Thursday, March 08, 2012

En torsdag i punkt. Igen.

Nyfredag.
Alltså.
Torsdag.

Men, det visste ni ju redan. Torsdagar är närapå veckans näst-bästa dag!
Love it!
Det var ett tag sedan jag skrev i punkt nu. SÅ därmed skall det ske....

* Lotta och jag var på IKEA igår. Jag är alltid lika tacksam över att Lotta kör. Lotta brukar välja IKEA i College Park i Maryland (jag brukar välja IKEA i Woodbridge VA). Anledningen till att jag väljer Woodbridge är att det finns SNIK-vägar dit. Man slipper köra ut på I-95 eller The Beltway (den stora ringleden runt Washington DC som går genom DC, Maryland och Virginia). Jag får lite bilpanik då jag kör på stora, trafikerade vägar med massor med filer och snabba byten. Tur att Lotta inte får det. Igår köpte vi lite ditt och datt. Det blev mest en massa ljus för mig + ljuslyktor till decket.


* Jag avskyr de flesta förändringar. Ibland är jag hopplöst konservativ. Jag tycker oftast att allt ska vara som det alltid har varit. Sådan är jag.
Som ni vet älskar jag radioapparna på min ajfån. Jag tycker SÅ mycket om att lyssna på Sveriges Radio då jag är ute och går. Ett av mina absolut favoritprogram på Sveriges radio är Karlavagnen, men nu har de bytt programledare och det känns så trist. JAG SAKNAR STINA WOLLTER SÅ mycket!
Snacka om att Stina är en människa med själ och hjärta. Jag saknar Anja Kontor också! OCH Kjell- Peder Johansson.
Varför kände Sveriges Radio att de var tvungna att ändra på ett VINNANDE koncept? Karlavagnen var så perfekt och BRA som det var!
Det allra värsta är att de nu ibland har två programledare. Programledare som gillar att snacka i munnen på varandra, och som saknar känslan (och nerven) att TA personerna som ringer in. Nej, detta gillar jag inte.
Någon av er som är Karlavagnen fans? Isåfall, vad tycker NI?

* Måste tipsa alla utlandssvenskar om en jättebra svensk dramaserie på SVT som jag helt fastnat i. Serien heter “30 grader i februari” . Tycker den är SÅ bra, och SÅ ångestframkallande. OBS! Detta är ingen feel-good. Tvärtom. Se den! Den är verkligen BRA! Jag antar att ni sverige-svenskar redan tittar på den. DET tar jag liksom bara för givet.

* För övrigt lider jag av lite viktnoja just nu. SUCK! Ska ju snart ut på KRYSS! OCH på KRYSS vankas det mat i stora lass, och dryck i mängder. Jag vill inte hålla igen ombord på båten. Jag har absolut ingen lust med det. Jag försöker intala mig själv att jag ska träna ombord (hmmmm....hmmmm....hmmmm....)
Jag är så sanslöst less på detta vikttänk hela tiden. Sjukt trött på det. Ändå vet jag att jag måste ha det i åtanke, for the rest of my life.
Urtrist är det, men alternativet VILL jag inte ha heller. Vill inte bli fet. VILL INTE. Samtidigt är det så galet att man alltid ska tänka på vad man stoppar i sig.
* Då vi är inne på samma linje blev det så att jag tryckte i mig en tråkig (liten) semla på IKEA igår. Onödigt som bara den. Eftersom jag slösat kalorier på det bakverket så blev det en PW då jag kom hem. Skönt. Men jag hade hellre velat sätta mig i soffhörnet med en bok. Alltid, alltid detta vikttänk!
Fast, hörrni, det var skönt ute också. Hela 18 grader varmt. Jag är glad att jag tog min prommis istället fär att sjunka ner i soffan. Svettig blev jag. Minsann!

* För övrigt fortsätter jag att förundras över de republikanska presidentkandidaterna. Vilken samling puckon de är. Tursamt nog verkar galningen Santorum förlora röster (OCH TACK OCH LOV FÖR DET!!). Inte för att Romney är någon lysande stjärna heller, men bättre än Santorum ÄR han iallafall. Men, jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen att Obama blir sittandes en period till. MÅTTE det bli så!Den här mannen får mig att rysa! Jag ogillar honom något så kopiöst!!

* Svennefrulle idag. DET ska bli trevligt, som alltid.


Ha en toppenbra torsdag!!

30 comments:

Pettas said...

Jag skulle nog aldrig komma mig iväg på någon handlingstripp om jag bodde overthere. Jag som är van att kryssa på de åländska småvägarna:)

Förstår att du saknar Stina..
Och jag vill också att det blir Obama igen!

Ha en fin Svennedag!

och kvinnodag också för den delen!
Kram

Annika said...

Karin:
Nej, vissa vägar skrämmer mig, och jag har bott här länge...
HUA!!
Hellre tar jag de åländska vägarna.
Ja, Stina Wollter...vilken mISS de gjorde där då de tog bort henne. OCH alla andra.
USCH!
OCH måtte det bli Obama...

Kvinnodag ÄR det också!!

Kramar!!

Millan said...

Det skulle kunna varit jag som skrivit ditt inlagg idag. Jag skriver under pa allt... vikttanket, republikanerna, bilkorning pa stora motorvagar och 30 grader ... Ja allt!

Idag ar det min chefs fodelsedag och det ar som varsta bageriet har pa jobbet. kakor och en tarta som ser gudomligt god ut. Jag kor en helt godis och kakfri manad nu i mars och tycker det ar skitjobbigt med alla dessa bakverk har brevid mig!

Kram!

bettankax said...

Japp du har så rätt! 30 grader i februari ser jag och gillar. Och nää, ingen feel good där inte. Jag tycker de flesta skådespelarna gör ett bra jobb. Tyvärr så gillar jag inte alls Maria Lundqvist. Detta fenomen blir ju inte bättre av hennes absolut avskyvärda roll i denna serie. Vill bara skrika åt henne att stanna upp och se sig själv utifrån. Man kan/får inte vara så jäkla omogen när man är förälder. Jag kan bli tokig(obs! kan vara viss arbetsskada inblandat här;))
For the rest of my life, samma här! Fast jag skyller mycket på min ålder. Aldrig har jag behövt hålla på att tänka på vad jag stoppar i mig som jag fått göra den senaste åren. Dessutom kan jag inte träna i samma omfattning som tidigare. Rygghelvetet. Det får nu bli en annan sorts träning.
Jaja i vilket fall så kan jag förstå att du vill njuta av allt det goda på kryssen. Gör det! Du är ju himmelens diciplinerad med dina PW:s när varadagen rullar på.
KRAMAR!!

Annika said...

Millan:
OH vad BRA!!
Ja, det där vikttänket är för jävligt trist,
Jag vet ju att du också har haft dina rutter med VV o annat.
USCH vad tråkigt det är.
Varför ska man inte kunna äta det man vill, när man vill.
Jag förstår att du tycker det suger att avstå från kakor etc. USCH, verkligen.
Men jag hejjar på DIG!!!
30 grader är skitbra!! Men OJ vilken ÅNGEST!!!
Typiskt att DU skulle få på din lott att handla kakor och tårta till chefen...
Men det är bra, stå emot!
Jag ångrar den där mediokra tråksemlan jag åt igår, ska du veta.

KRAMAR!!!


Bettankax:
30 grader är SÅ bra!!
OCH ja, vilken ROLL Maria L spelar!
Visst blir man tokig på henne.
Hon gör mig så nervös.
OCH vissr är hon en usel mamma till sina flickor.
BRA serie, men NOLL feel-good.

For the rest of my life...
Visst är det trist.
Men alternativet finns inte.
Din rygg ja, känner verkligen med dig där. Klart att du inte kan hålla igång när den spökar på.
TRÅKIGT!!

Ja, när jag kryssar vill jag inte tänka, tänka och tänka på kalorier, fett, carbs och sånt trist.

KRAMAR!!!

Sahra said...

Jag är dålig på att lyssna på radio. Även om jag har apparna. Jag är så beroende av tystnad. Blir stressad av ljud. Försöker lyssna på Sommarpratarna. Skulle vilja lyssna på Mannheimer o Tengby. Det finns många radiopgm jag skulle vilja lyssna på, men det blir aldrig av. När jag är ute och går vill jag ha musik. Jag har olika spellistor beroende på humör och vilket tempo jag är ute i. Skulle dö av tristess att lyssna på någon som pratar under en löparrunda/prommis.

Jag är lite som du. Lite konservativ. Tänker ofta varför ändra ett vinnande koncept. Ändå så är jag väldigt mycket för utveckling och förändring. Om det är till det bättre.

Angående vikten så finns det inga alternativ. Jag vill inte heller vara tjock. Never ever. Samtidigt vill jag inte avstå livets njutningar. Som vin, god mat, fina desserter, lyxig choklad. För att få den ekvationen att gå ihop är det bara träning som gäller. Så är det bara.

Åh vad jag önskar att jag hade en resa att se fram emot. Men just nu känns det avlägset när jag inte har jobb. Det blir såklart Rom. Men det är ju mer jobb/studieresa. Ingen familjesemester med sol o bad. Det behöver jag också.

Kram

Annika said...

Sahra:
Jag är också beronde av tystnad, men när ajg är ute och går vill jag gärna höra på ngt. OCH gärna radio.
Om jag är på gymmet vill jag ha musik.
Just radian på en PW tycker jag är perfekt.
Men vi är alla olika då det kommer till detta.
Mannheimer och Tengby är bra, jag missar aldrig dem.
OCH jag lyssnar då jag går.

I det här fallet, med Karlavagnen, har förändringen inte blivit till det bättre.
Tråkigt nog.
Jag ska lyssna på gårdagens sändning då jag går senare idag. Den som handlade om Fejjan. Intressant.

Jamen skittråkigt är det med vikttänkt. Aldrig att jag ger upp livets goda i form av vin, god mat, bakverk etc.
Men kaloritänket måste ständigt vara med.
Träningen också.
Men ja...kul är det inte...

Resan ska bli härlig.
Inte dumt med Rom!! Även om det blir mer en jobb/studieresa.
Härligt det också!
Kram!!

Lisa said...

Visst är 30 grader...jätte bra! Hade tänkt tipsa dig om den serien men sen glömde jag! Maria L. blir jag helt nervös av. Vilken osympatisk roll! De flesta thailändarna i serien är ju inte heller speciellt sympatiska. Och sen har vi Glenn...don't get me started ;-)
Annika, haller med...idag = veckans näst-bästa dag! Om inte bästa dag kanske? Hoppas svennefrullen var kul (inga fler semlor hoppas jag ;-) Just kidding!)
Huggies, Lisa

Desiree said...

Du och jag är då väldigt lika många gånger Annika. Jag gillar inte heller att köra där det är allt för många filer med snabba filbyten. Vågade aldrig mig på att köra i Atlanta. Skönt att du har Lotta som du kan åka med och att du har ett annat IKEA du kan åka till på egen hand.
Jag gillar inte heller förändringar men jobbar på att försöka jobba bort lite av denna motsträvighet men oj det är något jag tror jag ständigt får jobba på.
Känner så igen mig i ditt resonemang om vikt och mat. Tycker inte att du ska behöva hålla igen på kryssningen. Du kan alltid hålla igen lite extra någon vecka innan kryssningen och köra några extra rundor PW så har du ju marginal att utöka lite. Jag tar med mig träningskläderna nu när vi åker till USA men jag vet att det inte blir lika mycket som när jag är hemma. Försöker köra några extra pass här veckan innan vi åker. Jag har lyckats minska ned lite på mina kvälls snacks och märke redan lite effekt av detta. Känns underbart. Försöker tacka nej till sötsaker och fika på jobbet under arbetsveckan. Gud man skulle kunna bli smällfet på en svensk arbetsplats med tanke på hur mycket kakor och annat det bjuds på ständigt. Hela tiden får man alternera med att jobba med sin egen karaktär och komma på lämpliga ursäkter inför sina arbetskamrater.
Ha en underbar torsdag.
Kram!

Taina said...

Hej Punkt-Annika! Japp. torsdag och en mycket bra dag. Vi ska få det varmt idag vi med! Men den värmen får jag bara känna av en kort stund nu på lunchen.

Skit i vikten under resan. Däremot så är det alltid bra att träna och det är inte för vikten utan för välmåendet. Du kan ju ta PW runt fartyget? Säkert finns det ett bra gym och en massa spännande manicker att testa. En bastu efteråt? Fasiken, jag skulle ha varit med!!!

Den där serien är ju bara för bra! Har också följt den. Men först så skulle den inte sändas utanför Sveriges gränser. Jag skrev än en gång och vips så går det nu att se den. Maria Lundqvist är väl för härlig? Ibland känner jag igen mig i henne...med stressen alltså. Inte bra. I know.

En annan kul serie är Drömmen om lnadet, också på Svt. Riktigt bra faktiskt!

Hoppla!

Kram kram

Moster Mjölgumpa said...

Bengt är min absoluta favoritkaraktär i "30 grader"...

Katarina said...

Det där med att köra bil i många eller det känns som för många filer ibland. Det minns jag från min tid i Atlanta området. I början var jag en fegis och tog de mindra vägarna, men så köt man fel, rejält! Hamnar i alla dessa alltför många filer kändes det som, men jag blev tuffare..

Tänk att ni har flera IKEA i ditt närområde, fantastiskt!

Reser man på kryssning Annika, går det inte att njuta av allt om man ska tänka på vikten. All incluse med 5 till 7 rätters middag.. Mmmm.. njut vännen och ta itu med det andra efter resan.. Gymma lite på fartyget kan man ju alltid göra..

Ha de bra! Kram

Vform said...

Hej du, lite mycket nu!
Men tack för tittarna hos mig!
Alltid intressant att läsa dina punkter ... förresten läser jag dina inlägg, alltid! Men kommentarerna tänker jag, skriver jag senare ... :/
Du ställde en fråga om utställning i Fagerö i sommar ... JO, om jag hinner! Annars ska jag också ha tavlor i Alholma gård i norra Pörtom i juli ... så nu är det att ligga i :)
Ha en skön dag ...
KRAM!

Jane & Gavin said...

Ja du, vikt är jobbigt. Måste säga att det är lättare att träna i Kalifornien än i Tyskland. Här tränar ALLA och man rycks med, vilket är bra. Men jag skulle kunna äta mexikanskt varje dag om jag fick bestämma och det skulle inte båda gott!

Jag skulle kunna blogga varje dag om republikanerna, så mycket irriterar de mig. Det är svårt att förstå att de är riktiga människor och inte några muppar. Santorum har så extrema åsikter att det är nästan lite skrämmande. Tur att man bort långt ifrån bibelbältet. Orange County är i och för sig konservativt men folk är i överlag inte så intresserade av religion. Det är mest hälsa, miljö och äta sunt som gäller.

Channal said...

Mysig dag! Tänk, semla i USA! Det är värt en PW! Jag tycker om Karlavagnen håller med dig ang programledarna! Saknar också Wolter! Tyckte även om när Birro var programledaren. Ring så spelar vi och Melodikrysset gillar jag samt Morgan o Christer! 30 grader i februari tittar vi på! Hur ska det gå?! Kram! Anna

Elisabeth said...

De republikanska presidentkandidaterna är sannerligen en samling galningar. Vem var det som sa att han gillade att avskeda folk? Lustig inställning, måste jag säga!

30 grader i februari har jag inte sett, men jag kanske borde ge den en chans. Och ja, jag håller SÅ med om att det är helt onödigt att ändra ett vinnande koncept. Varför göra det liksom? Visst förstår jag att saker måste utvecklas, men ibland känns det som att det förändras för förändringens skull, och inte för att något ska förbättras.

Saltistjejen said...

Jag har hört så mycket bra om just "30 grader..." men ännnu inte sett den. Ska kolla. SvtPay då... :-)
Och du jag har faktiskt inte hört på ngt nytt avsnitt av karlavagnen men hörde på sista med Stina. Oj vad det var känslosamt!! Man märkte verkligen hur älskad hon var av alla lyssnare som ringde in. och jag håller med dig. Ja tycker hon varit helt suverän och jag tror hon är min favvo där. Eller VAR får man väl säga nu. Jag vet inte heller varför man bestämmer sig för att ändra på vinnande koncept om det inte handlar om att personerna själva ifråga vill sluta. Men det tror jag inte i detta fallet eftersom de tog bort hela gamla besättningen. Så trist! :-(

Jag förstår också att det måste kännas jobbigt att hela tiden slåss mot vikten. Än så länge har jag ju varit lyckligt lottad med just detta. Jag har aldrig funderat över vad jag stoppar i mig i VIKTsyfte. Däremot mer i tankar om häslosamt mat och så. Men det är ändå lite annorlunda. Självklart är jag ine alls lika fysiskt fit som förr men jag har inte gått upp i vikt. Det handlar mer om att de muskler man en gång hade inte finns längre och man är slappare... ;-) I Skinnet alltså hahaha! Men jag har samma storlekar och väger i stort sett samma som när jag var tonåring. Däremot kan även jag ibland känna att jag verkligen skulle önska att jag hade en mer vältränad kropp. För man mår så mycket bättre då plus att det ÄR ju snyggare! Och du, ju äldre man blir desto mer måste man nog ligga i vad gäller detta. Jag är ju ett antal år yngre än dig än så kanske kommer det en dag då även jag måste tänka mycket mer aktivt på vad jag äter och hur mycket jag tränar (på ett annat vis än nu).
Tycker du gör ett superbra jobb med detta Annika och beundar din karaktär!!!
Ibland önskar jag nästan att jag själv hade haft lite lättare att lägga på mig för det hade nog varit en stor "motivator" för mig att faktiskt träna dagligen.
KRAM!!!

Coolaannna said...

Hahah tänk när jag körde omkring i Miami som en dåre!! 18 år och odödlig. Ja pust att man klarade av det.

IKEA, jag vill också dit :)

30 grader,,,så bra!

Ha en fin dag! Kram Anna

Lotta said...

Ja gud, vad mycket det är med allt.
Det är klart du ska unna på dig kryssningen, du kan ju äta av allt men inte lassa.

30 Grader - jo, jag tackar. Svensk ångest men bra sådan. Hur ska alla få ordning på allt och Majlis trassla ur sig sin situation? Blir nervös...;)

Jag hörde sista Karlavagnen med Stina. Jag har blivit mer mottaglig för förändringar på senare år och det är bara att gilla läget i vissa situationer. Däremot kan man ju absolut bli förtjust i vissa röster, skådisar och så som gör att program blir extra bra. Då vill man ha det så, inte ha nytt. Vad gör Stina nu, vet man?

KRAM!!!!

olgakatt said...

Amerikanska kvinnoorganisationer börjar bli på krigsstigen - tacka för det med såna mörkmän som vill bli president! Men det är nog bättre för Obama om Santorum blir republikansk kandidat. Då vinner Obama lätt för SÅ många knäppisar kan ju inte rösta, eller?

Anne-Marie said...

Förstår din nervositet att köra på stora vägar. Jag har bara kört på mindre orter här i USA (hade ju inget körkort i Sverige) och skulle troligen vara en trafikfara av stora mått i en storstad. ;) Självklart kan man träna sig att bli mindre nervös men det är obehagligt med hög trafikrytm och massor med bilar tycker jag också. Lyssnar väldigt sällan på svensk radio så har ingen aning om vad som hänt. Lyckligt ovetande verkar jag vara. :) Självklart skall du unna dig litet gott på kryssningen. När jag var ung gick min ämnesomsättning på högvarv. Åt jag inte lika mycket varje dag gick jag ner i vikt. Som tur är har det blivit litet mer balanserat nu och jag får tänka mig litet för vad jag äter och hur mycket. Kramar!

Tankevågor said...

Som du vet är jag ju en radonörd och Karlavagnen har i många år varit ett av mina favoritprogram.
Men jag saknar också Stina!! Senaste tiden har det inte blivit att jag lyssnat så mycket på programmet så jag har inte ens hört att de har TVÅ radiopratare ibland!! Låter jobbigt med två som ska babbla i munnen på varandra. Sånt gillar jag inte. Tröttsamt.
Men jag älskar Karlavagnens koncept att människor ringer och pratar så jag kommer nog att fortsätta att lyssna....

30 grader är jättebra! Vilken ångest och vilken röra att ta hand om för Maj-Lis!!

Jag tycker du är duktig som kämpar med din träning! Här går det åt skogen med träning pga av värk (frozen shoulder i en axel och artros i knän) och det visar sig direkt på vikten. Inte bra eftersom den redan tidigare var för mycket! :-( Lite deppigt faktiskt ibland.

Ha nu en skön fredag Annika! Här blir det full rulle med barnbarn som ska passas när deras föräldrar ska på teater! :-)
Varma kramar från mig.

Anonymous said...

Finaste Annika! Sluta viktnoja - du är så fin som du är!
Du vet ju att jag vet precis hur det är och det är ju tur att vassen finns på badstränderna :-) (Det kanske finns ngt sånt äver på din kryssning???)
Kul att du gillar "30 grader i februari"! Det vet du ju att jag oxå gör....
Kramar från Anette!

Annika said...

Lisa:
Ja, vad BRA den är.
Men HEMSK!
Snacka om ÅNGEST!!
Maria L ja, vilken roll hon gör. Hur ska det sluta?
Spännande att se hur upplösningen blir. Knappast lycklig...
Nej du, nu blir det inga semlor.
NO way!
OCH, det var en trevlig frulle.
Kram!!
Desiree:
Ja, jag vet. Vi brukar ofta tycka och tänka lika :-)
Ja, det är tur att jag har Lotta som kör. Verkligen.
Jag försöker verkligen undvika jättestora vögar om jag KAN!
OM inte sitter jag med hjärtat i halsgropen. INTE KUL!!

Förändringar ja, nej de flesta gillar jag inte. Precis som du försöker jag att jobba på det hela.
Att tänka att de är nog bra, iallafall...

Vikten så...USCH!
Precis så är det. Jag kör lite extra träning nu.
Men att gå där på kryssningen sen och låta sig suktas är inte min grej heller.
Jag förstår att du inte heller kommer att kunna träna lika mkt under er resa som du gör annars.
Men so be it, så får vi tänka.

HAHA, ja, jag tror alla ggr man kan gå upp i vikt på en svensk arbetsplats, alla kakor, allt fikabröd, godis...
Mmmm....

KRAMAR!!!!!


Taina:
Ja, varmt var det igår, och varmt ska det bli i nästa vecka igen.
SICKO!!
Såg att det ska bli 25 grader hos oss.
Jag lägger ner...

Ja, jag skiter i vikten under kryssningen.
Men, jag tar med träningskläder etc.
Det finns ju en löpbana som går tunt båten + att de har gym och pass etc.
Klart att man borde hålla igång som bara den ombord.
Men annars ska jag nog släppa på vikttänket just under den veckan.

30 grader är så BRA!!
Ja, det var SVT du skrev till!! BRA jobb, TAINA!!!
Nej, gud, jag kan itne tro att du känner igen dig i Maria L. DU är inte som hon.

KRAMAR!!!

Annika said...

Moster M:
HAHA, ja just det ;-))))

Katta:
ja. bor man i en stor stad i USA måste man ut på stora vägar nästan hela tiden.
Men stressande som fasiken ÄR det för tempot är så högt, och vissa kör som dårar.

Ja, vi har två IKEA i DC. Det är fint!

Sant, man ska inte ha så mkt viktnoja ombord.
Helt riktigt.
OCH gym finns!!

Kram!!


Vivan:
Förstår om det är fullt upp!
Du behöver inte ha dåligt samvete ALLS om du inte har tid att kommentera. Såklart inte!!
Ah, då får jag stämma av med dig lite senare om var du kommer att vara i sommar :-)))
KRAM!!

Annika said...

Jane:
DET förstår jag!
CA är ett sådant friskusställe där många tänker på både kost och träning.
Jag förstår att det är inspirerande.

JAG vet, man skulle kunna vika många inlägg åt MUPPARNA.
Fattar inte att det är sant.
Den ena värre än den andra.
Nej, jag bor inte heller i bibelbältet, som TUR ÄR!!
Bor på en liberal plats, Northern VA, i en annars konservativ stat.


Channal:
NEJ; den var inte värd sitt pris!
DET var den INTE!!
SÅ tråkig, och så medioker.
Önskar att jag hade avstått. Ska man synda ska det vara med ngt riktigt GOTT!!!
JA; Wollter hade verkligen hjärta och nerv.
SAKNAR!!
Jag lyssnar också på Ring så...
Gillar Lisa Syren. HOn var så BRA då hon satt i Karla också!
JA; hur ska det gå i 30 grader?
Det blir katastrof.
KRAM!!!

Elisabeth:
Visst är det!
Hur har dessa idioter kommit fram?
OCH vem röstar på dem?
Visst var det Gingrish som sa det där om att avskeda??

Se 30 grader!
SÅ bra.
Ja, varför ändrar de på ngt som funkar så BRA? Ibland känns det som att det bara ska ske för sakens skull.
Galet...

Annika said...

Saltis:
JA, se 30 grader!
men passa PÅ innan SVT börjar ta bort de första avsnitten (de är ju snabba med det).

Jamen JA!! När jag hörde stinas sista program på Karla var jag ute och gick, och grät...
Tur att jag inte mötte så många, och tur att jag ahde solbrillor.
Ja, vad sorgligt det var.
HOn ville ju inte sluta, och inte de andra heller.
Förbannade ledning!!
ALLA lyssnare ville ha dem kvar.

Saltis!
var bara glad att du är naturligt SMAL!!!
Njut av det och tacka gudarna!
Jag känner annars inte många naturligt smala kvinnor. ALLA har gått på diet på ngt sätt för att komma ner i sin idealvikt.
ALLA har fått avstå från goda saker och fortsätter att avstå.
HUR trist är inte det, egentligen?
Jag är inte naturligt smal, och måste hela tiden tänka på vad jag äter.
Nej, det är en curse!
Så du ska bara vara glad.
DU är en av de få naturligt smala jag känner.
NU ska jag ut på PW och sen ska jag väga in mig för veckan...Alltid lite jobbigt...

KRAMAR!!


Coola Anna:
Miami, inte precis den mest lättkörsa staden i världen :-)
Men YAY!

Ja, 30 grader är så BRA!!

IKEA alltid trevligt.

Kram!

Lotta:
Visst är det!
OCH alltid ska man tänka på ngt.
Jo, jag kommer att äta av allt.

30 grader är verkligen ÅGREN!!!
Av högsta nivå.
Maljs tänker jag mest på också. DET kommer aldrig att sluta bra för henne...

Just förändringar i ett ÄLSKAT program med ÄLSKADE programledare hela veckan fattar jag NOLL av!
Hur tänkte de där?
USCH!!
Ingen av dem vill sluta, och lyssnarna ville ha dem kvar!
Ja, en gåta...

vet inte alls vad fina Stina ska göra nu?

KRAM!!

Annika said...

Olgakatt:
OM!!
Det bubblar i leden, bland både män och framförallt kvinnor!!
Jag tror egentligen inte att det kommer en rep tlll makten. Obama sitter nog kvar...
Men visst, om det blir Santorum han ska "slåss" mot så sitter nog O ännu säkrare i sadeln.
Ja, vilka puckon!!!!


AM:
Ja, det är ju så att det absolut går aatt öva upp sig inför att köra på stora interstates.
Absolut.
Jag måste ju iböand ut på stora vägar, men roligt är det inte...
Jag tog okså mitt körkort i USA.
Ja just Karlavagnen jar gjort förändringar.
Trist.
Älskar att lyssna på SR.
Jag med, innan jag fick K kunde jag äta precis vad som helst utan att gå upp. Snacka om att det är annorlunda idag...
Kram!!

Lisbeth;
jag vet att du är radionörd. GILLAR!!
Stina var nog allas stora favvis, tror jag.
Jag gillade Anja Kontor också, och Kjell Peder. Fast, jag gillade nog alla egentligen...
SYND att de har ändrat.
Ibland har de numera två programledare.
Inte bra.
Idag ska lyssna på programmet och facebook, tänkte jag...

Ja, 30 grader ja..
Just Majlis fall är nog helt rökt...
Vilken situation.

Ja., jag vet, det är alltid svårare att träna med skador. Jag har ju också artros och ibland känns det verkligen AV under träning.

KRAMAR!!!!

Anette:
Ja, suck..
Trist att noja över vikten.
Nej, ngn vass finns nog inte at gömma sig i :-)))
Varken ombord eller på stränderna...
HIHI.
Nej, det bara att digga läget...

30 grader är så bra, och så hemskt.
Kram!!

Fröken Nattfrost said...

Jag har lyssnat på Karlavagnen sedan start.. och fullkomligt HATAR denna förändring, blev uppriktigt sagt ledsen när jag hörde att det inte bara var så att Lisa Syren skulle sluta, utan att de gjorde om hela Karlavagnen! Går väl omkring med något patetiskt hopp om att det faktiskt ska göras om tillbaka, men.. ja, hur stor är DEN chansen liksom?

Och ang kryssning och vikt... hallå, du lär ju inte gå upp FLERA KG på den liksom! Tänk mer att det som faktiskt gör att du skulle gå upp är alla dagar runtomkring, vardagen! Men jag förstår vad du menar, jag lever med samma tankar själv, det är hemskt.

Annika said...

Frk Nattfrost.
Visst är det tråkigt.
SÅ tråkigt.
USCH o fy!
Lisa Syren slutade ju för flera år sen, och det var ju tråkigt. Men de bytte iaf inte ut hela skaran då, som den gjort nu.
Saknar dem verkligen. Spciellt Stina Wollter, men även Anja Kontor. Ja alla förresten.
Nej, de kommer nog inte att ta tillbaka de gamla, tyvärr...

Nä, men ett par kilo kan jag säkert gå upp där. It is what it is. Kommer inte att hålla igen.
Sant är att det är vardagen som räknas mer än allt annat, och där är jag faktiskt rätt duktig.
Men, det är tankar som finns med hela tiden.
TRÅKIGT som fan...