Monday, July 13, 2009

I österbotten!

Hälsning från mig via min mobil. Det har är första gången jag mobilbloggar. Tack för alla gulliga kommentarer som jag tyvärr inte kan svara på just nu,men jag läser dem alla, självklart. Sommaren kom av sig och den där riktiga värmen blev ett minne blott. Nu är jag då i Narpes! Just nu sitter jag hos min mormor. Vi har varit på en liten utflykt till Skrattnas och till Kasko. Vattnet är iskallt, men kidsen badar ändå. Häromdagen var det 9 grader i vattnet. Då snackar vi kallt!!! Nu ska vi till K-hallen och sen bär det av ner till sommarstugan igen. Nästa gång bloggar jag nog från bibblan. Detta är väl petigt... Until next time---ha det så fint!!!

23 comments:

Marianne said...

Men nu hoppas vi att sommaren kommer tillbaka och att det blir badtemperaturer även för vuxna! Här i Kairo har vi fått två nya kattungar utanför köksfönstret, de här är lite sjuka så jag ger dem ögondroppar. De verkar ha piggnat till nu, för nu lekte de med varandra! Jag blev så glad!

Ha det fortsatt jättebra!
STORA KRAMAR!

Humlan said...

Även om värmen har försvunnit så är det sköna sommardagar (när det inte regnar) här i stan. Men ni skulle verkligen behöva lite värme så att ni får upp vattentemperaturen till badbart även för vuxna.
Kram

Camilla said...

9 grader i vattnet, fy bubblan vad kallt!
Inte en chans att jag ens skulle stick i tån där.
Hoppas att värmen snart återvänder.
Ha det så gott & njut av semestern trots bristen på värme.

Kram

Elisabeth said...

Nio grader i vattnet, huh så kallt - eller uppfriskande kanske man kan kalla det. ;) Hoppas att ni får tillbaka lite riktig sommarvärme snart!

anna of sweden said...

Ha en fortsatt härlig sommar Annika!

Kram!

Saltistjejen said...

Hoppas ni kan njuta trots att v'dret slog om!
KRAMAR!!

Lena said...

Hoppas du har det fint ändå, trots 9 gradigt vatten! Stockholm/Hässelby/Åkersberga är sig likt. Något svalare än förra veckan, men det är ju bara skönt! Idag började min semester. "Firade med att äta på "Sevver Inn" i Hässelby Gård. Väntar med spänning på ditt bibblan-besök!

Anonymous said...

Kul att höra ifrån dig och kanon att det funkar med mobilen. Jag har inte provat det ännu. Det kanske kan bli något att prova på semestern :-) . Jag har inte badat i Sverige på många många år pga att jag tycker att det är för kallt. Jag behöver inte berätta vad jag tycker om 9 gradigt vatten, eller? :-) . Jag hoppas du har det riktigt skönt och bara är ledig.
Kram

Desiree said...

Heeeej Annika! Kul med en liten hälsning från dig. Du verkar ha det bra även om sommarhettan kommit av sig något. Jag tycker dock att det varit ganska ok här ändå även om det inte längre är lika varmt som när vi träffades. Men det har här iallfall varit fina sommardagar med ca 20 grader. Lite regnskurar men de har ju gått över ganska snabbt. Hua dock för den där vattentemperaturen. Det hade jag aldrig klarat. För kallt för min smak. Kul att du testat att mobilblogga för det har jag aldrig gjort ännu fast jag har ju ingen sådan mobil tror jag som jag kan blogga från. Är det din nya fina iphone du kör med eller hur?

Sporty Spice said...

Härligt att höra att du har det bra! Önskar dig en fortsatt UNDERBAR semester!

Suzesan said...

Åhhhh men semester iallafall.

Va va va:) ....I Kaskö där bodde min mammas faster. På Rådhusgatan. Hon hette Hedengren som gift. Hon var gift med min mors fars bror. Han var död så det vara bara hon kvar. Inga barn.

JAG HAR VARIT DÄR EN GÅNG!!!När jag var tretton år.
Huset är blått numera, jag vet det för jag hittade det på internet ...just det huset:)
Där hon bodde. Hon finns ju inte sedan mycket länge. Jag älskade den tanten:)Fast vi bara träffats en gång.
Tänker på om Närpes ligger nära där??? Hoppas värmen skall komma innan ni åker HEM!!

Ha det så gott ändårå nio grader låter KALLT.

Kramar
/Susanne

Anonymous said...

Heeeej! Talade om dig idag då Jemaya var på besök :) Jag hoppas ännu på ett besök hit norröver????? Tips: Jakobs Dagar pågår hela nästa vecka!! Tror vårt vatten är lite varmare än 9 grader, åtminstone badar ungarna mycket. Du har väl min mobil-nr? Ring, eller sänd sms eller e-post!
kramar från StrandMamman

Kerstin said...

Jag hoppas att värmen återvänder så du kan ta dig ett dopp. :)
Ha det så fint hos mormor.

leopardia said...

Jag har ju tagit mig till Sverige och Bergslagen, men hoppas att du har det fantastiskt härligt i Närpes :)

Helena said...

Hoppas värmen har kommit till Närpes och att ni får en riktigt fin sommar där. 9 grader brrrr i morse då vi tog vårt morrondopp här i Gåshaga var det 16 grader, det tycker jag är kallt.

Hannele said...

Ha det så gott i Österbotten, Pohjanmaalla.

Fröken Anki said...

Hoppas att du har det lugnt och skönt i Österbotten!. Med mycket sol och bad och mycket prat med familj och vänner. Och så en och annan glass!

Du har en liten utmaning hos mig om du har lust!

kram

HusEtt said...

Hmm, låter som du har det bra fast lite kallt :-), det är en kall somar!

Lena said...

Nu börjar jag sakna dina inlägg alldeles väldigt mycket! Men hoppas att du och Karolina har det bra hos mormor. Och det är INTE kallt här i Vällingby!
Kramar

Marie said...

9 grader?! No thank you! Nog ska det åtminstone vara 15 för att jag ska bada! Men jag var likadan när jag var liten, det var bara att hoppa i!

Hoppas du har en bra semester!

Bloggblad said...

Hoppas att ni har det bra! Känns ovanligt med två veckors tystnad från the suburb.

Abstinens?

Anonymous said...

Hoppas att ni har det riktigt härligt i Närpes! Jag kom tillbaka till Puerto Rico igår efter härliga 5 veckor i Europa och totalt bloggtystnad sedan den 1 juli...
Stora kramar till er alla 3 (Peter är väl på väg snart)!
PS Glöm inte trasmattorna som din mormor har vävt, du sa ju att du skulle kolla om du kunde ta med några tillbaka..

Anonymous said...

Hej! Jag kom in på din blogg av en ren slump!
Men vad glad jag blev när jag läste den.
Hur är det att bo i usa?
Och viken fantastisk semeseter du har haft det!
Jag kommer att följa denna blogg.
Vilken underbar bloggare du ÄR.
Själv bor jag i sverige närmare bestämt i Göteborg.Kram Nina