Sunday, January 20, 2008

EFIT

Igår var det EFIT igen.
Jag vidhåller hur svårt det är att komma ihåg att plåta en gång i timmen, men samtidigt är det ju lite roligt även om jag har fuskat lite i dagens EFIT, ibland har det fått gå två timmar mellan plåtningarna. Tycker det är så kul att kika in hos andra som gör EFIT också!

Iallafall, här är min lördag...Kl 9:00
Dags att diska upp efter gårdagskvällens bokklubbmöte som jag var värdinna för. Nu ska allt in i diskmaskinen. Ganska trött idag, är jag allt...Hmmm, undrar varför?

Kl 10:00
Frukost och morgontidning! Just nu ser det bra ut för min favvis i presidentvalet, Hillary! Det ser även ljust ut för McCain.


Kl 11:00
Min senaste fåniga besatthet är DS-spelet "Cake Mania" som jag kan bli sittande med ibland. Besatt är ordet eftersom det är så svårt att sluta. Karolina får dela sina DS-spel med sin mamma:-)


Kl 12:00
Karolina är hemkommen efter gårdagens sova-över-kalas där hon och födelsedagsbarnet varit vakna till 3:30! För att sedan vakna igen klockan 8:30. Var hon trött igår? Svar: nej. Lika pigg och energisk som vanligt. Fattar det inte...


Kl 14:00
Lunch på California Pizza Kitchen. CPK har urgoda och annorlunda pizzor. Karolinas pizza är en sk BLT-Bacon, lettuce and tomatoes.


Kl 16:00
Film-tajm! Här sitter vi på bion för att se "27 Dresses" med Katherine Heigl. Den hade premiär igår. Var den bra? Nej, inte speciellt. Men fluffig till max, och lite underhållande. Jag behöver inte se den igen, haha!


Kl 18:30
Hemma...
Eftersom lunchen var så mäktig struntar vi i middagen och äter lite smått och gott som finns i huset istället. Clementiner tex, som jag älskar...


Kl 19:00
Karolina bygger ett web-kinztorn på en av mina ljusstakar. Ja, man kan säga att hon har web-kinz så att det räcker nu.


Kl 20:00
Nonsenfilm på TV, "I know pronounce you Chad and Chuck"---lite kul faktiskt.


Kl 22:30
Natti-natti...
Boken har jag läst ut nu (utlånad av Lotta), och den var underhållande. Gillar verkigen Mats Strandberg. Gillar hans blogg också!

17 comments:

Panter said...

Jag har funderat på EFIT, men det har stannat därvid. Skulle ha svårt med tidspassningen. Å andra sidan kanske det visar att en dag innehåller mer än vad jag tror. Kul att ta del av din dag. Karolina verkar var en jättepigg tjej!

Annika said...

Panter:
Ja, det är det som är så bra, och kul med EFIT, man gör mer än man tror. FAST, det är jättesvårt att komma ihåg det där att man SKA plåta en ggn i timmen.
Karolina är pigg, ja...Nu sussar och sover hon...

Anonymous said...

Annika!
Låter som en ganska bra lördag tycker jag.
Mats Strandberg har jag inte läst ngt av. Kanske borde göra det?
Som du vet är ju jag mkt för deckare. Jag vet - inte du :-)
Har precis läst ut Karin Wahlbergs "Tröstaren".Superbra o spännande.Du borde ge dem en chans Annika, bara en liten åtminstonne!
Kramar från Anette!!!!

Annika said...

Anette:
Helt OK dag...
OM jag ska ge mig på en deckare blir det Stieg Larsson. HAR bara hört bra om dom...
Vill läsa dom böckerna!
KRAMIS!!!

londongirl said...

Men vad roligt det är att få se din EFIT-dag!! Jag skulle så gärna vilja försöka få till en sån nån gång jag med. Men men ....just nu fixar jag det inte. HADE en liten fundering på det idag men det är ju som du förstår flera timmar idag när jag vistas på "foto-förbjudet-område".

Blir i alla fall jätteglad av att se dina bilder. Speciellt de på Karolina. Jag kan faktiskt förstå att hon samlar på de där gosedjuren....de är ju jättesöta!!
Hälsa henne det från mig!

KRAM KRAM

Rosvikstjejen said...

Håller med ovanstående talare. Jättekul att följa med under din dag.
Någongång ska jag oxå göra detta men jag måste få en bättre kamera. Eller jag menar ´köpa.
Hon är så fin din Karolina. Vad är det för gosedjur som hon samlar på? Finns dem här i Sverige. Har inte hört talas om dem eller kanske bara lite förvirrad.
Stora kramar från Stockholm

Paula said...

How nice! Ni verkar ha haft en trevlig dag, pizzan var stoor!
Trevligt att få se vyer från andra länder också...
Ha det så gott därborta på andra sidan pölen!
hälsar Paula, finlandssvenska utflugen till Dalarna

Annika said...

Äsch, jag hade ju tänkt följa EFIT-dagarna även om jag inte är medlem, men jag hade inte koll på att det var igår. Fast jag hade fullt upp med 6-årskalas igår så jag skulle antagligen inte ha kommit ihåg att fota en gång i timmen. Nåja, jag kanske tar en helt egen EFIT-dag istället. För det är kul! Jätteroligt som vanligt att se er dag i bilder!

Annika said...

L-girl:
Ja, jag förstår att dt inte var helt lätt för dig att göra en EFIT, men det kommer fler chanser. Nästa ggn är den 1 feb.
Vad roligt att du tyckte om att hänga på min dag.
Karolina är så jätteförtjust i sina web-kinz.
Kramis!!

Rosvik:
Kul att du tyckte det.
Vad jag vet finns inte webkinz i sverige ännu, men dom kanske kommer? Jag brukr köpa dom som present till min systers barn. Man köper djuret och får en liten kod med på köpet så att man kan gå online med gosedjuret, lite kul.
KRAM från ett kallt och blåsigt DC!!!

Paula:
Välkommen till min blogg! Jag kommer tyvärr inte in på din bloggsida, tråkigt.
Jag älskar EFIT, det är så roligt att titta in hos folk.

Annika:
Det är så lätt att glömma bort dagarna ock¨så, nästa ggn det är efit är 1 feb.
Jo, jag såg på din blogg att du haft fullt upp...

Fia said...

ja tittar man i diskhon så kan man ju fundera på varför du var lite trött LOL...

BLT pizza..hm...det låter som ngt som jag kommer att testa, vi har ju ett sådant pizzaställe en bit härifrån.

Jag fick en av Stieg Larson böckerna i julklapp vill du låna den så hojta till, den var kanonbra. Flickan som lekte med elden tror jag att den hette...

Annika fr Peters laptop said...

Fia:
Nej, det var ju inte konstigt att jag var lite seg igar, haha!!
JA, testa BLT-pizzan den var verkligen jattegod!!!
Den kommer du att gilla.
Stieg Larsson ja, mkt nyfiken pa hans bocker....

Evas blogg said...

Tack för din EFIT-dag. Men du, vad är webkinz?!!

Annika said...

Eva:
Webkinz är små gosedjur som har en liten kod med sig. Med den koden kan man gå online och leka med sina webkinz där också genom spel, skicka "presenter" till andra som har webkinz etc. Det är mest flickor mellan 7-14 som är webkinz galna, tror jag.

Saltistjejen said...

Som vanligt skoj att se vad du gjort Annika!!!
Verkar ha ahft en bra lördag tycker jag. och att Karolina inte var trött....? Men det är kanske inte så konstigt. I den åldern var man väl aldrig trött?????
Lätt att glömma bort att man itne alltid varit en såhär gammal kärring man är nu som inte klarar av sena nätter utan att bli seg dagen efter...haha! ;-)

Annika said...

Saltis:
SÅ sant som det är sagt!!
Numera orkar man knappt ngnting. Men Karolina, ja hon orkar...
En sen natt numera innebär en seg dag dagen efter. Aldrig kul.

Millan said...

Himla skoj att se vad ni hade for er i lordags! Jag tycker EFIT ar himla roligt faktiskt, men jag har inte tagit mig for att borja sjalv.
Jag har for ovrigt precis last ut Mats Strandbergs - Jaktsasong - och gillade den verkligen. Den kom med gratis med en tidning sa jag hade inga forvantningar alls. Men den var riktigt riktigt bra!

Annika said...

Millan:
Nästa ggn får du hoppa på EFIT. Det är den 1 feb.
Jaktsäsong var bättre än denna, tycker jag. Gillar honom och hans sätt att skriva!!