Monday, September 15, 2008

Helgen i bilder + ett par utmärkelser...

Jaha, och så grydde måndagen igen över världen. Denna dag som är älskad av så få, och hatad av så många.
Jag hoppas iallafall att er helg har varit bra och trevlig.
Nu tänkte jag visa er min helg i bilder (som vanligt är alla bilder klickbara).

Fredagen:
I fredags gick jag då till tandläkaren och kan med glädje säga att jag lämnade kliniken med beröm godkänt! Härligt!
På kvällen var vi ute och åt middag på M&S Grill här i Reston. Jag vet inte vad jag ska säga om det stället...Dyrt, och för medioker mat. Jag börjar tröttna lite på att gå ut och äta. Tyvärr tycker jag att det är så sällan som man är helt och hållet nöjd, och "nöjd" ska man ju faktiskt kunna räkna med att vara varenda gång man har varit ute på en "bättre" restaurang, tycker jag.

Då vi kom hem såg vi den här filmen...Minns ni???

Just DET, Top Gun med Tompa Cruise. Fast, som ni alla kan se är det Iceman ( Val Kilmer) på den här bilden. Jag tyckte alltid (TYCKER) att han var snyggast. Tompa??? Maybe not my type. Karolina tyckte att filmen var "SÅÅÅ tråkig", så hon somnade...Jag tycker fortfarande att den är bra. Eller så är det bara nostalgin som spelar mig ett spratt?

Lördagen:
Så skönt att kunna sova ut en liten stund. Karolinas skridskoskola började idag så det bar iväg till ishallen där vi stod och frös i 40 minuter. Det var verkligen en kontrast mot utomhustemperaturen som låg på närmare
34 grader. Hett, hett, hett i september.




På eftermiddagen var det shopping. Karolina och jag kollade in Petsmart, en jättestor affär för allehanda husdjur. En affär dit man får ta med sig sina hundar och katter så att dom också får vara med och handla. Inne på affären finns djursjukhus, hundhotell och ett center där man kan adoptera katter. Karolina och jag Oh:ade och Ah:ade framför kattungarna. SÅ underbart söta och gulliga. Tyvärr kan vi ju inte skaffa katt eftersom vi alla tre är allergiska, men om vi kunde skulle vi skaffa en katt imorgon dag. Det är bara för sorgligt med alla överblivna katter. Glädjande nog såg jag flera intresserade kunder, så jag tror att flera av katterna fick ett hem i lördags.

På kvällen for vi tre iväg till Ballston som ligger i Arlington. Där gick vi omkring i den varma sommarkvällen. Ja, och där åt vi ännu en medioker middag...Ja, jag är less på mediokra restauranger just nu.




I Ballston



Då vi kom hem var det dags för ännu en film från det gyllene 80-talet, nämligen "Trading places" med Dan Akroyd och Eddie Murphy. Och jo, den här filmen håller fortfarande! Dem är helt underbar. YES, Karolina skriver under på det också.



Söndagen:
Vi hade sedan länge berstämt att idag skulle vi åka till Renässansfestivalen i Maryland. Sagt och gjort, vid 11 tiden lämnade vi huset och klev ut i en chockartad värme med tillhörande luftfuktighet. Märklig "höst" det här när temperaturerna är varmare än vad dom var i augusti. Temp på söndagen, 36 grader, sol och tryckande luftfuktighet. Record breaking heat, stod det i tidningen. Ja, det kan man ju hålla med om...


På väg till Maryland (grannstaten) färdades vi på The Capital Beltway, ringleden runt Washington DC. Vi var långt ifrån ensamma som ni kan se. Många var på väg till den amerikanska NHL fotbolsmatchen mellan Washington Redskins och New Orleans The Saints. Trafiken stod still flera gånger på den flerfiliga ringleden, inte kul. Fotbolls fansen var många denna dag. Limosinen var bara en av många som vi såg.

Det tog oss 1½ timme att komma till festivalen (och 43 minuter att komma hem). Väl där var det trevligt men OOOO så HETT. Det var bara att köpa vatten non-stop. Festivalen är kul, och här håller man öppet under höstarna, varje helg. Alla som vill klär ut sig.









Kungen och drottningen???

DET var FÖR HETT för att vi verkligen skulle kunna ha kul fullt ut. Nu blev det mest så att vi uppsökte skugga, drack vatten samt gick in och ut ur alla små bodar. Om man ska gå på den här festivalen kan det vara smart att inte åka dit en superhet dag.

På vägen hem såg vi detta härliga motorcykelekipage på route 50 på väg in mot Washington.



Ett sagoslott i Washington? Nej, men väl en tjusig mormonkyrka som mer är ett tjusigt landmärke för oss icke mormoner som färdas på the beltway.




Igårkväll åt vi också det bästa målet mat på hela helgen; hemlagad bruschetta och chicken piccata. Tyvärr hade då kamerans batteri sagt sitt. Kanske hade kameran också fått nog av den enorna värmen?


******************************************************************

Jag har fått två utmärkelser nyligen av två snälla medbloggerskor, Malde och Leoardia.




Jag blir så oerhört glad! TACK tjejer!
Meningen är att jag nu ska välja ut sju favoritbloggar och på så sätt skicka utmärkelserna vidare, men jag KAN INTE!!! Jag har SÅ många favoritbloggar och om jag kommenterar hos er nu och då kan ni räkna er till skaran!!! Detta är till er alla!!

OCH, nu är det måndag, power walk och svenne frulle. I eftermiddag börjar Karolinas första After School Activity, Drama Club, på skolan. Hoppas hon kommer att trivas där. På torsdag börjar hennes andra aktivitet: fotografering. Jag har nämligen märkt att min kära dotter har ett sällsynt bra fotoöga så nu ska hon få öva upp det ännu mer i fotoklubben. Det tror jag blir kul.

Jag önskar er alla en fin måndag!

36 comments:

Lena said...

Jag är grymt imponerad av era innehållsrika helger. Det var roligt att få följa med och jag är glad att jag slipper betala för medioker mat ;). Håller med dig, det är trist att bli besviken på maten, för ofta har man ju verkligen sett framemot att äta ute.

aussiekicki said...

Vilken rolig helg ni har haft!! VI hade gillat ert resmål! Det såg ut som något för våra killar.

Trist med mediokra restaurangupplevelser. Speciellt om man betalar en massa pengar för trist mat.

Ja, Top Gun har man ju sett några gånger.... en riktig 80-talsklassiker som sätter fart på nostalgin.

Kram!

Anonymous said...

Val Kilmer är helt klart snyggast av de två. Alla gånger! Såg du någonsin filmen Willow? Den var så himla bra fast det är en barnfilm egentligen.
Kul att du kommer in på bloggen igen!

Evas blogg said...

Så mycket roligt ni gör på helgerna! Här är det ganska stiljte fast i lördags var vi faktiskt på 40-årskalas. Riktigt kul! Någon värme kan vi inte heller tala om, sisådär 10 plus, faktiskt någon frostnatt har det redan varit. Denna måndag tvättar jag och tar det ganska lugnt. Ha en fortsatt fin måndag!

Petchie75 said...

Ja, vilken mysig helg ni verkar ha haft!! Ha ha, Top Gun är en klassiker - och jag skriver under på att Tom Cruise varken har varit / är en favorit eller snygg!
Oj, skridskoåkning låter kul och kanske tom lite skönt att få frysa lite? Jag har aldrig blivit bra på det just pga att jag alltid fryser så mycket om tårna...
Tråkigt med mediokra restauranger, då är det ju roligare att äta hemma.. Vi var också ute och åt i fredags för att fira Os födelsedag - jag var inte heller imponerad och åt inte ens upp allt - då är det något som inte stämmer kan jag berätta! ;-)
Nu ska jag iväg på min PW, lite så där måndagsseeeg.
Kram!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Annika said...

Panter:
Jo, vi försöker att alltid hitta på lite roliga saker på helgerna. Den här helgen var det väl lite magstarkt hett, men...
Maten ja, usch vad sur man blir när man ska betala för dyr, men trist, mat...TRIST!!

Kicki:
Resmålet är kul. Ja, jag är säker på att dom flesta småkillar gillar det stället.
Top Gun är verkligen kul att se, från själva inledningen...du vet musiken...Nostalgitripp. Hihi!!
Kram!!

Matilda:
Val Kilmer...Alltid!! Har inte sett Willow faktikst. Tycker han är en bra skådis, och så snygg :-)
Menar du sitemeter? ja, so FAR SO good..:-)))

Eva:
Låter kul med 40-årsskiva!
OCH 10 grader låter faktiskt också skönt (hur knäppt det än kan låta).
Ha en fin måndag du också!

Petra H:
Jodå, den var bra. Trist som tusan med maten bara. Peter och jag har bestämt att dra ner på uteätandet. Kanske att man går ut på fredagen men gör ngt gott hemma sen istället på lördagen. Usch, jag är less på trist mat ute.
Jag har varit ute på min PW och det är hett, hett, hett...BLIR så less på det också.
Och O fyllde år i fredags, och det glömde jag, skit också!!! Gratta honom så mkt...
KRAMAR!!

Linda said...

Åh det är alltid lika roligt att följa med på era äventyr. Ni hittar på så mycket roligt :)
Trist att maten inte är så kul, men allt kan ju inte vara på topp.

Jag tror att den där fotokursen för Karolina kommer att bli lika rolig för dig :)
Och nu börjar arbetsmåndagen gå mot slitt slut för min del och det är då jag börjar gilla dagen :)

Annika said...

Lindalotta:
SÅ roligt att du tycker det!
Maten var trist...
Vädret för hett
Vi svettades för mkt, men annars var det bra.
Jag tror också fotoklubben blir rolig för k. Själv försöker jag ju lära mig photoshop...inte lätt inte...

Förstår att du gläder dig åt att arb.dagen snart är slut :-) Själv ska jag strax iväg o äta frukost :-)

Fröken Anki said...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft! Trots värmen! Här var det också så där onödigt varmt och fuktigt. J konstaterade krasst att han inte skulle vilja bo permanent där det är fuktigt och varmt hela tiden. Jag tycker det är rätt okej ändå!

Top Gun, vilken nostalgi-film. Och jag gillar också Val Kilmer bättre än Tompan. Mycket snyggare!
Trading places såg jag för första gången förra året! Tänka sig att jag har missat den. Men jag tyckte den var kul trots att den är lite dated.

Vad tråkigt att du blev besviken på restaurangbesöken. Alltid tråkigt när de inte lever upp till ens förväntningar. Speciellt om man väljer att gå till ett "finare" ställe. Värst är det nog när man känner att man kunde gjort det bättre hemma!

Som avslutning idag får man tacka för uppskattningen av den egna bloggen. Du är verkligen värd de två utmärkelserna. Skriver alltid bra och kul om olika grejer. Ett nöje att titta in hos dig!

många måndagskramar, hoppas att värmen mattats av något idag

Anonymous said...

Åh, då kan jag verkligen rekommendera att du försöker få tag på Willow. Det är en familjefilm och bra och rolig! Prinsessor och häxor och dvärgar allt möjligt sagoskoj och äventyr. Och herr Kilmer är förstås huuuuur snygg som helst!

http://www.imdb.com/title/tt0096446

nina said...

Jag säger som alla andra, vilken rolig och innehållsrik helg ni haft. :-)

Vad trist att ni är allergiska, en fjunig liten kattunge är ju det bästa som finns. Här finns det också många oönskade kattungar och det är så sorgligt att se ett gäng småttingar sitta och pipa i någon gallerbur i djuraffären. Kunde jag så skulle jag adoptera dem allesammans. ;-)

Och jättekul med fotoklubb för Karolina! Jättebra att hon får börja med det redan nu om hon är duktig/gillar det.

aurorabuddha said...

Ni verkar ha haft sa kul hela helgen! Vi har stadat ute och jag har oxa tittat pa gamla filmer. Och jag tanker ju att jag borde ga till tandlakaren jag med... usch, da.

Och jag maste saga att du verkligen fortjanar dom dar utmarkelserna. Tank att det ar sa kul att lasa om vardagen, bara!

Jag undrar varfor sa manga av bloggarna har kommentarer som ar borttagna? Du har det ocksa! Ar det spam, eller?

Kram fran ett svalt Texas!!

Elisabeth said...

Men så gulligt med en affär där djuren får vara med och handla! Inte mer än rätt egentligen, det är ju trots allt de som ska ha grejerna. ;) Och hundhotell, så fint! Trist att ni inte kan skaffa katt, för det ÄR verkligen roligt att ha katt. Tur att flera av katterna fick nya hem i alla fall, för det är så sorgligt annars. I Sverige är det ju, tyvärr, alldeles för vanligt med "sommarkatter", och det är lika sorgligt att läsa om dem varje år. Jag undrar verkligen vad folk tänker på när de skaffar en liten söt kattunge som de sedan inte vill ta hand om.

Marianne said...

Instämmer: HÄRLIG helg! Och vilken tur att maten är god där hemma : ) Det är så tråkigt när man går ut och förväntar sig att få lite extra gott, och det bara är trist.

Just det, det skrev du att Karolina skulle börja i en ny dramaklass. Hoppas nu att hon kommer att trivas. Och vad roligt med en fotoklubb, hade varit kul med en sådan på nära håll så att man kunde lära sig mer.

Grattis till utmärkelserna och Tack så mycket! Du har fått en utmaning hos mig, en sådan där liten lätt lista.

KRAM!

Mie said...

Åhhhh Topgun är verkligen nostalgi! En riktigt toppenfilm!
O man kan absolut inte säga att det är varmt här idag... fingervantar på i morse men jag tycker det är ganska skönt med hög klar luft ute:)
Ha det fint o kram!

Saltistjejen said...

Hahaha! Ang Top Gun så KAN det nog vara nostalgi inblandat...??? Jag ÄLSKADE filmen när den kom och såg den säkert 3-4 gånger.... På bio...
Oojoj!
Men jag vet inte om jag skulle gilla den iidag??

Och vilket kul center för pets! Vi handlade kattmat och leksaker till Lipton igår i vår favoritdjuraffär på lower East Side och där har de också en del annonser över katter och hundar som behöver nya hem.
Man hoppas ju så att de får tag på folk som vill ta hand om dem!

Och värmen ja, det är GALET vad vädret är skumt iår! Hur hett och fuktigt som helst i JUNI och lite i juli, men så NU i SEPTEMBER!!!! Det är ju nu som det ska bli sådär härligt LAGOM ute....
Men i helgen var det ångbastu här. Idag är det skönt ändå.

Stor kram till er!!

Anonymous said...

jag är helt förstummad, kan man tycka att top gun är tråkig???? jag visste inte det, haha...

Humlan said...

Vilken härlig helg trots hettan! Att ni orkar med så mycket istället för att sitta i soffan och flämta! ;-)
Visst är det tråkigt att gå ut och betala dyrt för en middag som man sedan inte är nöjd med! Medioker lunch kan jag stå ut med, men då är det ju en helt annan prisklass.

Karolina kommer säkert få jättekul på fotokursen, det önskar jag att jag hade gått när jag gick i skolan. Jag ska också lära mig photoshop har jag tänkt mig... när det nu ska bli av. Jag har tänkt att jag ska titta igenom kurserna på moderskeppet, alltid snappar man väl upp något. Har du sett dom? http://www.moderskeppet.se/
Kram från ett gråkallt (10 grader) Stockholm

lilla jag said...

Vilken rolig och händelserik helg ni verkar ha haft! Alltid lika kul att se dina foton också! Fast va jobbigt att det var så varmt! Här har det faktiskt blivit lite "kyligare" ( fast inte Sverigekallt direkt!! )på sistone och det är riktigt skönt. Hela helgen var det underbart väder med sol och "krispig" luft. :)
Kramar,
Lilla jag

Annika said...

Fröken Anki:
Visst är det onödigt varmt här...Blir tokig. Jag längtar efter mina höstkläder nu ju!

TACK vad gullig du är som gillar min blogg. Jag tycker det är så roligt att skriva för er som läser.

KRAMAR!!

Matilda:
Ska absolut försöka få tag på Willow. Kanske redan till helgen? Tack för tipset!

Nina:
Jodå, ett och annat hände i värmen i helgen :-)

Kissar är ljuvliga och underbara...ÅH, som jag skulle önska att vi kunde skaffa en ljuvlig katt. Trist, trist med allergier.

Fotoklubben blir nog jättekul för K tror jag VCem vet? Kanske jag lär mig ngt på kuppen också ;-)


Aurora:
TACK!! Jag blir glad över dina ord.
Den kommentaren jag tog bort idag var ngn sorts spam, det var ngt om gratis smink. Sånt åker bort. Ofelbart.
Kram från ett HETT VA :-)

Anne said...

Vilken intensiv och rolig helg, mycket program och händelser. Men hettan, inte att leka med.... Vi har också väldigt varmt just nu, faktiskt varmare än i början av augusti. Mysko klimat.
Hihi, lite 80-tals tema över helgen också. Jag såg rätt nyligen om Top Gun (hittade den för 7 dollar på Costco). Jag tycker precis som du att den håller än, eller är det kanske nostalgin (som du är inne på)??? Hur som helst, bra är den. Beträffande allas vår Tompa så tycker jag han ser bättre ut nu som 45 än som ung i Top Gun, Rainman och allt vad nu filmerna heter.
Jag håller helt och hållet med dig, när man går på restaurang (speciellt en dyr) ska det bara vara gott och man har högre krav. Jag är också rätt trött på restauranger nu, med gäster har det blivit rätt myckte uteätande. På nåt sätt smakar all mat rätt lika efter ett tag, "restaurangsmak", oavsett hur mycket man byter och varierar sig. Speciellt kedjorna är jag trött på. Vi åt dock supergott i helgen, på en icke-kedjerestaurang, maten bara smälte i munnen och var en sån där 5 av 5 betygsställe.
Och....jag tror inte jag nämnt vi även hunnit med Melting Pot. Oh my!!!! Sååå otroligt gott, det var ett annorlunda koncept och inget jag tidigare upplevt.

Annika said...

BLOGGER ÄR SEGT IDAG...WHAT THE??? Jag skriver svar på alla kommentare i en radda här så får vi hoppas att det publiceras.


Elisabeth:
Kattungar...underbar, söta och alldeles...alldeles ljuvliga.
SOm jag skulle vilja ha en liten kisse. DOM är ju så fina...Helst en vanlig liten bondkatt. I wish...
Visst är det kul med affärer där djuren själva får "shoppa".

Marianne:
Nu har jag kollat utmaningen på din blogg och den antar jag självklart.
Ja, usch, jag kommer att dra ner på uteätandet rejält framöver, känner jag. Tycker det var så länge sen jag åt riktigt gott ute...

Karolina har nu drama två gånger i veckan, först på skolan och sen på den privata kursen. Det blir nog bra. Fotokursen blir nog bra...Hon får ta med sig min lilla kamera dom dagarna. Törs inte skicka med henne min stora...

Kram!!


Mie:
Top Gun´, en äkta klassiker. Den sätter tonen redan från första scenen...
OK; kallt hos er ...tom vant-kallt. Tror du mig om jag säger att jag är lite avis???

Kram!!


saltis:
Ibland är det svårt att veta om det är nostalgin som talar...Det var det i fredags. K var tex sååå utråkad och tyckte att det ar en dålig film. Peter och jag diggade :-)

Kissarna på Petsmart, så underbara och ljuvliga och så små...Måtte dom få hem att bo i...OCH som jag önskar att vi kunde ha katt. När vi var hos dig kände vi noll symtom fr Lipton. Den rasen skulle kanske funka för allergiker?

Visst var helgen som en ångbastu. Sjukt varmt.

Kramar fr ett hett DC!!


Leopardia:
HAHA, fråga Karolina, 12 ;-))))


Humlan:
TACK för tipset om moderskeppet. DET ska jag kolla in. Har börjat lära mig det här med layers lite, lite...Det tycker jag är kul. Men jösses, och JÖSSES vilket stort program det är. Helst skulle jag vilja sitta bredvid ngt PS-geni och lära mig av honom/henne. Det vore perfekt.

Superhett idag också faktiskt...

Och ja, jag håller med. man kan stå ut med medioker lunch men inte med mediokra middagar.

Kram!

Lilla Jag:
jag längtar efter krispig luft...som jag längtar. Just nu tycker jag tom det är hett inomhus, trots AC!!
Skönt att ni har det lite svalare.
Kram!

Annika said...

Anne:
KUL att ha dig back in the GAME!!! Jätteroligt!!
Vad gäller maten:
KUL att du gillade Melting Pot!! TACK och lov, annars hade jag känt mig dum. DÄR blir man aldri besviken. Där är det alltid en smakupplevelse!! Älskar stället!!
Annars...tjaa...jag säger som du; jag är less på kedjor, så LESS. Nä, nu får vi nog börja äta inne lite mer.
jag vet hur det är när man har gäster. Det är kul att gå ut och käka, jättekul, men efter ett tag blir det som du säger "reataurangsmak" på allt.

Ja, du hittade 80-tals filmerna på Target! Visst är det kul.
Nu ska jag snart inviga Karolina i Crocodile Dundess värld. tihi...Vad månde hon tycka om dom då??? Haha...

det är hett som en bastu här. Hetar än i aug...helt galet faktiskt.


Kul att ah dig tillbaks!!
Kram!

Desiree said...

Du verkar ha haft en skön och härlig helg. Jag är också trött på hettan som verkar fortsätta. Vart har den svalare luften tagit vägen?????? Här har vi haft 33 grader under helgen. Tycker precis som du att man ofta inte blir nöjd då man går ut och äter. Vi går faktiskt ut väldigt sällan utan lagar det mesta själv. Den där medeltidsfestivalen såg kul ut. Top Gun var ju inte igår man såg, hi hi. Ha en bra start på veckan.

Anonymous said...

Va, somnade K under Top Gun?! Den är ju bara så bra! Bäst på bio, men jag har sett den ett par gånger nu på senare år också. Och musiken är ju så bra! Men Tom Cruise har aldrig varit snygg i mina ögon heller...

Ni verkar ha haft en fullspäckad helg. Och vilken tur att ni fick en välsmakande måltid till slut :-).

Ha en bra vecka!

Petchie75 said...

Förresten, glömde ju att kommentera på kyrkan - vi såg en liknande längs med motorvägen i San Diego och kunde inte förstå vad för slags konstig kyrka det var! Men det måste ha varit en mormonkyrka det också - tack för den infon!!

Tankevågor said...

Vilken rolig helg ni har haft trots hettan!
Här tillbringades vår helg i ett helt annat tempo. A och jag ensamma ute på ön: Kyligt ute men otroligt vackert. Urmysigt var det och GARANTERAT goda middagar med gott vin och en tänd brasa i öppna spisen! :-)

Fotokurs för Karolina låter hur roligt som helst! Har hon någon egen kamera eller blir det julklapp?
Kramar från ett kyligt Stockholm

Miss Marie said...

vilken härlig helg ni har haft! härliga bilder o kul att få följa med er, tack!

Emmama said...

Oooh vilken händelserik helg, vad kul! Kan du tänka dig att jag aldrig ens sett Top gun, det får bli ett framtida projekt kanske..?

Du är värd alla utmärkelser du får för övrigt! :)

KRAM.

Jemayá said...

Vad trevligt att läsa om vad ni sysslat med och se exotiska foton :). Härligt foto på dig och Peter som kund och drottning :)! Och jag förstår mycket väl att du får "bloggutmärkelser, du orkar hålla en sällsynt positiv och glad ton hela tiden,nästan oberoende av vad du skriver! Piggar upp t.ex. mig som med jämna mellanrum inte är så väldigt uppåt :(. Kramar!

Annika said...

Desiree:
Nej det är faktiskt sant. Det är inte ofta man får sig ett riktigt gott mål ute. Bättre, och mysigare, att äta hemma.
Och hettan...Nu idag när jag gick ut och hämtade tidningen kändes det svalare ute. Jag är så less på värmen och fukten.
Kram!

Annika:
Haha, jo Karolina somnade. Hon tyckte filmen var sååååå trist. Jag tycvker fortfarande att den är helt OK och musiken är ju så bra.
Japp, tur att man fick en god middag under helgen, tihi!

Petra H:
Visst är det märkliga kyrkor, och helt stängda för allmänheten. Dom ser mer ut som slott än kyrkor.

Londongirl:
Vilken härlig helg du och A hade då!! Det låter som ngt helt i min smak. underbart.

K har en egen liten kamera, men jag tycker itne den är bra. Så hon får låna min lilla sony istället. Det blir en ny kamera i julklapp t henne.

Kram!

Marie:
Vad roligt att du ville "följa med", blir glad.

Emma:
TACK snälla för dina gulliga ord.
Top Gun kan du se nu när du håller på att kurera dig. :-)
Kram!

Jemaya:
Jag är bara glad om jag kan pigga upp ngn med min blogg, Jemaya. Visst är det en "tjusig" bild på kungen och drottningen, haha.
Hoppas du känner dig lite gladare idag.
Kram!!

Millan said...

Som sagt, det ar himla roligt att fa folja andras helger i bilder!! Jag ar alltid sa imponerad av att ni verkar gora sa mycket roligt ihop ni tre pa helgerna. Vi ar sa daliga pa det .. speciellt nu med renoveringen. Det gor ju att jag gor en massa saker med Nils men Ben stannar hemma och jobbar. Trist varre!
Men sa trakigt nar man gar ut och ater och maten inte lever upp till forhoppningarna. Jag tycker att jag ocksa blivit lite besviken det senaste men kanske beror det en del pa att jag inte kan ata allt jag vill nu nar jag ar gravid. Manga favvisar som gorgonzola ost etc gar ju bort pa en gang.
Jatte skoj att Karolina har borjat pa fotokurs. Det skulle jag ocksa vilja ga!! kram

Jill Wegerup said...

Alltid roligt få följa er i bilder.
Min ena syster och hennes sambo förbarmade sig just över 2 kattungar som blivit övergivna på en motorväg.Det är fasansfullt hur vissa människor behandlar djur.

Anonymous said...

Vilken underbar helg ni har haft! Förutom en och annan måltid, då... Kul att du blev glad för utmärkelsen :-) Visst är det trist att vara allergisk mot djur överhuvudtaget...

Lullun said...

så var jag ute för att försöka läsa ikapp. vilken helg! Många roligheter trots tråkigheterna med värmen (ghaa!), restaurangerna och bilköandet. Kunde inte låta bli att skratta åt Karolinas "betyg" till Top Gun. Visst är den filmen bra, och Val före Tompa, ja alla, alla gånger! :-)