som inte gilalr en heller. Krav är det, och slitningar blir det.
Så jag förstår om du inte känner så starkt för julen.
Midsommar är jag bara glad över att slippa.
Noll vemod :)
KRAMAR!!!

Anna-Lena McGrath said...

Bildredigering:
Jag är ju med i en del fotograf forum och även inbitna Äpple människor dissar Aperture. Det är ett jättebra program, och Lightroom "competitor", men där slutar fördelarna. Att hitta hjälp och annat är nästan omöjligt. Och när du gör mer och mer foto, så kommer du att vilja tillhöra Elements eller CS gruppen för tillgången till hjälp, macron (actions heter de i USA), presets och kurser...

Jag vet inte vad jag ska jämföra med, men kanske vår gamla Volvo (Usch)...Här i USA fick vi vänta flera dagar på delar, och vi fick alltid betala dubbelt så mycket för att fixa den. Vi kunde bara fixa den hos Volvo eller Import Cars...Visst, det var en bra bil (och jag köper gärna Volvo OM jag är i Sverige), men typ. min Toyota kan fixas på nolltid och det finns Toyota dealers överrallt.

Och trots att vi inte är Äppel fan, så köpte vi en iPhone. Min kompis vars man jobbar på Microsoft har en iPhone...Det är ENKLAST helt enkelt att göra vad alla andra har. DÅ finns hjälp, man kan ladda ned vad som helst och allt "funkar" liksom. (Fast både min och min makes iPhone 5 har strulat! Ha!)

MEN, MEN, MEN det där är ju nåt du måste tänka på själv.

Ask Damien på FB har en FANTASTISK kurs i Elements. Han lär på en förstagluggares nivå!!! Folk prisar hans klasser, och man fattar vad han menar liksom. Han svarar på ALLA frågor och du tar kursen på datorn hemma genom FB. Du har tillgång till klassen i 12 månader, och får fråga hur mycket som helst under 12 månader...

CS...Här kommer lite problem. Adobe vill ha pengar och kör nu Photoshop över ett Cloud och det heter CC. Det kostar 20 dollar per månad (nu i alla fall - du får nog rabatt om du ger dem Karolinas studentkod). De flesta av oss är INTE glada över denna utveckling, men de tröttnade på att folk kopierade programmet osv. Inte för att Cloud kommer att fixa det problemet. Folk har redan gjort piratkoder på Cloud! Ha, ha...

Jag har CS4. Sen kommer CS5 och CS6 och så CC på Cloud då. När jag gick CS2 för åtta år sen, satt jag mig med Scott Kelbys bok och gjorde kapitel efter kapitel. Det är liksom inte nåt man lär sig med en gång, utan det har varit en "resa"...Och Damien gav resan booster energy!!! LOL

Men Annika, det är HELT upp till dig och du kan ju fråga andra (dock inte Apple för deras svar är kanske inte så schysst)...


Midsommar!!! Då alla nollåttor kom till Öland. Vi brukade stå vid bron som barn och titta på alla enorma köer. Trafiken på bron stod ofta helt stilla i timmatal! Vi körde ju vägen på Östra Sidan till Borgholm, och slapp mycket av trafiken på den vägen. Sen var det ett himla festade i Borgholm.

Sen tröttnade polisen och 1. genomsökte bilar för sprit och 2. camping platser förbjöd ungdomar att campa där! Nu har jag hört att Borgholm är ganska dött på midsommar!!!

Kram,
A-L

Annika said...

AL:
Jag hör dig...
Jag gör det. Jag vet ju att Mac-människor ofta fastnar i sina Äppelvärldar.
Ingen ide att gå upp till Äppelaffären och fråga om råd alltså.
PSE kan det nog bli. Absolut inget mer avancerat än SÅ förrän jag lärt mig PSE.
Men, en kurs måste det bli, av ngt slag.
Helst skulle jag vilja sitta bredvid ngn som KAN, att lära mig den vägen.
OCH det mest enkla till att börja med.
Låter mkt irriterande det dy skriver om CS och sättet de har via cloud.

Det jag gillar med iPhoto är att det är SÅ lätt, så väldigt lätt. OCH jag har fått för mig att Aperture bara är en mer avancerad form av det.
Mkt att tänka på.
TACK för input.

Jadu, midsommar på Öland var ett enormt festande...
NONONO inte min grej. USCH!!
Däremot på en ödestrand på Öland i lugnet. DET skulle passa.
USCH ja, idag är det väl verkligen bilandets dag hemma. Skönt att det lugnat sig i Borgholm.
KRAM och TACK!!!

Erica said...

Ja, det är riktigt roligt med sådana appar, där man kan kolla tid, kilometer, förbränning o.s.v. Har också något liknande på mobilen :)
Men jag känner MYCKET väl igen det där med att stanna för att fota ;)
När jag har storkameran med mig kan det ta typ 2 timmar att gå två kilometer... ;)

Havet är verkligen härligt mäktigt :) Personligen är jag i och för sig för feg för att bada i just sjöar och hav, men det är roligt att fota :D

Bildredigering har jag nog tyvärr inga bra tips på.
Kan ingenting om mac och dess program.
Har aldrig använt PS Elements, men har förstått att det ändå är en ganska rejäl skillnad på det och CS-serien.
Jag började med Photoshop CS3, vilket jag ändå lyckades lära mig själv relativt snabbt.
Numera använder jag mig av Photoshop CS5, vilket jag inte betalat ett öre för ;) Ja, jag är så illegal att jag laddat ner PS ;)
När det gäller professionella fotografer så har jag fått för mig att de mest använder Photoshop och Lightroom.
Som sagt så är jag ett frälst Photoshop CS-fan och kan inte tänka mig att byta (i alla fall inte i nuläget).
Men som sagt; för min del är det bäst att jag avstår från att lämna några tips i just den här frågan :)

Jag har inte heller några speciella planer för morgondagen; midsommarafton. Kanske blir det att åka ut och fota lite midsomriga bilder eller något sådant, OM det är fint väder. Idag har det varit deprimerande, grått skitväder med regn hela dagen.
Däremot, på lördag, blir det en sväng ut till stugan och äta Surströmming (SOM jag LÄNGTAT i flera månader!)

Hoppas du får en trevlig midsommar ändå, även utan firandet :D
Ha det fint!
MVH /Erica

Martina said...

OBX ser underbart ut! Some day, maybe...

Jag gillar inte heller att redigera sönder bilder, men som du säger, ibland maste man redigera lite. Och precis som du använder jag oftast iphoto eller photoshop elements. Sa tyvärr kan jag inte komma med nagra bra tips. Jag vill inte heller ha nagot jättekomplicerat och jättedyrt program.

Midsommar- där är vi pa pricken lika. Saknar det inte ett dugg och är bara glad över att slippa vara i ett land där ALLA firar det.

Du kommer att fa en kanonsommar!
Kramar

Channal said...

Men Annika då!! Vad har du emot midsommar!! Det är den vackraste tiden på året och solen skiner kl.22.00! Det är ljuvligt! LJUVLIGT!

Glad Midsommarkram!! Anna

Annika said...

Jag bryr mej inte heller om midsommar men det är skönt med en extra ledig dag :-). Vi ska bara vara hemma för oss själva och göra ingenting, precis som en vanlig helg. Men en midsommartårta med jordgubbar blir det!

Jag gillar inte heller att redigera sönder bilder. Jag gillar snygga bilder som ser naturliga ut. Jag redigerar så gott som alla mina bilder, men det blir inga stora förändringar. Jag kan ingen avancerad redigering men använder Photoshop CS5 precis som Erica, men jag har inte heller betalat något för det... I början fattade jag ingenting av det men man lär sej lite i taget. Har inte testat något annat redigeringsprogram faktiskt men jag tror att det finns bra och enkla redigeringsprogram, gratis.

Kram!

Suzesan said...

Nje jag bryr mig inte om midsommar heller. Vid kusten gäller bara camping och havet och sånt för turister. Flera campingar stänger för att det blir sånt bedrövligt katastrofalt supande. Jo jag tackar jag. Ska upplevas på plats. KATASTROF men säkert fint för dem som har stugor vid havet att få lite mysigt. Ofta ösregnar det såååå!

Ha ha vet en gång när jag var chaffis från den festen vi varit på. Som var kul och det var många där. Jag hade bilen med mig och körde sen två vändor med de som skull hem. Någon mil och folk GICK överallt tillochmed kröp upp ur diken och fulla vet inte var de är var vägar är och var diken är. Livsfarligt.

GLAD Midsommar ändå Annika.

Kram
/Susanne

Anonymous said...

Så förfärligt tråkigt och ledsamt att läsa om en generation som inte tycker om Midsommar. Majstångsklädning och resning på Gammelgården på eftermiddagen. Vi ungdomar hjälpte till med björklöv och blommor. Att resa en majstång är en konst.
Sen kom folkdanslaget marcherande med spelmän i fronten. Härliga danser som Ox Dansen t.ex.
På kvällen var det gammaldans med hambo, schottis och polka. Jisses, vad roligt det var!
Det fanns en del ölgubbar som raglade omkring, annars var det nyktert. Kanske på grund av motboken :)
När man blev tonåring, gick man sen upp till utsiktstornet och såg soluppgången; med lite tur,tillsmmans med den man ville pussas med. Håhåjaja - det var då det! - Önskar dagens julfirande kunde försvinna. Skulle inte ha nåt emot att vara i frysen från första advent till 26e december.

Ruth i Virginia

Anonymous said...

Midsommar idioter.

Min bästis och jag beslöt oss för att cykla Väsman runt på Midsommarafton och dansa på de olika dansbanorna. Det var så in i vassen kallt, att vi hade papperspåsar på händerna. Det var nåra mil runt sjön och vi stannade på ett par platser. Kom tillbaka till Gammelgården i tid för "sista vals" vid 2-tiden på morron.

Tror vi var 15 år. Tänkte inte på:
"What if". Tänk om en av oss hade fått punktering på andra sidan sjön! Ingen körde bil (WWII), så vi skulle ha fått gå. Jag ryser, när jag tänker på det nu. Kommer inte ihåg vad min mamma sa´.

Ruth i Virginia

Saltistjejen said...

Jag redigerar endast i iPhoto (just för att det är så enkelt och jag "gör" inte så mycket med mina kort) men Mats har "Lightroom" där man kan göra mer. Men det är mer avancerat. Nu har han nog inte använt det på länge men jag vet att han gillade det när han höll på mer med foto.
Angående Midsommar så vet jag hur du känner. Fast jag tycker nog du egentligen sätter huvudet på spiken där när du beskriver de midsomrar du tyckt om. För att ha höga krav eller längtan efter perfektion tror jag tar död på det mesta oavsett vad det är. men att bara se det som en helg att "hänga med familj eller vänner. äta gott och ha det bra. DÅ tycker jag Midsommar är fantastiskt. Lite på samma vis som Thanksgiving är här känner jag. Inga större krav egentligen. Men tid att ägna sig åt varandra och att bara slappa och ha det gött. Jag har firat ett par midsomrar i Stockholm. OCH faktiskt GILLAT det. Återigen, allt är vad man gör det till. En av mina allra roligaste midsomrar firades faktiskt i Stockholm. När vi bodde i Årsta. Med massor av vänner som också var kvar i stan. Skitkul! Andra har varit lugnare men ändå supermysiga. Också i Stockholm. Och så en del i skärgården eller i sommarstugor runtom på olika ställen i landet. Men jag har aldrig haft några direkta krav på HUR Midsommar "måste" firas. Kanske just för att jag varje år firat på så många olika sätt. Så för mig har det inte handlat om en checklista som måste bockas av för att jag ska tycka att den känns bra. Det enda jag helst vill ha är sill. MEN det har gått bra utan också. Här i NYC har vi flera år varit utan sill på midsommar. Men visst, ett tag i början kände jag att midsommar inte var så viktigt för mig här. DÅ saknade jag Sverige. Och fick inte riktigt ihop midsommarfirandet här med det svenska. Men det gick gradvis över. Särskilt efter att vi fick Ella. men så är det ju med många traditioner. likadant med julen för min del. Den har blivit mycket viktigare nu (att skapa egna traditioner med henne här) än vad jag tyckte i vuxen ålder innan jag fick barn.
Hoppas ni får en riktigt fin helg nu! Midsommar eller ej.... ;-)
KRAM!

Annika said...

Erica:
Ja, det är trevliga.
Jag tävlar bara mot mig själv, och det räcker.
HAHA.
Har ingen lust att göra det till ett socialt nätverk.
Laddar ner gär man så enkelt på macken...love it.
Det finns en app store här på datorn också, och där kan man köpa vilket fotoprogram som helst.
men det kostar ju förstås.
Men jag gillar det det enkla med det hela.
Bara ladda ner och så finns det.
YAY!
Nej, jag ska fundera lite till på årogram. iPhoto's gotta go, så är det nog.
Låter som en bra midsommar.
Lugn och skön.
Surströmmingen får du ha för dig själv ;-)
Trevligt midsommar!!!


Martina:
OBX är underbart.
KOM dit en dag!!
Nej, att redigera sönder bllder är inget för mig heller.
Midsommaren är det verkligen skönt att slippa :-)
Kram!!!!


Channal:
Haha, ja säg det?
Jag bara bryr mig inte om den.
Har inga känslor för den.
Det är en vacker tid, visst. Det är det.
Men ni ska ha så ROLIGT alla nu!!
KRAMAR!!

Annika said...

Annika:
DET låter som en bra midsommar det!!
Helt lugn och utan krav!
Jo, man lär sig säkert PS bara man sätter sig in det.
Jag kan nog betala lite för redigeringsprogram, vill bortom iPhoto sas,
Men jag tänker inte betala flera hundra dollar för photoshop CS, utan börja lätt med PSE.
Det blir nog det.
Ha en fin dag!!!
Kram!!


Suz:
Ja, det är ju en stor festarhelg så jag förstår att ni på västkusten verkligen märker av det.
Läste i tidningen att ni har åska etc idag.
Lite trist, men...
Midsommar är en farlig helg!!
KRAMAR!!!


Ruth:
Nej, men nu har du nog missförstått.
Det är inte en hel generation som inte gillar midsommaren, det är jag och ngra till.
Alla gillar inte julen heller, eller påsken.
Men, jag skulle vilja påstå att de allra flesta svenskar gillar midsommaren.
Så du kan nog pusta ut :-)
Nej, för mig betyder den inget.
Det låter som om du har fina minnen.
DET var nog annorlunda då också. Det kanske inte söps lika mkt?
DU vet, julen, det är MIN tid det. Den bästa på året :-)
Ja, många kalla midsomrar med regn minns jag också!
Men det låter roligt med alla de dansbanor ni tänkt besöka i regnet.
Hoppas du kan fira lite svenskt idag i Herndon!
Glad midsommar!


Saltis:
DET jag vetkligen gillar med iPhoto är hur enkelt det är.
Jag skulle vilja at alla program var lika enkla.
Men, det är de ju inte.
Jaja, vi får se vad det kan tänkas bli.
Ja, och jag vet att du gillar midsommaren.
SÅ jag hoppas ni får det toppen i Battery Park!!
Vädret är ju bra iallafall.
Jo, jag tycker midsommaren har skyhöga krav på allt.
Thanksgiving är mer som den svenska påsken. Den är ju kravlös, men ändå så god.
Midsommaren är "SKAN och MÅSTEN", men det är det ju många helger som är.
Vet egentligen inte varför jag har så svala midsommarkänslor?
Men, jag hoppas att NI ska få det toppen, Saltis!!
Jag kanske tar fram min svenska träflagga. Jo, det gör jag.
OCH hade jag en svensk flagga i tyg skulle jag hissa den också, men det har jag inte.
Ha en toppendag.
KRAM!!

Suzesan said...

Neeeeej ingen åska ännu men men det kan vara på väg nu kanske. Men jag såg ett tvättäkta åskmoln men det gick inte hit. TÄNK jag var inte ens rädd för det. Jag brukar bli stressad av att se dem. FÖR jsg var inte hemma. Ute.

För det blåser. Annars har vädret varit okey. Kom en skur förut idag från helvetet men sen lugnt MEN ehhh Kanada de har fått regn såg jag på TV. 220 millimeter regn på 36 timmar.

Skön midsommar med tanke på allt som varit idag.Oj oj. OJ.

Det är bra att vara hemma då. När man ska ta tag i saker.

Kram
/Susanne

Hemma hos Kibell said...

Här firar vi midsomamr lite olika.
I år valde vi att gå till Grönan.
Det var hur bra som helst. Dagen efter åt grannen och jag lite sill och färskpotatis.
Andra gånger har vi dansat kring midsommarstången. Men Isabelle tycker inte längre det är så kul så det blir nog mindre av det framöver. Inte tänker jag tvinga med henne på nåt som jag inte heller tycker är så roligt.Jag behöver inte dansen runt stången. Trevligt att träffas och äta lite gott är bra nog för mig.
Ha en bra söndag.