Wednesday, August 26, 2009

EFIT

Morning, people!

Igår var det EFIT, och det var ett BRA tag sedan jag deltog. Men under gårdagen fick kameran jobba en gång i timmen. Gudarna ska veta att dagen går fort då man ska fotografera det som sker med jämna mellanrum. Det är dessutom väldigt lätt att glömma bort att plåta, men here goes!

Tisdagen den 25 augusti i Reston, Virginia...


Ca 7:30...
Jag kollar in Washington Post. Vi har prenumererat på "the post" i alla år. Jag vill inte säga upp prenumerationen trots att allt numera ligger på internet. Det är något visst med att bläddra i en morgontidningen varje dag...



Ca 8:30...
Frulletime. Det här är numera standard Yours Truly frukost; te och yogurt med färsk frukt, gott!!!




Ca 9:30...
Aha, ni kanske vill se en "före" bild på mig? Här är jag nämligen på väg till Reston Town Center för att klippa och slinga håret. Det var en klart annorlunda upplevelse igår, hehe...Min vanliga frissa är mammaledig, och under tiden hon är borta (tre månader) så fick jag gårdagens frissa rekommenderad av min ordinarie frisör. Gårdagens frisör var 22 år, det enda hon snackade om var hur hårt hon festade, vilka klubbar hon går till, att hon vill flytta in till DC så att klubbarna kommer närmare. Hon snackade kaskadspyor och hur man får den bästa fyllan, hon berättade om hur det är att komma till jobbet bakis. Jag kunde bara sitta och skratta lite och komma med inputs, samt hoppas att mitt hår inte skulle se för j-gt ut då hon var klar...Rätt underhållande, men jag går inte tillbaks till denna unga tjej igen (ibland är tre månaders mammaledighet bra, hehe).



Ca 12:30...
NU har jag lämnat salongen och beger mig hem igen. Karolina sitter ivrigt och väntar på mig så att jag kan köra henne, och kompisen, till poolen...
Jag skyndar, viker inte in i en enda affär, går direkt till bilen.



Ca 13:30...
Koll av min mail...
Ja, koll av "allt" på nätet. Läser bloggar, kommenterar, samt checkar min inbox nu och då...



Ca 14:30...
Dags att dricka en iste.



Ca 15:30...
Här måste jag skicka iväg ett textmeddelande. Vad gjorde jag utan SMS? Nu är mina föräldrar i sommarstugan i Närpes, och det är så här vi håller kontakten medan de är borta. Prisa tekniken!!!




Ca 16:30...
OK, här kommer en "efter" bild. Såhär ser jag ut efter att partyfrissan klippt, och slingat, mitt hår. Japp, jag ÄR nöjd!
Sitter sedan ute och bläddrar i kataloger och tidningar. Beställer sen en hel del från Boden, jag tycker att de har så snygga kläder...



Ca 17:30...
Nu är det dags för töserna att bli upphämtade från poolen. Jag kör Karolinas kompis hem. Fastnar i trafik...Anledning till det? STORT möte i Reston, vid min lokala gymnasieskola, om förslaget med nya hälsoreformen här i US...JAG ser massor med folk, en hel del som demonstrerar MOT Obamas förslag. Jag har aldrig sett så mycket bilar på gatan som löper längs skolorna förr. Otroligt!



Ca 18:30...
Middag. Ikväll blir det grillad biff och broccoli. Gott...
Vi äter ute på decket.



Ca 19:30...
Ah, älsklingsprogrammet för tillfället...
Ett dvr:at avsnitt av Hell's Kitchen.
Oh that Gordon ;-)



Ca 20:30...
Jaha, jag upptäcker att det sista av mina svenska tuggummin tagit slut...TRIIIST!!!



Ca 21:30...
Tea time. Tursamt nog så har jag en MASSA te kvar som jag köpte i Sverige. Det här teet "Lust och färgring" är bland det godaste jag druckit på år och dag.




Ca 22:30...
Dags att gå och knyta sig. Jag påbörjar en ny svensk bok som jag köpte därhemma. Jag har goda förhoppningar om att den ska vara bra då Elsie Johansson är en av mina favoritförfattare...
OCH, så önskar jag alla en god natt.


Idag är det då onsdag. Karolina och jag ska träffa min kompis Lotta och hennes flickor. Det blir första gången vi ses efter våra semestrar. Lotta har också varit i Sverige hela sommaren.
Det lär bli HETT idag också, så det kan mycket väl bli en vända till poolen, åtminstone för en viss fröken K.

Önskar er alla en bra onsdag!

44 comments:

Taina said...

Huomenta ystäväni!

OMG vad snygg du blev! Trots partyfrissan. Jag hade blivit URnervös. Vilket snack inför en kund!!! Det är ju så man storknar. Men men, hon är ju bara 22.

Kul med dessa bilder under dagen. Kanske jag ska göra detsamma någon dag.

Idag blir det varmt. Riktigt varmt för att sedan börja sjunka. Lagom till helgen då jag ska på utomhuskonsert, Earth, wind & fire!!

Di såg väl kommentaren från min son ang Twitterinslaget ?

Have a good one!

Halauksi!

Annika said...

Taina:
Huomenta ystäväni!

JA, jag blev så glad över att din son kommenterade!! OCH vilken klok kommentar sen! JAG förstod mer efter att ha läst vad han skrev. Jättebra!!!

TACK, vännen...vad roligt att du tyckte om håret. Ja, jag var nervig också ska du veta när jag satt där...och hon babblade och hon berättade och hon frågade ine mig ett DUGG, förutom hur jag ville ha håret...
Men, hon gjorde ett bra jobb trots att hennes framtoning var mer än lovligt oproffsig. jag tyckte det var rätt skönt att slippa kallprata, lyssnade på henne istället. hehe...


Idag ska det bli MÖRDANDE hett...

KUL med Earth , wind and fire...blir BRA avis alltså!! JAG skulle också vilja se dem!!! GILLAR!!

STOR kram till dig, vännen!!!

Humlan said...

Tack för att vi fick följa, det är kul att läsa om en vanlig dag såhär. Jag hade också blivit jättenervös av frissan, men hon kunde sitt jobb, för du är jättesnygg!
Satt just och funderade över middag, men nu när jag såg din broccoli så kom jag på det; Har broccoli i kylen och rökt lax i frysen, det är också en god kombination.
Jag har hört andra som gillar boken, hoppas du också gör det!
Kram

Annika said...

Humlan:
KUL att du hängde med på mitt EFIT.
OCH tack, vad roligt att du gillade håret. Hon kunde sin sak ändp fastän hon var så ung och snackade som hon gjorde. PUST!
JA, lax och broccoli är en urgod kombination!
jag tror absolut att jag kommer att gilla boken.
Kram!!

Desiree said...

Roligt med lite EFIT och att få följa din dag. Jag tycker du blev väldans snygg i håret. Ser jättefint ut trots ny frisör och ung frisör gjorde frisören ett riktigt bra jobb. Du kan verkligen vara nöjd. Jag musade brocoli och lax till lunch. Gott! Ha en bra dag.

Annika said...

Desiree:
HAHA, TACK!!
Jo, hon kunde nog sin sak trots kaskadspyorna och drickandet...hahaha!
jag är nöjd.
Broccoli och lax är s¨gott! DET ska jag fixa snart.
Kram!

Suzesan said...

Guuuu' vad snygg frilla. Mycket FINT. Very NICE. Fin bild du är snygg.

Trots denna unga tjej som babblade på så blev det ju bra.

Härligt med alla bilderna. Tack för att få följa med på din dag.Jag dricker sällan te. Men har börjat med grönt te. För det skall vara nyttigt och bra för kroppen. Sen så blev jag full i skratt för just det märket på te är så gott. Det du har. Finns med olika smaker och blandningar.

Det är det enda jag dricker.
Jag har Lingonte och det är sååå gott.
Just det märket kan jag rekommendera som är egentligen icke- te -drickare.

Jag läser din blogg Annika, varje dag för den är sååå bra och underhållande. Och du är en bra människa. Go for it. No twitter mer blogg. Bloggar äger haha!!

Kram
/Susanne

Bloggblad said...

Jättesnygg frisyr! Men - vet inte den unga frissan att det är kunden som ska "styra" samtalet: är kunden tyst, ska frisören hålla käft.

Min frissa är en ganska tyst sort, men tar jag upp nåt ämne hakar hon på.Annars är vi tysta. Sånär som på den hemska dunka-dunka-musiken som jag oftast ber dem stänga av.

EFIT är kul, men jag kommer aldrig till skott.

Elsie gillar jag, men den där boken blev jag inte så förtjust i, tyckte att den var lite rörig, vill jag minnas.

Ulrika said...

Det är något speciellt med att få följa med någons liv en dag, i bilder. Tack för det! Om jag vore lite mer organiserad skulle jag göra detsamma, men, men... Snygg i håret blev du också, trots kaskader och annat oaptitlig info man INTE vill ha av sin frisör. Hoppas du trivs med att vara tillbaka i vardagen.

alegni said...

hon har ändå inte partajat bort sina frissakunskaper, vikarien, för resultatet blev ju riktigt fint! jag har en liknande erfarenhet o jag ringde faktiskt min mammalediga frissa o klagade över alla historier jag blev tvungen att lyssna på under klippningen. o vet du, hon hade fått flera samtal, så hon blev tvungen att prata med sin vikarie o ge denna ett ultimatum. det blev slut på skitsnacket fick jag höra, även om jag inte gick tillbaka till samma vikarie flera gånger.

bettankax said...

Jättekul att få hänga med dig under dagen. Frisyr/slingor kanonfint! Jag har ju ingen blogg men ibland funderar jag över hur jag skulle presenterat en EFIT-dag. Väldigt enahanda skulle det bli då jag tillbringar mycket tid på jobbet och där råder sekretess..Men en lördag/söndag såklart annorlunda.

Anne said...

Haha, partyfrissan låter ju verkligen som en riktig upplevelse. Som du säger, ibland är det bra med bara tre månaders mammaledighet...
Men du, vad SNYGGT och BRA hon klippte och fixade dig. Jag tycker det är så läckert och fint på dig, det tycker jag verkligen. När det är lite kortare sådär så ramar det in ditt ansikte väldigt fint, dina fina ögon syns bättre på nåt sätt. En annan sak jag också upptäckt, det är att folk överlag ser yngre ut med kortare frisyrer än väldigt långa hår. I like it!!!!

Vilket underbart namn på ett te, Lust och fägring stor alltså. På din bild läser jag vad det innehåller, låter som smarriga ingredienser. Köpte du det i en vanlig mataffär typ ICA eller handlade du det i nån te-butik?

Ha en riktigt bra onsdag! Inte klokt att det redan är onsdag, snart helg igen... Kram!

Anonymous said...

Cool bild på tidningen, gillar sådana där annorlunda perspektiv... Jag SAKNAR sååå en morgontidning, undra om det finns i Belgien? Men samtidigt så vill jag ju inte läsa belgiska nyheter ;-) Kanske beställa en helgprenumeration på någon brittisk tidning - men då kommer de ju inte på morgonen :-( Det känns på något sätt mer socialt att sitta och äta frukost med varsin tidningsdel än framför varsin dator :D
Jättefint ny frisyr!! Gillar även före-fotot, du ser så glad ut! Ha ha, jag förstår att du var lite nervös, kaskadspyor är ju inte riktigt vad man vill höra när man har lagt sitt hår i någons händer!!
SNappple är gott, drack för första gången på mycket länge iste förra veckan eftersom min syster envisades med att beställa det på Starbucks. O har förresten sedan några månader tillbaka dille på att citera olika reklamslogans ("You can do it, we can help" - Home Depot etc) och just nu är det mycket "the best stuff" [just got better] - han är lite knäpp, min man!!
Stor kram och tack för att vi fick hänga med på din tisdag!

Saltistjejen said...

Kul med EFIT!
Alltid rolkigt att se dagen i bilder. Själv glömmer jag alltid bort när det är...!
jaja.
Vad fin du blev i håret!!! äjättebra tycker jag!
Men jag skrattade åt din vikarierande frissa. haha! Ibland kan man tycka att man inte åldrats alls sedan 20-talet, men när man träffar vissa i nedre 20 så inser man att det HAR man!! :-)
OCH det är SKÖNT!!!! :-D

Stor kram!

Elisabeth said...

Haha, annorlunda samtalsämne frisören hittade. :D Håret blev snyggt i alla fall! De där protesterna och demonstrationen mot Obamas reformförslag har det pratats en del om även i Sverige... och hur mycket jag än försöker förstå VAD det är som upprör dessa människor så mycket lyckas jag inte.

Svenskt tuggummi ja! Det har faktiskt varit något av det jag saknat mest under mina perioder utanför Sveriges gränser. Visst fanns det bra utbud av tuggummi även i Österrike och Tyskland, men inte lika gott. Elsie Johansson gillar jag också, speciellt Nancy-triologin (Glasfåglarna, Mosippan och Nancy) är en favorit.

lilla jag said...

Jag tycker det är såååå roligt att följa din dag med EFIT! Hoppas du fortsätter med det! :) Och va snygg du blev i håret!! Blev lite sugen på att fräscha upp mitt hår också!
Kramar,
Lilla jag

Tankevågor said...

Alltid så roligt att få hänga med på dina EFIT-dagar Annika!
Vilken upplevelse det blev att gå till frissan måste jag säga! ;-)
Tror att jag skulle ha blivit lite nervös där med allt hennes pladder.
Men den tjejen kunde verkligen sin sak. Du blev ju jättefin i håret! :-)

Måste testa den där tesorten, det låter som "my cup of tea" :-)

Kramar i massor

Erica Pettersson said...

Hej!
Vad roligt att läsa om din EFIT-dag :)
Själv är det en massa månader sedan jag var med sist. Jag brukar ha väldigt svårt att komma ihåg de dagarna...

Hoppas att du får en bra fortsatt vecka!
MVH /Erica

Anonymous said...

Vad snygg du blev i håret!! Min frissa blir snart mammaledig (betydligt längre än 3 månader är jag rädd...), få se hur jag gör då. Vill helst inte gå till nån som pratar festande, bakfyllor och spyor :-D. Haha.
Vi prenumererar också på en tidning (Västerbottens Folkblad läser vi) trots att den finns på nätet. Men det är inte samma sak. Jag vill bläddra i och läsa tidningen på morgonen när jag äter frukost. Vasabladet däremot läser jag då och då på nätet.
Det var länge sen jag gjorde EFIT också. Har inte möjlighet att fota på jobbet så jag får försöka hänga på nån gång när det är EFIT en helg. Gäller bara att komma ihåg det också! :-)

Anonymous said...

Sååååå snygg du är i håret!!! Jättefint! Förstår att du är nöjd! Jag har länge tänkt läsa något av Elsie Johansson men har inte kommit dit än.... Låter så härligt att kunna åka till poolen saknar sommaren redan och den är väl inte riktigt slut?

Kram!
HeLena

Malde said...

Jisses, vilken är frissa! Tur att hon inte var tandläkate i alla fall ;-)

Hur som helst blev du ursnygg i håret!

Må så gott!

Musikanta said...

Intressant att få veta vad "kaskadspya" heter på engelska. Saknas i mitt engelska ordförråd as well as in the Swedish one...

Du blev jättesöt i din nya frisyr, men jag tycker du var väldigt söt förut också!

Jag tyckte mycket om Elsie J:s bok, men jag är ju i samma ålder som hon så jag kände igen mig! Men den kanske också kan vara intressant att läsa för den som är hälften så gammal att livet inte tar slut vid 70+. Inte kärleken heller...
Många kramar/M

Kerstin said...

Vad fin du blev i håret, men den frissan skulle jag inte vilja ha. Vilka samtalsämnen hon hade. Hennes chef skulle behöva ge henne en kurs i hur man pratar med kunderna.
Kul att få se bilder från din dag.
Hoppas att det inte blir alltför varmt.
Må så gott.
Kram

anna of sweden said...

Åh, vad det är kul att läsa de här inläggen med ett foto i timmen!

Supersnygg i håret. Men du ... skulle du inte vänta att köpa kläder tills du gått ner tre kilon ..? :D Fast det har du kanske redan gjort.

Jag behöver också börja leva lite nyttigare efter sommarens utsvävningar. Men det får bli när skolan börjar.

SEN alltså. ;)

Kram!

Hannele said...

Mums, fast lite för mager yoghurt för min smak ;)

Lia said...

Tjingeling! Åh, du vet ju att jag fullkomligt älskar dina EFIT-inlägg! Det är också väldigt inspirerande att se hur mkt du hinner med på en dag, det gör att folks tankar om "det lata livet som hemmafru" får sig ett fint finger, hahaha. Och du, håret blev verkligen väldigt bra, trots att tjejen inte lät alltför reko. Jag hade blivit väldigt misstänksam om någon som betedde sig så, satte saxen i MITT hår. Kram kompis!

Annika said...

SUZ:
TACK för ditt fina beröm. Jag rodnar här...TACK!
Tack också för att du gillar mitt hår.
Jo, det var lite pirrigt att sitta där medan hon babblade om att jobba när hn är bakis etc...Verkligen. Men talang har hon, onekligen.
Suz, lingonte har jag också köpt!! ALLA teer jag köpt är kobbs...så gott alltså!!
Jättekram till dig!!!

Blogglad:
Tack snälla!
Till en början var jag tyst, satt och läste en tidning för frisören verkae så SUR, sen vände hon och började asbabbla! Ja, visst...jag antar att man får skylla på hennes omognad. DIN frisör verkar smartare.
Jag gillar Elsie, hennes triologi om Nancy var bland det bästa jag läst!

Ulrika:
TACK så jättemkt!!!
Ja, det vore super om du hoppade på EFIT. Det är ju så kul att titta på!
Nästa ggn är den 10 sept, tror jag...eöör möjlgtivs 11...kolla länken.
Ja frisören var lustig, märklig med duktig.
Tack, Ulrika, det känns bra att vara back in the US again!!

Annika said...

Ingela:
TACK!
nej, du har rätt, talang har hon nog. Absolut!
Så du har varit med om ngt liknande, intressant. Du gjorde rätt när du berättade för din frisör. Leker med tanken på att berätta för hennes chef, dvs min frisör. Men jag vet hur benhårt det kan vara för alla stackare som blir utan jobb här. vill ju inte att hon ska få sparken...
Men ja, det är ett dilemma för hon skrämmer säkerligen bort kunderna på detta sätt. Mpnga är ju miljontals ggr känsligare än vad jag är för dylika samtal.
NU länkar jag dig!!!

Bettankax:
GUD så kul det vore om du började blogga!!!!
Kan du inte fundera lite på det? jag skulle slänga mig över din blogg.
Blir nyfiken på var du jobbar.
TACK för hårberömmet!!!
Kram!!

Anne:
TACK snälla Anne för dina vänliga ord. TACK!!
Ja, hon gjorde ett bra jobb trots all svada.
Roligt att du tycker frisyren klär mig. Jag är glad att hon klippte så pass kort, det brukar inte min vanliga frissa göra.

Teet, det komemr från Vi-butiken och finns säkert på alla butiker. Kobbs gör teet...så himla smarrigt att det inte är sant!!
KÖP!!

Hoppas din dag varit jättebra!!!
Stor kram!!!

Annika said...

Petra:
TACK snälla du!
KUL att du gillar håret. jag är nöjd, trots allt dösnack!
men, men...
Ja, morgontidningen vill jag icke vara utan...det är så mysigt att läsa den på morgonen medan man äter frukost. Datorn kan aldrig ersätta tidningen.
Ja, Diet snapple är gott...
Lustigt med O och alla reklamerna :-)
Han lpter som min systerdotter som kan ALLA jinglar och som ÄLSKAR TV-reklam, haha!!
Petra, kul att du gillade efitdagen! Hoppa på du också nästa ggn!!
Jättekram!!

Saltis.
TACK!
OCh kul att du gillae efit. Ska påminna dig nästa ggn (om jag minns det själv).
Ja jösses, jag tror aldrig jag har babblat såsom denna tjej gjorde, inte i ngn ålder. Jag var väl inte typen som skröt om mitt festande, och förmodligen festade jag inte lika mkt som hon heller, thank god...
:-)
Massor med kramar!!

Elisabeth:
Ja, visst gjorde hon. Otroligt...
Vilken svada...
Jadu, sjukvårdsreformen är svår att förstå sig på. Jag vet inte varför den har sådana motståndare...mysterium...
ngt måste ju ändras i detta land vad gäller sjukvården.
Svenskt tuggummi är så himla gott!! Det går inte att hitta ett tuggummi som inte smakar gott.

Annika said...

Lilla Jag:
Välkomme tillbaka till blogosfären igen.
TACK, vad kul att du gillade håret och efit.
Kram!

Londongirl:
TACK, vad roligt att du tyckte om både efit och håret.
Jadu, frissan var en sort för sig...otroligt!!
Du ska absolut prova detta te...superdupergott!!!
KRAM!!!

Erica:
KUL att du hängde på!
Nästa ggn får du också hoppa på efit. Detr är så roligt att följa andras dagar.
Kram!!

Annika said...

Annika:
Ja, därhemma lär du nog vara utan din frisör längre än 3 mån :-)
Visst är det roligt att ha en tidning att bläddra i på morgonen. vill inte vara utan.
jag läser och VBL på nätet, liksom Sydin.
Kram!!

Helena:
TACK!!!
Nej, här fortgår sommaren ett bra tag till.
Du ska absolut läsa Elsie J...speciellt serien om Nancy, bland det bästa jag läst!!!
Stor kram!!

Malde:
JAmenvisst, tur att hon inte var tandis...då hade man ju sprungit...
haha..
men tack, kul att du gillade håret.
Kram!!!

Annika said...

Musikanta.
TACK, så himla gullig och snäll du är. Rodnar.

Kaskadspya heter projeticle vomiting på engelska :-)
Kan vara bra att veta ;-)

OCh ja, Nancy triologin är bland det bästa jag läst. Ser så fram emot denna bok, och det ska bli härligt att läsa om denna äldre kvinna.

Jättekram!!

Kerstin:
HAHA, jag hon var verkligen mkt speciell.
Hennes chef är min vanliga frissa :)
Ska se om jag säger ngt...
TACK kul att du gillade håret.
KRAM!!

Anna:
TACK, vad roligt att du gillade det hela!!!
Efit är kul, du kan väl hänga med nästa ggn?
Har inte vägt mig sen jag började..på fredag ställer jag mig på vågen...
JAG vet vad jag sa, hehe...,men boden brukar bli så utplockat att jag inte vågade vänta...
KRAMAR!!!

Annika said...

Hannele:
Ja, den är fettfri, men god ändå :-)

Lia:
KUL att ha dig tillbaks i blogosfären!!
Välkommen tillaks.
JO, det kändes allt pirrigt när hon satte saxen i håret, men hon kunde sin sak...
Roligt att du gillade efit...
STORA kramar!!

alegni said...

jag länkar dig med!

Annika said...

Ingela:
Jättekul!!

Mia said...

Åh vad kul det är när du skriver ett sånt här inlägg! Det är så spännande att läsa! Du blev jättefin i håret! Visst är "Lust och Fägring" gott! Kan varmt rekommndera "Himlagott" från samma märke nästa gång ni är hemma! Åh vet du vad, jag drömde om Gordon Ramsey i natt. Han och jag var med i ett "Du är vad du äter" program och skulle leva ett annat pars liv ett par dagar för att se hur illa de skötte sin kost! Var fick jag det ifrån!!?? Kram!

Annika said...

Mia:
TACK MIA!! Vad kul att du gillade det hela!! Inklusive håret!
Himlagott har jag köpt!! KUL att du gillade det! Ser fram emot att testa det också!
aha, Gordon....ja sämre män kan man drömma om, hihi!!
KRAM!!!!

Mia said...

Roligt att se din EFIT-dag och trots den babblande partypinglan till frissa, så blev du ju ursnygg i håret, förstår om du är nöjd!

Annika said...

Mia:
TACK för besöket!!!
Ja, jag hade nog lite tur med partyfrisören, trots allt.
Välkommen tillbaka!!!

Lullun said...

Kul med en EFIT! :-) Och vilken "trevlig" frissa, fast fixa hår kunde hon iaf; jättefint. Själv skulle jag också hitta mig en ny frisör efter att min drog iväg över Atlanten för att få barn. *suck* Eller så får jag väl vänta och se om hon kommer tillbaka... ;-)

Vonkis said...

Kul att följa din dag, om än lite i efterhand :-)

Ja du, den där Gordon, han går inte av för hackor han inte :-) Har du testat rött te? Gillar roibos med vanilj väldigt mycket.

Annika said...

Lullun:
Visst är ddet kul med efit...
bara man kommer ihåg det och så :-)
Lycka till med att hitta en ny frisör, Lullun.
Kram!

Vonkis:
Välkommen till min blogg!
Gordon is the man :-)
Välkommen tillbaka!!

Anna, Fair and True said...

Det blev ju jättebra trots att frissan var lite annorlunda! :) Jag kommer heller inte sluta prenumerera på en dagstidning. Det är speciellt som du säger! Jag tyckte först du hade rödlök i yoghurten! :)

Annika said...

Anna FT:
Ja, det blev bra...TACK!!
Men frissan var totalt annorlunda, haha!
Rödlök i yogurten...DET borde man testa :-)