Monday, May 07, 2007

Åsså var det ny vecka...

Helgerna flyr sin kos. Ena dagen är det fredag, och vips är det måndag. Fast, gudarna ska veta att veckorna flyger sin kos också. Med den här farten är man snart 90 och sitter på "hemmet".

Måndag, gäääsp!!! Måste följa med maken till bilmekanikern där Jeepen befunnit sig över helgen. Nej, denna gång var det inget fel på den, halleluja! Det var bara dags för den årliga inspektionen. Bilprovning, kan man väl kalla det. Vi gillar att lämna in våra bilar över en helg när det är dags för bilprovning, slippa sitta och vänta i en lång kö. Dessutom kan man bara skicka iväg bilen till vilket besiktningställe som helst. Och vi känner "våra killar" uppe vid bilmecken i Reston, och dom känner Jeepen, needless to say.

Vi har ett underbart väder idag, så Yours Truly tar absolut med nya kam'ran på sin promenad idag. Idag kan vi nog lägga bort ordet "power" och bara kalla det "walk" eftersom jag kommer att plåta titt som tätt. Imorrn kommer resultatet på bloggen...

Karolina ska till tandläkaren efter skolan, och den tossiga ungen hoppas på att tandläkaren ska dra ut tre mjölktänder som nu blivit dubbeltänder eftersom hennes riktiga tänder redan trängt sig upp. Vi får väl se, men tur att hon inte är rädd iallafall...

Så, vi skriver måndag idag, men innan vi vet ordet av skriver vi fredag igen.

Ha en fin måndag allihopa!

17 comments:

Matildas fikarum said...

Du gör det bra som promenerar även om det är minus "power". Med mitt ryggonda blev har det inte blivit något promenerande alls på flera dagar.

Fia said...

Jag ser med spänning fram emot bilderna senare! ska se vad jag kan riva fram bland mina recept för en bra marianad senare idag! Kram!

Annika said...

Matilda:
Attans vad jobbigt med ryggen. Jag såg ju att du hade problem med det på din blogg. Hoppas det går över snarast så att du kan gå över "läskiga" bron snart igen :-)

Fia:
Japp, imorrn!
Vore jättekul om du ville lägga ut en god marinad!!!
Kramis!

LindaLotta said...

Vi längtar oss fördärvade...
Trist med måndag, men precis som du skriver så är det snart fredag.
Tiden rusar iväg och man hinner inte rikigt med.
Just nu har jag enorm semesterabstinens...
Jag behöver ha fredag i flera veckor :)

londongirl said...

Håller med om att veckorna går fort. Nu är det en intensiv tid som börjar i skolan. Mycket som ska bli klart innan det efterlängtade sommarlovet.

Nedräkningen har börjat....snart, snart är det sommarlov! :-)
Kram

Annika said...

Lindalotta:
Jag längtar till sommaren och Sverige och Finland nu så mkt att du kan inte ana!!!
Mern ändå är det en underbar tid som leder upp till högsommaren! Kanske den bästa? När allt ligger framför en.
Jag längtar också till fredag! Vill grilla!!!

Londongirl:
Jo, skolan så här på slutet av terminen blir ju intensiv. Alla pic-nicar, Skansen (kan jag ju tänka mig då), avslutningen o inövningen av alla LJUVLIGA sommarsånger! Kan tro att det är mkt...
Men snart, snart!!!
KRAMISAR!!

Anne-Marie said...

Jag tycker tiden går fort i största allmänhet - både vardagar och helger. Här har vädret snabbt gått från vinter i fredags till högsommarvärme. Det gäller att hänga med.

Desiree said...

Kul att få läsa om helgens upplevelser. Vad fin Karolina var i sina scenkläder. Ser också fram emot att få se dina nya fina bilder.

Annika said...

A-M:
Visst gör den? Alldeles för fort! Ibland är det nästan skrämmande!
Hoppas att värmen håller i sig för er nu.
Kram!

Desiree:
Roligt att du tyckte om det. Japp, imorrn bör det ligga bilder från dagens prommis på bloggen. Om det går som jag vill :-)

JaCal said...

Har ni bilprovining i VA? Här har vi bara årlig smog-check. Fast bilarna borde nog åka till bildokorn för lite ompyssling lite oftare generellt - vi är inte så bilintresserade... ;-)

Något kul att se fram emot i morgon med andra ord!

Härligt med barn som VILL dra ut tänder... ;-)

Visst går veckorna fort - fattar inte...

Anne said...

Så ni har bilprovning i VA? Det har vi nog inte här, tror jag....Det är lite som en svensk besiktning alltså?
Håller med dig om att veckorna bara rusar iväg, vardag som helg. Vips, vad tiden rinner iväg. Snart sommar också, håller med dig om att förväntaningarna innan kanske är det bästa. Nästan i alla fall. När allting ligger framför en.
Ser också framemot bilder!

Humlan said...

Här är en till som undrar vart dagarna tar vägen, varför timmarna rinner undan så snabbt och varför man ska behöva sova... jag har så mycket roligare saker som jag kunde göra under de där nattimmarna..

Rosvikstjejen said...

Tiden går fort när man har roligt. Som Lg skrev är det mycket som ska hinnas med i maj månad. Just nu är det utvecklingssamtal som ska göras. Ska försöka bli klar med dem snabbt den här gången. Sedan är det ju alla utflykter som man vill hinna med. Undrar om det blir Skansen i år?

Tina said...

Tiden går fort och jag tycker det går fortare hela tiden! Åldern igen... :-)

Hon är tuff din Karolina:-)

Ser fram mot bilderna!

Annika said...

Jacal:
Jodå, bromsar kollas, motorn kollas mm. En ggn om året, som sagt.
Tänderna, tre stycken, dras på fredag. Blev tillfrågad om lustgas, jag sa nej, eftersom dom ändå måste bedöva.

Anne:
Inspektion en ggn om året på bilarna.
Svensk besiktning är nog ännu mer nogrann än den här, skulle jag tro.
Visst går tiden fort, snart är sommaren här...

Humlan:
Men det är ju så skönt att sussa och sova...zz zz.zz...
Fast, absolut, mer vakna timmar på dygnet skulle vara skönt.

Rosvik:
Ja, ni lärare har det säkert knökfullt nu innan skolavslutningen. Det blir säkert Skansen, pust och stööön!!! Vet hur det är att gå där med en grupp ungar. Inte jättekul...

Tina:
Visst går åren snabbt. Hjälp!
Karolina är mkt självkritisk, ja. Jag tror hon har kommit över det värsta nu, och inser att det faktiskt gick rätt bra i lördags.

Mie said...

Ha det skönt i solen!

Kika in hos mig och testa dig om du har lust! Det ÄR skoj!
Kram

Annika said...

Mie:
You bet!!!

Kommer över!
Kram!!