Monday, March 31, 2008

Precis som Miranda i SatC, eller????

Godmorgon på er alla!!

Sitter här och känner mig som Miranda Hobbs i SatC!
Varför? Lika sexig? (hahaha), lika rapp i käften? (I wish!!), lika cynisk? (njaee, kanske inte), lika snygga kläder? (Ah'men den som ändå hade DET!!!???).
Nej, idag beror Mirandas och min likhet på att jag för en halvtimme sen skulle dra på mig strumpbyxorna efter duschen, när jag drar tag i dom för att få upp dom över livet SMÄLLER och drar det till i nacken. Nackspärr ett faktum...S---N i GATAN vad ont det gjorde!! Jag skrek till så att Peter vaknade, som tur är slapp han ju bära upp mig från badrumsgolvet som en viss Aidan gjorde, ni vet.
Nu gör det så ont från nacken och ner i hela högerarmen, och minsta lilla oförsiktiga rörelse får mig att ofrivilligt skrika till. Kul start på veckan, kul, kul, kul...Det blir att smörja på Bengay (liniment som är toppen) och sen hoppas på det bästa under dagen. Det ska väl gå över det här också inom en ganska snar framtid, hoppas jag. Kul att ha åtminstone något gemensamt med en SatC kvinna, hehe...

NU haver jag provat American Idol Karaoke Revolution. NU haver jag blivit kär och galen i ett spel!!
Detta är ett American Idol från Playstation, jag vet det, men jag hittade ingen bild från Wii. Dock är dom pricklika :-)
GUD så kul det är. Jag har fått högsta poäng när jag sjungit "Glamorous", "Black Velvet" (vem vill inte dra tag i den och rocka loss? Yeah!!!), "Mon Cherie Amor" och "Irreplaceable". Det är så roligt, fast ännu har jag bara vågat mig på träningsstadiet, snart ska jag spela en hel säsong från audition till the grand finale!! Det är ju inte helt lätt det här med karaoke, måste jag säga. Tonen ska hållas, och ligger man inte rätt på den blir det ofelbart minus, orden ska sjungas och snabbt går det. Men roligt ÄR det!!
Jag skulle gärna prova Playstations Singstar också.
Suzy, Peters syster, försöker övertala oss att köpa ett Playstation 3 eftersom dom har Blu-ray, och Blu-ray är ju det som gäller numera för DVD filmer. Om man köper ett Playstation 3 så slipper man köpa en Blu-ray spelare...Tål att tänkas på, kanske??
Suzy är spelnörden nummer 1 i familjen. Hon och hennes man och deras tre barn är ess på spel.

Suzy ja...Hon har fullt upp med HGTV för tillfället. HGTV är hemma hos henne och spelar in programmet "Designed to Sell" just nu i dessa dagar, alla HGTV nördar, vet jag snackar om nu!!!
HGTV--Home and Garden Television. Suzy och hennes familj får tre rum omgjorda av proffs, köket, matrummet och barnens badrum. Det ska bli så kul att se hur det blir när det är klart. På fredag är det inspelning av "the open house", kanske går jag dit då?? Om jag törs visa mig på TV, that is. Vi får se...Men i vilket fall som helst ska hela familjen dit på fredag för att få se mästerverket!!

Alla tillönskas en fin måndag!!!

22 comments:

Linn said...

ooh - vad kul det spelet ser ut! Har lange velat prova Singstar men eftersom det bara ar Nintendo som galler i varat hus saa har vi 'bara' wii och jag har an sa lange hallit till godo med olika sport/matlagnings/sims/olympiad spel.. hihi - jag slar pete i Bowling som oftast - da blir han trumpen :p

Hoppas det gar bra med Nacken!!

Annika said...

Linn:
Om du har wii så spring iväg och köp American Idol!!! Skitkul!!!
Vågar nästan lova att det är i Singstars klass, fast det ska jag låta vara osagt eftersom jag aldrig provat Singstar.
Bowling på Wii är urkul, håller med!!!

Saltistjejen said...

Oj Annika! nackspärr! Det låter verkligen itne roligt. Hoppas det går över snart och du blir bra!!!!
Men det är jätteroligt att se att du älskar ditt spel!!!!!! :-D
Nu får du sjunga med nacken i liniment!! :-)

Krya på dig nu gumman!
Kram!

londongirl said...

Men åh, vad roligt det låter!!! Jag vill också ha American Idol och sjunga för juryn! Vi måste få höra sen hur det går för dig i "hela säsongen"....du kanske vinner hela alltihopa och blir The American Idol number one! ;-)

Alltså det där HGTV Designed to sell, fixar din svägerska hem!!?! Vad kul. Ska de sälja huset också eller?

Ha det gott! Kramar från ett vårvackert Stockholm

londongirl said...

Men alltså jag blev så i gasen av allt du skrev om spelet och TV-fixarna så jag GLÖMDE att tycka synd om dig för ditt nackspärr!!!! ;-) OoopS!!

Stackars dig! Krya på dig med liniment och har du en vetekudde (en sån man värmer i micron) så ta och lägg på en sån!
Kramar och blåser på det onda! :-)

Petra H said...

Stackars dig, usch och hu för nackspärr!! Men du kan iaf blogga ändå, alltid något ;-) Vilken tur att du hade din Aidan hemma :D
Vad kul att spelet var lika kul som du förväntat dig! Mao har det inte varit några känslor av anti-klimax över Wii??
Jag ÄLSKAR Designed to Sell, det ska bli så kul att få se programmet - LOVA att du berättar när det ska visas (hoppas att det inte är mitt i sommar då vi väl båda befinner oss i Sverige!!). Absolut att du ska våga dig dit på fredag, tycker jag!
(nu har jag skrivit om varför jag ser framemot Sverige-resan i sommar på min blogg...)

Marianne said...

Stackare! Men jag tycker det låter som diskbråck. Du kanske ska gå till doktorn? Inte för att han/hon kan göra så himla mycket, i och för sig. Bengay är superbra! Och vetekudde som Londongirl skriver. Och vila. Kanske något muskelavslappnande från doktorn. Har själv problem med det där.

Modigt att låta tv komma hem och göra om allt. Det vet jag inte om jag skulle våga. Klart du ska gå dit på fredag!

Krya på dig!

Sara said...

Stackars dig Fente, då blir du ganska så begränsad nu, men du får försöka pallra dig fram till teven och sjunga lite emellanåt så kanske det känns bättre!

Här har vi precis haft Ella-Bella-Bus-besök och festat på hallonmuffins, nu är hon ute och gungar med Ebba i parken.

Häftigt med Suzy, vad kul att få sitt hem omgjort, fast rätt tufft också kanske? Kan de bo hemma då? Kram!!

Desiree said...

Stackars dig Annika! Låter inte alls bra med nackspärr. Usch det är verkligen inte kul att ligga och ha jätteont och känna sig helt invalid liksom. Jag vet hur det kan vara. Minns när jag fick ryggskott i maj förra året och blev helt orörlig under två dygn. Hoppas det går över ganska snabbt. Det verkar iallfall som du har funnit DITT spel i american idol. Jag är inte ett dugg förvånad över att det passar dig perfekt. Du lär alla gånger bli american idol queen. Du får vila nacken idag och hoppas att det känns bättre imorgon.

Annika said...

Saltis:
Ja, och jag har varit på svenne-frulle också, men f---n vad ont det gör. Ska köra in lite Advil nu. Jobbigt att köra bil...
Men annars, tjaa...it is what it is!!
K har med en kompis hem idag från skolan, så då blir det ingen sång för mig, hihi!!
Tack för dina varma tankar, vännen!
Kramar!!!

Londongirl:
HGTV ja...Suzy mailade dom, och HGTV kom ut o tog sig en titt på huset. Tyckte om familjen, gillade vad dom såg och vips var Suzy en kandidat. Tror inte att dom ska sälja även fast programmet heter så.
TACK L!!!! Spärren lär väl ta ngra dagar, men med liniment och lite smärtstillande ska det nog gå bra. Det är värst att köra bil, och köra bil måste jag ju göra...

Kramar!!!

Petra H:
Jamenvisst. Jag kan blogga och läsa bloggar, that's all I need :-)
Nä, det blir nog bra det här även om det gör in i h-vete ont saå fort jag gör ngt olämpligt.
HGTV ja...Producenten tror inte att programmet kommer att sändas förrän sent i höst, mitten till slutet av november...
Vi får se om jag VÅGAR mig dit...Vet inte riktigt hur det funkar, får väl mer info...NU kommer jag strax till din blogg och läser!!!

Annika said...

Marianne:
Jag vred till huvudet och drog upp strumbyxorna och var irrierad på dom och PANG så sträckte jag ngt i nacken. Trist...
Har haft det förr, sitter som en envis värk i högra sidan nacken.
Bengay är verkligen bra!!!
Visst är det modigt av S och B att låta TV komma hem till dom. Fast å andra sidan får dom en fin make-over nu!!! Alltid trevligt.
VI får se om jag törs gå dit, haha!!! DÅ måste jag nog ha ngn kompis med mig...

Sara:
Ja, Sis...du vet ju hur kul det är med nackspärr. Värken sitter där som tandvärk ungefär...Oh well, det kunde ha varit värre...
Och Bella har varit hos dig. Det verkar vara standard varje ggn hon är hos mamma och pappa att dom kommer till dig och får ngt gott hembakat. Inte dumt!!!
Jodå, Suzy bor hemma...Köket, matrummet o barnens badrum är det som görs om för det här programmet.
Kramar!!

Desiree:
Nackspärr är inte kul, men ryggskott är nog mkt värre. Det har jag aldrig haft (peppar, peppar). Jag förstår att det är överjävligt nästan.
Haha, jo American Idol passar mig mkt bra, men idag blir det nog inte mkt spelat...K har med en kompis fr skolan och dom lär ju belägra spelet...

Anne said...

Det bara bubblar om dig när du pratar om wii och American Idol. Vad kul du gillar spelet och tycker det är roligt. Jag kan tänka mig det är beroendeframkallande, du måste ju helt klart gå få auditions till finalen också vad det lider. Hur väljer man sånger? Jag antar att det finns massor att välja på. Får man välja fritt eller är det olika genres man ska välja?
Nackspärr, INTE kul. Hoppas det släpper snart. Miranda och hennes nackspärr minns man ju tydligt, kommer såväl ihåg Aidan och när han skulle hjälpa upp henne från badrumsgolvet.
Jag instämmer i Petra H:s rader. du måste LOVA att säga till när programmet sänds på tv. Vill ju inte missa det. Vilka programledare är inblandade? Clive är väl bara med när de är på västkusten. Monica Pedersen är väl ofta Chicagobruttan. Jaja, här har du en tjej som ofta kolla på Designed to Sell.

Annika said...

Anne:
DÅ ska du höra stjärnan som sjunger i mitt vardagsrum nu!! Karolinas kompis H!!! MY LORD, 100% på veranda sång. Talangfull 11 åring indeed!! Just nu är det Copacabana som sjungs. OCH jag är impad till max!!!
Jag har fått 97% som bäst, så nu måste jag slå H :-)))
Man kan välja mellan ungefär 40 sånger, och sen tror jag att man får tillgång till fler när man klarat av dom befintliga. DET är verkligen kul!
Nackspärr är ju mindre kul, kan jag säga...Usch...
Programledaren på östkusten minns jag inte namnet på just nu, men det är den ljushårige killen med de ljusblå ögonen (bra beskrivning va!!) och designern är Tanya. Programmet kommer att sändas sent i höst enligt producenten. Clive kommer nog att presentera det hela, tror jag, men det är nog också allt.
Designed to sell är bra!!!

Humlan said...

Så spännande att få hemmet designat! Jag gillar att titta på inredningsprogram, men har aldrig sett detta. Det ska bli kul att höra vad du tycker när du har sett resultatet.

Stackare som har nackspärr! Hoppas du kan hitta lindring och att det släpper snart!
Kram

Jemayá said...

Jag får vänta ett antal år med alla dessa grejer, vet egentligen inte ens vad playstation är...exakt. Men ajg lär väl lära mig, låter ändå kul med Idols :), men mindre kul med nackont. Har du en "påse" att värma i mikrovågsugn och sätta på nacken? Jag har en hemmagjord som innnehåller säd, en annan köpt som har någo små nötter i...men de är i flitig användning när det värker här och var. Rekommenderas! Hoppas det går snabbt om, kramar!

Annika said...

Humlan:
Ja, det är rätt kul faktiskt, och spännande för en annan att höra hur det går till.
Vet itne om ni ser ngt alls av ngra HGTV program i Sverige.
Nackspärren sitter som en tandvärk i nacken, inte kul alls. Känner mig trött...
Kram!!!

Jemaya:
Skulle gärna vilja ha en sådan där påse man lägger i micron just nu, har ingen...Låter underbart...
Jo, tro mig om ngra år kommer du att vara exptert på Wii, Playstation och x-box och allt vad det heter...
Kramar!!!

Lullun said...

Aj, aj, nackspärr. "Testade" också det för några månader sedan. Inte kul. Men trixet vist att hålla igång. Hoppas det snart går över!

Men vad kul spelet låter, men passar kanske inte mig som älskar att improvisera och göra mina egna arr på låtarna... *hihi*

Och vilken grej, med din svägerska & huset! Klart du ska gå dit på fredag och öva dig på att vara lite linslus! ;-)

aussiekicki said...

Aj, ja nackspärr kan man gott vara utan! Jag kommer aldrig glömma ett akutlarm jag hade på förra jobbet. Det kom inte mindre än två narkosläkare rusandes och båda hade nackspärr, den ena åt höger och den andra åt vänster. Det såg ganska komiskt ut och de fick ta lite dåliga skämt.
Hoppas din ger med sig snart så du fullständigt kan ge dig hän åt ditt American Idol spel!
Ingen sång utan lite headbanging, eller hur!? ;-)

Kram från Kicki

Lia said...

Hoppas nacken blir bättre så du kan rocka loss framför idol och fortsätta med dina power walks! Kram från Lund

Annika said...

AussieKicki:
Lite bättre idag. Tänkte ge mig uy på en prommis, men nu ösregnar det...så jag vet inte...
Haha, jo jag kan tänka mig hur läkarna såg ut med sin nackspärr, hihi!!
Det ser lite komiskt ut.
Idol tävlingen går bra ändå :-) FAST du har så rätt, ingen sång utan headbanging, fast det slipper man i balladerna, fniss...

Lia:
TACK!!
Det är faktiskt lite bättre idag, så jag tänker ge mig ut...fast nu regnar det ute...suck...
KRAMAR!!!

leopardia said...

jag skulle ha kommenterat det här tidigare, men det blev aldrig av. jag tycker nog att du kan mäta dig med miranda på flera områden minsann. hoppas nacken blivit bättre vid det här laget iallafall...

Annika said...

Leopardia:
Du är lovely!!
KRAM till dig!!!