Monday, April 28, 2008

Ny vecka

Grått, grått utanför fönstret idag, och så ska det väl förbli hela dagen idag.
Tur att man har en svenne-frulle att se framemot iallafall :-)
Igår var det EFIT men jag struntade faktiskt blankt i det. Jag hoppar på nästa gång istället.

Nej, vi kunde inte grilla ute igår. Vädret satte P för den saken. Det kändes lite trist och vi känner att vi verkligen måste prova grillen innan helgen då Peters familj kommer hit på bbq. Grillen köptes i fjol och borde funka perfekt, men Peter verkar tro det värsta om den. Vi får se.

Jag kan tipsa alla USA boende att Banana Republic och GAP just nu har skitsnygga kläder (iallafall helt i min smak). Jag var där häromdagen och shoppade loss ordentligt. Otroligt mycket fina toppar och kjolar!
Jag är kjol och klänningstjejen nummer 1. I Svenne-gruppen är jag den som nästan alltid har kjol medan dom andra tjejerna har braller. När jag gick igenom min sommargarderob nyligen såg jag att jag är i stort behov att lite braller också så det får jag ta och köpa vid nästa shoppingtillfälle.

Nu gäller det bara att hitta en baddräkt innan pool och strandsäsongen drar igång + att vi ju ska ner till The Outer Banks (OBX) i North Carolina om fyra veckor. Hjälp! Jag har faktiskt köpt baddräkter online de senaste åren och mest från Victoria's Secret, har varit nöjd med dom.
NEJ!! Jag lovar! Jag har inte köpt dom genomsexiga små skrattretande badkläder som VS säljer, vilket SKÄÄÄMT!!! Nej, jag har köpt deras snygga och mer präktiga tankinis. Ibland när jag sitter och tittar i VS katalogen sitter jag och garvar mig igenom mer än halva katalogen. Jag brukare förställa mig själv i deras kläder och då skrattar jag ännu högre. HAHA!!!

Och skrattar bäst som skrattar sist...Igår satt jag och smällde i mig en hel skål Polly framför Tv:n. Lyckat :-/
Beach-08 I am SOOOOOOO not ready :-)

Ha en bra måndag!!!

22 comments:

Lullun said...

Synd det inte blev varken någon EFIT eller grillning för dig. Men fullt förståeligt. Hoppas på bättre "lycka" framöver. ;-)

Själv fick jag till en EFIT även om dagen blev långt från så rolig som planerat, "vuxenstrul" och allt. Men, men; så kan det vara ibland. M

en nya badkläder låter som en bra idé, ska verkligen titta när jag kommer hem till sommaren. Mina (en 3-delad sak) köpte jag 2003, men tänka sig; fortfarande frågar folk mig i badhuset här, smått avundsjukt, var jag har köpt dem! På Kappahl i Sverige för flera år sedan, är INTE svaret de vill ha kan jag lova... *haha*

Annika said...

Lullun:
Nej, jag verkar ha kommit ur EFIT traden, tyvvärr. Måste skärpa mig därvidlag...
Nästa ggn.
KUL att du har en så snygg baddräkt från Kapp Ahl!!! NÄ, klart att inte grönlänningarna blir glada när dom hör det. Men du är säkert rätt ensam om din snygga baddräkt och det är ju lite kul :-)

Anonymous said...

Badtider som stundar minsann..
Jag älskar att bada och har jag väl kommit i kan jag stanna i tills jag ser ut som ett russin.
MEN badar helst i havet med goda vänner och inte omringad av coola smala tjejer i bikinis. :D
Min mamma tankini som jag köpte lär jag inte använda igen...eller kanske.. om magen aldrig mer blir sig lik. :D

Köper du en ny baddräkt varje år Annika?
Fast det är klart, badar man mycket så är det ju värt det.

KRAM!

Desiree said...

Vi fick riktiga åskväder igår. Här är det lite grått idag men det börjar spricka upp. Jag var faktiskt både på Bananen och GAP i lördags. Hittade en del snyggt på GAP. Provade en bikini jag gillade men var tvungen att fundera lite och kolla vad jag hade hemma först. Jag tycker även att J.Crew har en hel del snyggt. De hade många baddräkter och bikinins i sin katalog, många modeller och härliga färger. Du kan ju kolla in deras hemsida. Det är ju inte varje dag man har Polly hemma så jag tycker inte du ska känna skuld för att du smällde i dig en sådan påse. Härligt att ni om en månad får lite beach semester.

Johanna said...
This comment has been removed by the author.
Johanna said...

Vet du... jag skulle faktiskt vilja ses när jag kommer över. Vet inte hur det ska gå till rent praktiskt, men jag skulle gärna. Kanske en lunch på Tysons? Skulle vilja se Reston, men vet inte hur sugen min väninna är på det? Hon har bilen... inte jag... Går tunnelbanan dit ut nu..? Vet att den slutade i Falls Church(?) medans jag bodde där... stämmer det? Hur som helst... det vore trevligt att ses.

Kram Johanna

Petchie75 said...

Åh, Polly - vad gott! Min kompis som skickade salt lakritsen förra veckan visste att jag älskar Polly (även om hon hade glömt att jag inte gillar salt godis) men vågade inte skicka en påse med tanke på smältrisken..
Konstigt, det verkar ha varit grått och regnigt överallt igår - här hade vi åska och ösregn hela eftermiddagen, kvällen och natten. Det såg även ut som det skulle börja regna imorse när jag var ute på min PW så jag gick extra snabbt ;-) och funderade över om min MP3-spelare (ej iPod utan en gammal, liten grej) skulle överleva ett tropiskt ösregn! Jag hade dock tur så det klarnade upp och solen sken hela vägen.
Jag har inte varit på BR och GAP på länge men tyckte faktiskt att Old Navy hade en massa fint också även om klänningarna inte riktigt satt som de skulle (gravid-varning-typ!).
Måndagskram från PR!

Anne said...

Kan bara instämma, GAP och Banana Republic har mycket snyggt just nu. Jag gjorde en snabb fönstershopping igår och ska helt klart in för lite mer detaljerad shopping när jag är ensam. Sommarkläder behöver man mer av, du håller säkert med. Man byter oftare, mer och dessutom syns det mer vad man har på sig eftersom man ju inte har nåt ytterplagg så när man vistas ute (även om det så bara handlar om att åka iväg och handla nåt snabbt från mataffären) så kan man inte dra på sig jackan och gömma sina lumpiga kläder. Samt att jag tycker det är roligare med sommarkläder också, större sommargarderob även därför tror jag.
En påse Polly, du här frossades det hela helgen. Inte bara den sedvanliga lördagen som är bestämd utan fre-sö. Det var skönt vakna upp imorse och komma iväg på promenad och känna det är måndag igen.
Förresten, var det inte i fjol som ni åkte till OBX direkt efter att ni kom hem från Norden? Tycker du det är bättre att svänga på det och göra som ni gör i år, dvs åker till OBX före Nordensemestern?

Annika said...

Jess:
JO, det gör väl det även om man inte fattar det just idag. Vi har 12 grader och hällregn och jag funderar på att sätta på AC:n.
Njeaaa...jag köper kanske inte ny baddräkt varje år, men vartannat...
Tycker att dom slits så fort i saltvattnet och framförallt vid poolen.
KRAMIS!!!

Desiree:
Visst har det åskat mkt!! Och regnat, åtminstone här...KALLT är det också. Jaja...
GAP har verkligen urmkt snyggt just nu!! Jag shoppade loss där ganska ordentligt. Gillar J Crew också.
Nä, jag vet...det är inte varje dag man har Polly hemma och dom är ju så GOOODA!!!
Ja, jag ser fram emot OBX. Hoppas du och C kommer dit ngn ggn oxå. Det är verkligen en underbar plats på den amerikanska östkusten, tycker jag.

Annika said...

Johanna:
DET vill jag också, faktiskt. Vi kan ta en liten sight-seeing i Reston...Mkt är nog helt annorlunda mot när du var här...Reston TC tex!
Jag kan köra såklart. OM du vill kan jag komma och hämta dig ute i West Falls Church vid t-banan där. Nej, t-banan är inte utbyggd till Dulles ännu, men det är på g.
Vilket datum är det du kommer????
Hur länge stannar du?

Kram!!!


Petra H:
Ja, det verkar som om det vilar ett tungt lågttryck fr NYC och söderut. INTE kul, och kallt också, brr...
Imorrn får det banne mig klarna upp för då ska jag ut och gå.
Tur att du klarade dig undan regnskurar idag.
Polly är bara så himla GOTT!! MUMS!! Peter gillade inte Polly:-)
Jag vet, jag har så svårt för det där gravidstuket. Ett svårt mode när det mesta i klänningsväg är skuret i empire.
KRAMIS!!!

Anne:
Japp, GAP och BR har mkt snyggt nu!!! Speciellt GAP...FYNDA på!!
Visst, man sliter mer på sommarkläderna och hinner tröttna på dom mer. Annars är kag mest förtjust i höst och vinterkläder...LOVE buying that, men det är kul med sommarkläder också SÅKLART!! :-)
JOOODÅÅÅ frossa här också som sagt, saltgodis och sen en hel påse Polly for yours truly...
HA, skönt att höra att vi är fler som frossat loss den här helgen ;-)))
Jag ser redan fram emot min lååånga prommis imorrn.
BRA minne Anne!!!! JAPP, det är sant, vi hade beachsemestern direkt efter sve-fin i fjol, och det var Myrtle Beach i South Carolina. INTE alls lika mysigt där som på OBX. Myrtle Beach är STOOORT, turistigt och lite tacky. Mkt bättre med OBX och mkt bättre att åka i maj, tycker jag. Längtar dit. Älskar OBX!!

Hannele på Hisingen said...

Karlar kan väl stå ute i regnet och grilla ;)

Annika said...

Hannele:
Kan dom väl om dom vill...Tjejer också, men vi hade ingen lust att stå och grilla i hällregn. Bättre att inne då.

Annika said...

Jag struntade också i EFIT igår, det får bli nästa gång istället.
Kul med shopping! Jag är så dålig på att shoppa till mej själv, även om jag är i behov av en massa nya kläder - men jag tycker det är roligare att shoppa till tjejerna... Men jag behöver verkligen nya skor och lite sommarkläder... Helst skulle jag vilja bli av med min putmage innan jag köper nya kläder, men det verkar som jag får dras med min mage :-/. Attans som tre graviditeter kan ställa till det - förut hade jag platt mage men den kommer nog aldrig mer tillbaks... Får väl försöka hitta kläder som döljer den så gott det går.

Tankevågor said...

Jag gillar verkligen GAP och det blir nog en hel del sånt shoppande framöver i London. Nu blir det dessutom Baby-GAP för min del! :-)

Måste genast spana in VS's badkläder på webben. Trodde att de bara hade såna där små genomskinliga historier.
;-)

Gissa vart vi hamnade i kväll igen efter sjukhusbesöket!
Jodå....i baren på Strand!!
Ooops!

Kramis

Annika said...

Annika:
Jag vet, ibland har man ingen lust. Ska vara med nästa ggn.
Jo, jag förstår ju att det mesta klädköpet blir till dina tre töser, helt klart.
Magen ja...efter k-snittet jag fick så kan jag nog skriva under på att magen aldrig mer kommer att bli platt igen.
Hihi, vi får gömma våra magar. Tror aldrig mer jag kommer att köpa en bikini tex.

Londongirl:
You Strand girl ,you!!! Ser fram emot tills nör vi ska sitta där och ta ett glas vin!

Baby Gap har ju helt ljuuuuuvliga kläder! Älskar det stället. Där kan du verkligen shoppa loss när du kommer till merry old england!

VS badkläder är faktiskt helt OK...fast man får ju sig måååånga goda skratt när man ser alla skimpy little numbers :-)

Kram!!!!

Anonymous said...

Jag tänkte verkligen att den här vintern skulle skulle jag gå på sparlåga o inte som jag brukar, äta mej igen den. Ngnting hände o här står jag nu, lagom till badsäsongen, o inser att jag får stå i vassen den här sommaren oxå! :-)
Kramar från Anette (med en Maraboukaka bredvid sej vid datorn!)

Linda said...

Men menar du att vi ska komma i bikinin om fyra veckor???
Du skojar?
Svart sopsäck möjligtvis.
Och de vita benen ska visas... Hu...
Jag får dela ut solglasögon till omgivningen så de slipper bli bländade :)

Pernilla said...

HAHA! Ja, det blir en beach 2008 med.. vare sej man vill eller inte. Jag tänker hela tiden att jag måste göra nåt så jag får bort den här jäkla magen.. sen på kvällen sitter jag i alla fall framför tv:n o äter godis *haha* Va på stan häromdagen och provade lite nya bikini, men nää jag fick lov att ge upp!!! Dom gör dom ju såå jäkla små nu för tiden (för det kan inte vara jag som är för stor)!!
Kram

Marianne said...

Titta i kläderna från Gap och BR, de kanske är tillverkade här i Egypten, jag känner deras inköpare här (två turkiska killar). Och en av deras inköpare i Turkiet förresten, det är en svensk-turkisk tjej. Men tyvärr kan jag inte köpa deras kläder.

Jag köpte en ny bikini i Sverige, hittade en på Twilfit. Modet (i Sverige) är just nu lägre skurna byxor i benen, något som gjorde mig överlycklig. Så jag får väl ta och inviga den i veckan.

Anonymous said...

Trevlig Valborg!

Annika said...

Anette:
Haha, japp vi kan stå i vassen och hålla varandra sällskap...
Jag undrer precis detsamma, varför har man vräkt i sig sådan mängder denna vinter?
Kram!!!

Lindalotta:
Not a fat chance att jag kommer i en bikini om 4 veckor...Haha!! Svart sopsäck var en bra ide! Med kritvita ben därtill---snyggt. Ny trend kanske?
Nä som Anette skrev ovan blir det att stå i vassen i sommar. :-)


Pernilla:
SÅ sant, den kommer vare sig man vill eller inte, och där kan man stå och trycka i vassen. Äsch, det blir att suga in magen och köpa en bra tankini som håller in här och där.
Jamen visst...visst är alla baddräkter små numera...Jag förstår inte ;-)
Kram!


Marianne:
Det låter som om du har hittat en gullig bikini! KUL!
OK, ska kolla GAP och BR kläderna. Synd att du inte kan köpa av dom...

Hannele:
Tack! Hoppas din Valborg blir jättemysig!

photobyjennie said...

Hej!

Åh vad jag blir avundsjuk att se att du ska till Outer Banks! Vi älskade att åka dit när vi bodde i NC och jag gillade speciellt att titta på alla fina fyrhus som finns längs kusten! Ta bilder därifrån och visa upp på bloggen så jag får se om jag känner igen mig!! :-D
Jag hittade något som jag tyckte var dö konstigt när vi var där första gången - Brew thru drive in! Tyckte det var helgalet att ha drive in för öl och vin!! He,he! Klart man blir chockad när man är van Systembolaget!