Friday, October 16, 2009

Show and Tell: Favoritfilmer

Happy RAINY Friday!!

Jodå, vädret håller i sig. Och, jodå, jag tycker det är skööönt!
Redigt skönt!
Det ska hålla sig över helgen, efter vad jag har förstått. Trevligt.
Ja, jag medger att det låter helt flängt och knäppt, men jag gillar faktiskt detta väder så mkt!

Fredagstema idag och det är Erica som håller i trådarna.
Dagens ämne är favoritfilmer.

Vilken svår fråga. Den är ungefär lika svår att svara på som ”vilken är den bästa bok du läst?”.
Filmerna som är BRA är ju så många.
Jag vet INTE vad jag ska välja.

Detta blir väl en dag av youtube klipp på samtliga bloggar, så det är väl bara att bege sig dit och börja forska. Och plocka.
Men först måste jag kolla min dvd-hylla...

Favoritfilmer!

Mitt stående svar brukade/brukar vara ”When Harry met Sally”, när jag såg filmen första gången föll jag som en fura. Och sedan har jag sett om filmen säkert femtio gånger. JAG ÄLSKAR DEN!! As a matter of fact borde jag se om den igen, för nu var det länge sen sist.
JAPP, självklart har jag den i min ägo!Vidare...

Jag gillar nog romantiska komedier väldigt mycket. Är svag för just den genren. Därför älskar jag Lasse Hallströms något okända film ”Once Around” som jag tycker är så otroligt bra. Det var från den filmen Peter och jag fick inspiration till vår bröllops”vals” som blev ”Fly me to the moon”. Underbar film! Har ni inte sett den så SE DEN!!!En annan film på min äls-älsk-älskar lista är ”Falling in Love” med Robert de Niro och Meryl Streep. Underbar och så romantisk. SÅ otroligt vacker film + att den är precis smockfull med New York miljöer.
ÅÅÅ, nu vll jag se om den! Jag har den i min ägo, förstås.Svensk film då?
Ja, jag är mäkta imponerad av Jan Troells Utvandrarsvit! De filmerna får mig att rysa och imponeras och tacka min lyckliga stjärna för att jag utvandrade på 1990 talet och inte på 1890 talet. Vilka BRA filmer det är! Vilka skådespelare och vilka MILJÖER och vilka människoporträtt! Kraft! Power!
Jag tycker också jättemycket om ”Fanny och Alexander” av Ingmar Bergman. Underbart är det att se den filmen, och den har jag sett om ett otal gånger likaså.
Jag gillar komedier också, och min favvis bland komedier är ”Austin Powers”. Jag är galen i de filmerna! Och jag kan se dem om och om igen.
”Dumd and dumber” är en annan favorit!Av svenska komdier tror jag att jag tycker bäst om Lasse Åbergs Sällskapsresan-filmer. Spciellt "Snowroller"!!! ÄLSKAR DEN!Jag VET att jag glömt så mycket, och jag vet att jag kommer att sparka mig själv i ändan senare och tänka; varför tog JAG inte DEN filmen???

När jag läser alla andras inlägg idag (och ser en och annan youtube, I am sure) kommer jag att tänka; JUST DET, den filmen!! Den är ju bara SÅÅÅ bra...

*************

Vi har en knökfull helg framför oss!
Roligt.

Ikväll stor happy-svenne-hour hemma hos Sara och Wendell. Anledningen till det är att vår gamla kompis Anna är i stan med sin familj. Anna flyttade hem till Sverige för fem år sen, men ikväll ska ett stort gäng träffa Anna med familj igen. Needless to say ska det bli jättekul!

Imorrn ska Lotta och jag gå ”The house tour of Reston”. Fem privatpersoner ställer ut sina hem till allmänhetens beskådadande. ALLA hemmen är speciella på sitt sätt. ALLA brukar vara såååå fina. Det ska bli jättekul, och det är tradition för Lotta och mig att göra detta varje år.

Imorrnkväll ställer min lilla familj kosan mot DC. Vi ska äta en god middag inne i stan och sen gå och se musikalen ”Jersey Boys” som ju är FULL av hits!
Det ska bli jättekul!!

Söndag ska vi väl ta det lite lugnare, men vi hoppas komma ut på landet någonstans. Virginia på hösten är underbart vackert!

Hoppas att er fredag är bra!!

Nilla,
Simone,
Desiree,
Annika,
Anne,(deltar inte i temat under september månad)
Petra ,
Millan,
Anki,
Victoria,
Leopardia,
Strandmamman
Jemaya (deltar inte under september månad)
MiaD
Lena
Erica
Marie
Saltis
Lia (deltar inte just nu)
Anna
Taina
Christel
Musikanta
Under ytan
Emma
Västmanländskan
Norrsken och stjärnfall
I am Annika
Maisoui
Inga-Britt
Sparkling
Helena
Ebba
Lullun
Gerda-Thyra
Anette

42 comments:

Elisabeth said...

Sällskapsresan-filmerna är underbart roliga. :D Bäst är Snowroller och den första, när de är på Kanarieöarna. Jag har sett dem jag-vet-inte-HUR många gånger, och de är lika roliga varje gång. ("In Sweden we call it a 'kick'". :D)

Annika said...

Elisabeth:
Jag VET!! Underbara!! jag har dem alla här. Snowroller är den bästa, och sen ettan, och så trean. De som kom senare var INGA höjdare. Men 1-3 håller, och Snowroller tar guldet!
"In Sweden we call it a kick"...
Filmen är full med citat som man skrattar ihjöl sig åt :-DDD

Sporty Spice said...

Jag väljer alltid att inte svara på sådana frågor. Det är ju omöjligt att välja. Om jag fick säga 10 filmer i 10 olika genre så kanske, kanske ... Jag tror att jag sett samtliga filmer från din lista. Håller med i stort, förutom komedierna. Austin Power och Dum Dummare är inte min kopp te.

Jag tycker att filmsmaken kommer och går. En del filmer älskar man ett tag men sedan växer man ifrån dem (typ Young Blood med Rob Lowe, hahaha!). Andra håller hela livet. Filmer som Nyckel till frihet, Dancer in the Dark, Härom natten, Bridget Jones dagbok, Resevoir Dogs, Pulp Fiction, Sagan om Ringen Triologin, Det stora blå, Forrest Gump, Love Acctually, True Romance, Kill Bill, Maffiabröder, Mitt liv som hund, När lammen tystnar, The Breakfast Club, Rain Man, Dirty Dancing, Mångalen, Matrix, T2, Crash ... Ja, man kan go on and on and on. Sen är jag ett stort fan av animerad film typ Hitta Nemo, Ice Age, Shrek och Monsters Inc.

Ikväll ska jag se komedin The Proposal med Sandra Bullock. Kan vara bra. Kan också vara grymt förutsägbar och platt. Vi får se. =)

Nilla said...

SOS Sällskapsresan tänkte jag ju skriva om också i mitt inlägg, glömde det. Den är ju så rolig! och de två första är också jättebra!

anna of sweden said...

Tack för lite filmtips! ;) Söta K är hemma från skolan idag (förkyld) så det blir nog någon film här i eftermiddag. Kanske jag ska försöka hitta någon från din lista på Demand.

Oj, vad kul att kunna besöka olika hem. Det skulle jag också vilja göra. Hm. Undrar om man göra det i Philadelphia också.

Ha en riktigt skön helg!

Kram!

Fritt ur hjärtat said...

De flesta har jag sett jag också. Austin däremot klarar jag inte. Får spader.
SKönt att du mår bättre/bra. Hoppas helen bli kanon!
KRAM!

Desiree said...

Åh det var ju många bra filmer du tog med som jag glömt. Fanny och Alexander är ju super liksom den med Meryl Streep och Robert de Niro en bra klassiker. Liksom När Harry mötte Sally är underbar!

Erat kalla väder har nu kommit ner till oss här. Men det är så skönt. Tack för svala vindar du bjuder på. Ni verkar verkligen ha en knökfull helg med massor av kul på gång. Vad roligt med återträff med en gammal vän som flyttat tillbaka . Men de där hemmen som ställer ut verkar hur spännande och interessant som helt. Sådant älskar jag och hade gärna gått på något sådant. Du och Lotta får ha det riktigt kul och glöm inte kameran. Ha sedan super nice på musikalen och kvällen inne i DC.

Bamse kram

Millan said...

Det ar verkligen omojligt att valja en favoritfilm. Det beror ju pa vad man kanner for fran dag till dag. Romantiska komedier ar ju riktiga feel good movies och en sadan gar ju alltid hem! Dock har jag inte sett sa manga av filmerna du namner sa det var bli tips infor framtiden.
Vilken rolig helg ni har framfor er. Det dar med hous tour later jatte skoj. Josses vad de som staller ut sina hem ska fixa och dona hemma idag ;-)
Kram

Annika said...

Sporty:
VISST är det SVÅRT!!
SÅ svårt!
Nästan omöjligt.
Bara i din lista här kom jag på massor med filmer som jag älskar: Mångalen, Love Actually, härom natten (OMG, LOVE that movie) mfl, mfl...
Det går inte att välja, det är så svårt.
AHA, så du gillar in Austin...Love that guy :-)
The Proposal tycket jag MYYYYCKET om!! Sandra Bullock var BRA i den, inte lika hysterisk som hon brukar vara!
BRA film. HOPPAS du kommer att gilla den också!!

Nilla:
Sällskapsresan 1-3 är ju BRA! men sen gick et år fanders med hela stig.helmer grejjen...
Trevlig helg!

Anna:
Är hon sjuk...
Hoppas det går över snabbt.
Nu får mysa i soffan och hoppas att ni kan se ngt On Demand.
Ja, the houstour är det alltid kul att se!
Kanske finns det i ditt område ocskå!

Kram!!

Annika said...

Simone:
VA!?? Inget fan av AUSTIN!! What the!!?? What!!??
;-))))
Ha en riktrigt fin helg, Simone.
Kram!!

Desiree:
Ja, falling in Love är en riktigt, ritkigt fin film.
SÅ underbar!
Funderar på att se om den idag...kanske...

VAD bra att ni fått lite kyla. Här är det bra kylslaget idag, kan jag tala om, och bra ruggigt.
Hoppas att du njuter av din helg.

jag ska försöka plåta lite på house-touren...
Det är alltid roligt att se allt.

Kramar!!

Millan:
JA, jag vet...De som ställer ut sona hus får verkligen kämpa idadg!!!
Det är modigt. Vem som helst kan ju komma in. men det är fullt av volontärer i alla rum som berättar om olka möbler, konsteverk etc...
KUL grej...

Filmer ja...det är nog feel good movies som är de allra bästa.

Kramar!!!!

Marianne said...

Vad sugen jag blev på att se alla gamla Sällskapsresor! De var ju för roliga!

Kul att ni ska ha fest för en gammal kompis som har flyttat! Spännande att se hur barnen har växt och höra vad som har hänt i hennes liv, kan jag tänka mig.

Kul också med den där husesynen! Är det vanligt i US att man får gå runt så där, eller är det just i Reston? Får man se hela huset då, eller bara vissa rum som de visar upp? Ta med kameran!!!

Ha en jätteskön helg!
KRAMAR!

Annika said...

Marianne:
Sällskapresefilmerna 1-3 är så bra, sen spårade de ur...

Ja, det ska bli så kul ikväll och du vet vad jag ska ta med :-)

Ja, husvisningarna ja...Reston har kört det i många år nu. Tror att Herndon (grannförorten) har ngt liknande också, men annars vet jag inte...
det är privatperrsoner som stället ut. ALLA hem är speciella, specieltl renoverade, väldigt vackra, ovanliga etc.
Det är fullt a volonäter och det ör icke gratis. Det kostar 30 dollar per person.
Kam'ran ska med, sen får vi se hur mkt jag tört plåta för det är som sagt volontärer överallt.
Ibland får man se hela huset, iblans är vissa rum stängda. Oftast får man se allt.
KUl ska det bli!!

Kram!!

Sara said...

Ja du fent, alldeles för svår kategori att besvara! Både du och jag älskar ju Love Actually! Förra helgen såg vi Slumdog Millionaire med barnen (andra ggn för H och mig) och jag blev alldeles tårögd på slutet, många filmer blir bättre ju fler ggr man ser dem. I helgen hyrde vi Lars and the real girl, SÅ bra men kanske inte den bästa jag sett, liknar Little Miss Sunshine.
Ebba säger iaf Twilight, ofc.....
Ikväll kommer Joy Luck Club på TV, en oerhört bra film. Älskar filmer där många olika levnadsöden vävs samman såsom Crash, Shortcut och Magnolia.
Älskar och ha en jättemysig helg!!

Annika said...

Sara-SIS:
CRASH!! DÄR har vi en riktigt BRA film!
Var så tagen av den.
Den, liksom Babel som just hoppade in i skallen på mig.
Joy Luck Club är fin...
lars and the real girl är bra, K var tagen av den. Hon tyckte sååå synd om Lard :-)
Twilight...SNYGG är den iallafall! Otroligt snygg!!
Slumdog är helt OK. jag har ockå sett den ett par ggr nu.
KRAM och älskar!!

Saltistjejen said...

Visst äskar jag också When Harry met Sally!! M och kjagv var förresten på Kat´z Delikatessen och åt för ett par år sedan. OERHÖRT goda pastramimackor om man gillar det!!!!!
Nu när jag bor här i NYC så är det extra kul att se filmner i NYC miljö såklart. och de är ju många, haha!
Jag gillar också "feel-good-movies" av olika slag. Har inte sett once around men ska hyra den nu när du tipsat. Låter som en film jag skulle gilla! :-)
Här är såååå kallt nu! Brrrr!!! bara 4 grader och regnigt! Trist att hela helgen ska bli sådan!
Men men ni verkar iallafall ha fullt upp. Själva har vi bara lösa planer så vi får se. Ev ska vi hyra bil och åka till en mall och gå runt lite eftersom vädret är så dåligt. Vi behöver handla tjocka kläder till E.
Kram kram!!!!

sara said...

Sis, glömde säga att jag var inne på din YT idag men måste erkänna att jag har lite svårt att förstå grejen med det. Det var kul att se mina "gamla" kompisar dock. Tänker stå emot YT så länge som möjligt, blir nästan som en grej. Såg att både Lisa & Staffan är dina vänner där men inte GayGay, han kanske är lika obstinat som jag, he he? Kram och älskar!

Anne said...

Visst är det supersvårt att välja ut en favoritfilm (inte ens 10 är ju enkla att välja ut). Som Sporty skrev så tycker jag också att vissa favoritfilmer var bara bäst under en speciell era, men sen kan det där förändras och idag undrar man hur man kunde vara så förälskad i den. Och vissa håller så klart än idag.
Falling in love är helt underbar, en pärla. Roligt att du tog lite äldre filmer i din lista, annars är det ju lät hänt att man bara kommer att tänka på senare års filmer. When Harry Met Sally, en klassiker ju. Jag är ingen Meg Ryan fan direkt men i den filmen är hon jättebra. Austin Powers däremot Annika, den får du hålla för dig själv :) Usch, jag har en aningen svårt för de filmerna... Smaken är som baken ju!
Dirty Dancing är en film jag kommer att tänka på nu, egentligen kanske den inte är sååå bra men det är en sån där film jag sett hundra gånger och som berört så mycket.
Låter som en späckad men kul helg, enjoy!!! KRAM

Anonymous said...

Satt själv o funderade på mina favoritfilmer. Omöjligt känner jag, det finns så många bra. Ex på några av mina:Pretty Women,Notting Hill,Fyra bröllop o en begravning o Dirty Dancing. Sedan har jag en gammal favorit med Sven Vollter som jag inte minns namnet på o som jag tycker så mkt om.En underbar romantiskt film. Vet du?
Kramar från Anette!

Christel said...

When harry met Sally är verkligen en favorit hos mig också, visst är det underbart med romantiska komedier, min absoluta favorit är Sömnlös i Seattle, också med Meg Ryan. Sällskapsresan är också kul när man är på det humöret, men en av de roligaste svenska komedierna för mig är Kopps om poliserna som blir hotade av nedläggning och tar saken i egna händer...
Det finns mycket kul film, ha nu en härlig helg, låter kul alltihopa! Kram

Mia said...

Visst är det svårt att välja film! Det finns ju så otroligt många bra. Sällskapsresan (i alla fall den första) är underbar, en riktig klassiker. En film som jag har sett lika många gånger som du har sett "När Harry mötte Sally" är "Dirty Dancing". Jag kan nog varenda replik!

Vilken härlig helg ni har planerad. Låter superkul. Och vad spännande att få komma hem till folk och kika på deras hem! Ha det bäst! Kram!

HeLena said...

Svårt, ja, skitsvårt! When Harry met Sally är en av mina favvisar oxå:D! Jag gillar också kärlekskomedier jättemycket. I Fanny och Alexander är min svärfar med, som sig själv.... den är bra. Låter som ni ska ha en härlig helg, hoppas det blir så!! Själv ska jag jobba... har ingen vidare lust nu men när jag väl är där är det okej.

VARM KRAM!

Erica Pettersson said...

Jag håller med om att det är svårt att begränsa sig. Det finns så många bra filmer :D
Tyvärr har jag inte sett mer än två av filmerna i inlägget, men det var jättebra tips! Får nog snart ta en sväng förbi Hemmakväll (hyrfilmsbutiken här i stan) och göra någon filmkväll :)

Det låter som att ni har en trevlig helg att se fram emot! Hoppas att den blir bra!
MVH /Erica

Petra H said...

Ja, vilket svårt ämne, men roligt också - speciellt som du tagit med youtube-klipp! Jag har inte sett Falling in love... Vågar väl knappt säga att jag inte gillade Fanny och Alexander, har sett bitar av den och började se den från början för första gången förra julafton när O var ute och köpte min julklapp (i sista minuten, ha ha)... Näe, jag såg väl halva och gav upp sedan. :-( Utvandrarna har jag inte sett sedan skolan, men såg Kristina från Duvemåla för en massa år sedan och blev inte särskilt förtjust i den musikalen heller - det måste vara något FEL på mig!!
Härlig helg ni har framför er, hoppas att det blir lyckade aktiviteter!
Stor kram

Sporty Spice said...

Petra H: Ja, det måste vara något fel på dig, haha! =) Jag såg musikalen "Kristina från Duvemåla" på Cirkus i Stockholm. Och eftersom att jag gjorde det i samband med en stor intervju med Anders Ekborg fick jag sitta i VIP-båset. Och på stolen bredvid mig satt ingen mindre än BENNY ANDERSSON!!! Tydligen kollade han den någon gång i månaden då den gick. DET var mäktigt!

matildasfikarum said...

Har haft problem med att kommentera här, Annika, kanske är det min webbläsare som knasar. Testar igen.

*testing*

Matildas fikarum said...

Jippee, det funkade!

Åh, det finns så många bra filmer! Jag skulle knappt kunna välja.

Jen said...

Underbart! Gud vad jag skrattat!! Detta var perfekt laddning för mig som skall iväg och springa ett lopp snart.

Suzesan said...

"Dum dummare" är ju en av de bästa och Sällskapsresan. Någar av de du har med har jag sett men minns inte. Jag har sett massor av filmer.
Skulle knappt kunna välja. En som få vet om är "Supernollan" med Steve Martin...det är nog en av de roligaste filmer jag sett någonsin plus "Allsmäktige Bruce"(inte åttiotal) jag sett och en annan är "Stone" men den är grym och gripande...åttiotalsfilmer och de finns inte att få tag på.

Det verkar som om du får en fullspäckad rolig helg. Jag hade inte ork att skriva igår så NU önskar jag dig en underbar helg så hörs vi nästa bloggvecka. Tack för en härlig bloggvecka Annika.

Kram
/Susanne

Grekland nu said...

Gillar också When Harry met Sally, Fanny och Alexander, Utvandrarna (fast det var en evighet jag såg filmerna). Och Dum dummare, hahahaha... Men känner inte till filmen av Lasse Hallström, måste jag kolla upp, gillar honom för det mesta. Trevlig helg!

maisoui said...

Japp, jag håller med dig i dina val! Vi har lika smak du och jag :-) . Hoppas din helg har varit bra. kram

alegni said...

hej annika! kikar snabbt in och meddelar att min favoritfilm - alla kategorier - är top gun! på fyra veckor såg jag den tre gånger på bio när den var ny. sedan dess har jag sett den åtminstone tio gånger, och den är lika bra varje gång, och varje gång ser jag något nytt som jag inte sett tidigare :)
kram!

Anna, Fair and True said...

Jag har också så svårt att säga vilken som är min favoritfilm - eller bok - men jag ska väl få till ett inlägg snart i alla fall!

Annika said...

Saltis:
Hoppas att er helg blev bra även om Ella var sjuk.
Ja, feel-good movies är underbara!
KALLT här också hela helge, och regnigt till max.
Once Around ska du absolut se. DEN håller.
Kram!!

Sara:
Nej då, man kan både ha det och mista det. Jag vet. Lite halvkul sådör, men man är ju bara inne högst fem minuter o sen är man ute igen.
Gay har nog bara inte fått ändan ur. Staffan skulle hjälpa honom då de var i Ume, men det blev inte av.
Kramar!! Älskar!!

Anne:
Du har rätt!
Vissa filmer är bra under en period i livet.
Absolut.
Vissa håller länge, men...
Såg om Crocodile Dundee nyligen...och den älskade jag, men denna ggn kunde jag inte ens avsluta den.
Meg Ryan var bra en period, men hon blev ju så type-castad.
Dirty Dancing var bra. Den har jag på dvd, men jag var aldrig så kär i P Swayze som så många av mina kompisar var.
Falling in Love är underbart, underbar och en pärla!!
Kramar!!!

Annika said...

Anette:
Visst är det SVÅRT!! DET går nästan inte att säga!
Faktiskt inte.
Fyra bröllop och en bergravning är underbar!! ÄLSKAR den filmen!! Älskar den!!
Men det är omöjligt att liksom peka ut en, eller ens tio som Anne skriver.
Anette, visst hette den "Om kärlek" eller ngt sådant? En norska spelade den kvinnliga huvudrollen. DEn var överromantisk!!
Kram!!

Christel:
Ja, Harry och Sally är helt underbar. Briljant!
Sömlös i Seattle gillade jag också!
Mycket.
Tack för tipset om Kopps!!
Kram!!

Mia:
Ja, visst är det svårt!
Dirty Dancing gillar jag också!
Den är bra. jag har den på dvd och ska nog se om den.
Många bra filmer finns det!
Kram!

Annika said...

Helena:
Ja, Harry och Sally är underbar!
Helt underbar.
JA, jag minns att din svärfar är med i Fanny och Alexander!!
Visst spelar han där i orkestern?
KUL!!!
Hoppas helgen varit bra!!
KRAM!!!

Erica:
Det är svårt ämnnet, m,en roligt.
Har inte hunnit runt till alla ännu, men jag ska kolla mer imorrn!!
Hoppas du hittade en bra film att titta på.
OCH att din helg varit bra.
Kram!!

Petra H:
Du måste se Utvandrarna! kan inte tro att du INTE skulle gilla den. Den är så bra, så hemsk och så otroligt välspelad. Den måste du se!!
Kristina från Duvemåla har inte jag sett, och har ingen lsut heller, men SE Utvandrarna!!!
Du kommer att gilla den!!
Lovar!
OK att inte gilla F o A...
:-)
Hoppas att din helg varit bra!!

Annika said...

Sporty:
DET är klart mäktigt.
DET skulle jag också tycka!
Hur gillade du Kristina???
Har itne sett den själv.

Matilda.
JASSÅ, har det strulat?
TRIST!!
NU funkar det. BRA!!
Ja, det är en nästan omöjlig fråga detta...
Det finns ju så många bra!!

Jen:
BRA!
DET gillar jag. Hoppas loppe gick bra.
Kram!!

Annika said...

Suz:
Bruce Allmighty var verkligen bra. Gillade den!
TACK för att du påminde om den!
Jag vet att du sett massor av filmer!
KUL!!
Hoppas helgen varit bra. Imorrn kör vi igen...
Kram!!

Grekland:
KUL att vi tycker lika här!!
Utvandrarna tycker jag du ska se igen. Det är ju en film som håller samma klass som boken!
Underbart!
Hoppas att helgen varit god!!

Maisoui:
Jag är inte det minsta förvånad över att vi tycker lika :-)
Hoppas din helg varit trevlig!!

Annika said...

Ingela:
JAG brukade älska den filmen!! Köpte den nyligen på dvd och märket att jag var ganska uttråkad så TYVÄRR är väl det en film som förlorat sin glans för mig. men, ICEMAN är bara för snygg i den!!
PUST!!
Som sagt, jag brukade älska den!!
Hoppas din helg varit bra.
Kram!!

Anna FT:
Så svårt!!
KUL då kollar jag ditt inlägg imorrn!!!

Jen said...

Loppet gick kanonbra! Gjorde personbästa på 8 km, nöjd som en aktt som svalt en kanariefågel är man.... :) Måste ha varit den postitiva laddnigen! ;)
Kramen

Annika said...

Jen:
Vad var det för ett lopp?
KUL!
Grattis till bra resultat!
KRMAIS!!

Jen said...

Sävedalsloppet heter det och det var 8 km. Ett litet lopp strax utanför Göteborg. Inte så många anmälda men desto roligare att springa... :D

Annika said...

Jen:
KUL, speciellt om det inte är så proppfullt, kan jag tro!!