Friday, May 11, 2007

Bloggen fyller 1 ÅR!!! The Blog Turns 1!!!


Nu idag, har jag bloggat i ett år. Idag är det ettårsjubileum!!!
Jag kan inte fatta att jag har suttit och skrivit inlägg i ett helt år, nästan dagligen. Året har gått så fort!!!
Det har varit jätteroligt!!! Det ÄR jätteroligt! När jag började skriva ,för ett år sedan, kunde jag aldrig drömma om att min blogg skulle komma att läsas av så många, och att den skulle bli så pass stor som den är. Jag känner mig verkligen glad och smickrad över att ni vill följa mitt liv, och mina tankar, i ord och bild! TACK alla läsare! TACK för alla kommentarer! Och för alla kloka ord, along the way!
Det känns verkligen som om jag har fått nya vänner i olika delar av världen! Det är med glädje jag sätter mig ner och slår på datorn varje morgon för att skriva ett nytt inlägg. Sen är det en glädje att få ge sig ut på den dagliga bloggrundan också!
Nu ser jag fram emot att fortsätta blogga i ytterligare ett år, och kanske mer!
Tack igen till alla trogna läsare, både ni som kommenterar och alla som inte kommenterar (om ni vill får ni gärna skriva en rad, just idag ;-), men det är absolut inget tvång, förstås)...

Today I've been blogging for a year! That is right, the blog turns one today!When I stared writing this blog I could never in my wildest dreams imagine how big it would turn out, and how fun it would be to write it.
It is a joy for me to write it's post's and to show my life to you in words and pictures. I am humbled and happy that you are reading my blog(even though most of you can only read it once a week), but I know you are still checking it out(and figuring it out) the rest of the week. THANK YOU SO VERY MUCH for that!!!
I will go on for another year, if not longer! This is too fun to give up...And I have gotten so many new friends along the way all over the world!
THANK YOU!!!

Picture from Icakuriren.se

44 comments:

mintid said...

GRATTIS!
Visst är det kul!

Hoppas ni har en fin fredag over there. Just nu vräker regnet ner och det är allt annat än mysigt. Jag tittar på en film på DVD o bara myser...

Kram

Humlan said...

Men Grattis, har du blivit ett-åring!
Jag har hållit på lite längre, men jag kom inte ihåg bemärkelsedagen, slarvigt av mig!

Vilken läcker bild! Jag blir riktigt sugen på ett glas.. fast ska det bli något så får det bli rött, något bubblande har jag inte hemma.

Matildas fikarum said...

Ja, visst är det kul!

:)

Linn said...

grattis pa ettarsdagen! skickar over lite princesstarta (mentalt, eftersom jag inte har nan heller...)

Millan said...

Grattis pa ettarsdagen!! Champagne ar helt klart ratt satt att fira pa! :-) Jag ar glad att jag hittade hit for nagra veckor sedan!
Kram Millan

Malde said...

Ett fyrfaldigt leve: Hurra, hurra, hurra, hurraaa!!!

Grattis på ettårsdagen!

JaCal said...

Grattis på 1års dagen! Tack själv för att du orkar skriva och uppdatera varje dag! Jag är så glad att jag hittade hit - det förgyller min vardag!

Kram!

Panter said...

Grattis Annika! Ett år går fort!
Det är alltid roligt att läsa vad du skriver och att få dina kommenatarer.

SweFlo said...

Grattis och tack för en intressant blog!

moster mjölgumpa said...

Grattis Annika! Tack för att vi får dela dina dagar med dig. Tänk om man varit lika flitig som du med inläggen.

Fia said...

Grattis på födelsedagen!! Du är en mina glädjemoment varje dag då jag sätter mig vid datorn!
Du är så duktig på att dela med dig av stor och smått och du har ju vid ett flertal tillfällen visat hur duktig du är på att skriva, så sluta inte är du snäll!!

Så härmed utropar jag en fyrfaldig kram för dig: Kram, kram, kram, kram!

Hm, du skrev ju för ett tag sedan att du "bara" hade ett barn...är det sant? Som jag ser det har du Karolina och så denna lilla ettåring som du tar så väl hand om... "ler"

Anne-Marie said...

Grattis! Jag är glad att jag hittat din blogg och kan ta del av ditt liv och din vardag. Kram!

Desiree said...

Stort grattis Annika. Ser fram emot en härlig fortsättning på din blogg. Din blogg är helt klart en av mina topp favoriter. Visst är det kul att skriva. Jag har själv blivit helt hooked. Trevlig helg och grattis.

Keith said...

Congratulations! I enjoy being able to read and respond to your posts at least once a week. And yes, I do try to figure out what's going on the rest of the time. Keep up the good work! I'll keep reading and commenting!

Lilla B said...

Grattis, grattis!
Tittar in här varje dag och läser. Skriver lite iland men inte alltid.
Blogga på ett år till!

Lotta said...

Grattis! Ett år går så fort, det känns som det var i går vi satt och pratade om att det skulle passa dig att ha en blogg. Det har ju gått jätte bra. Jag läser din blogg varje dag plus att jag läser många av dina blogg kompisars blogg.

Anne said...

Grattis till 1-åringen! Jaaa, jag är också glad jag hittade hit. Och så hoppas jag förstås det ska bli bloggande i många många år. Tänk att fira din bloggs 20-årsdag eller nåt sånt...

meg said...

Congrats on a big year and a big blog! I know you've invested a lot of yourself in this and I'm so happy for you that it's turned into such a good thing. I still hate that I can't read it most of the time, seriously, but I understand that your Swedish readership loves you. Best of Luck with this and all your pursuits in the future.

Helena said...

Grattis på 1-årsdagen! Nu har jag tre att gratta 11 maj Dig, moster och "faster". Fast du skriver och fotar ju bäst! Kram.

Elisabeth said...

Grattis bloggen! Fortsätt i samma stil. :)

Lilla B said...

Har lagt in en bild på min blogg på din uppmaning!

Monika said...

Grattis!! Det är helt otroligt vad duktig du är på att hålla din blogg igång. Och tänk vad tiden går fort, 1 år redan alltså...
Kram

Petra said...

Varma gratulationer på födelsedagen bloggen! Jag har ju nyss hittat hit, och är fast! Så roligt att läsa om livet "over there" och se alla fina bilder! Så sugen på en liten resa...;)

LindaLotta said...

Å, grattis!!!
Det är alltid, ALLTID, lika roligt att titta in här.
Alla fina foton, dina upplevelser, din vardag och allt om Karolina - det förgyller min vardag!
Kram

Tina said...

Grattis till dig och din superbra'a blogg! Ett nöje för mig att ta del av ditt liv och dina upplevelser!:-) kram!

LindaLotta said...

Mail på väg - jag behöver hjälp....

veronika said...

GRATTIS!! Alltid kul att lasa din blogg!!
Innan stod jag och funderade pa vittvin eller bubbel ikvall till svardfisken, men nu nar jag sag din bild blev valet latt, bubbel saklart.:)

Karin said...

Grattis!
Då började vi blogga samma dag...

londongirl said...

Ett stort grattis till dig! Jag är så glad att jag hittat dig och din blogg! KRAAAAM

Fundersam Cecilia said...

Stort Grtatis på blogg födelsedagen!Det är alltid lika roligt att komma hit och läsa din blogg.

Monica said...

Garttis på 1-årsdagen! Hipp Hipp Hurra!

Blev faktiskt lite sugen på skumpa, fastän jag sitter här tidigt på lördag morgon :)

Petra H said...

Grattis säger jag också, tycker det är så kul att läsa om hur du har det! Hoppas själv komma igång med en blogg snart, är det svårt? Och var ska man välja att lägga sin blogg ngnstans - är det ngn som har tips på ngt bra ställe där man kan läsa mer om hur man gör?

Anne said...

Petra H,
jag hoppar in och skriver kommentar i annikas blogg. Hoppas det är ok Annika!

Du ska INTE välja blogg.se
Annars är väl de flesta som blogspot.com, wordpress.com, blogger.com jättebra och alla dessa är rätt likvärdiga. Det är otroligt lätt! Alla har färdiga mallar som du bara skriver in i. Du behöver egentligen inte kunna nåt annat än skriva :)
Går du in och provkollar på t.ex. blogger. com, så kan du gå en "tour" (tror jag) och se hur det ser ut och vad man gör. Det är så väldigt enkelt. Du kan öppna ett konto och börja pröva skriva och testa dig fram lite, så får du se hur det fungerar.
Och sen när du är redo skriva ditt första inlägg är det bara att köra och publicera det!

Du öppnar en blogg på en kort stund, det är väldigt lätt och det enklaste läsa på hur man gör är, tycker jag, att bara skapa ett konto hos nån "host" och liksom lära sig genom att klicka, skriva och pröva sig fram.
Hoppas du kör igång en blogg snart!

Annika said...

ALLA!!!!!!!

TACK för alla fina ord!! Blir ju jätteglad!!!
NU kör vi ett år till...

KRAMAR!!!

Rosvikstjejen said...

grattis på ettårsdagen och morsdag.
Ligger lite lågt just nu men försöker läsa allt ändå. Orkar snart kommentera igen. Det är alltid lika roligt att läsa och se på dina bilder. Kramisar

Annika said...

Rosvik:
TACK!!!
Det är OK att ligga lågt, såklart. Hoppas allt är bra ändå----
KRAM!!

Bloggblad said...

GRATTIS - även om jag är lite sen... Visst är det kul - jag känner likadant, att jag lärt känna en mängd människor lite överallt. Men det har en baksida: det tar en himla massa tid just när bloggen växer och det blir mängder att svara på och många nya att besöka. Det är kul, men tiden tas från annat jag BORDE göra.
Jag har hållit på i snart tre år, trodde kanske att jag skulle hålla på en sommar bara...
Jag märker också med viss saknad att att en del besökare försvinner, vart? tröttnar? och så kommer det nya. Tillfälliga och stadiga.
Ibland funderar jag på att sluta för att hinna mer av annat, men sen är jag där och klickar runt igen... och när besökarantalet stiger går det ju inte att sluta...

Annika said...

Bloggblad:
Ja, jag tycker det är fantastiskt med alla trevliga människor man lärt känna genom bloggen. DET trodde jag aldrig när jag började. Verkligen kul!!!!
Håller med om att det är kul när besökartalet stiger. Nej, det går inte att luta blogga just nu...

Anna Malaga said...

Grattis! Jag har ocksâ snart bloggat i ett âr, visst är det kul ;-)

Annika said...

Anna:
Roligare än jag ngnsin trodde att det skulle bli! Kul att du också snart fyller 1!!!

t & t said...

Grattis - Kul att bloggen fyllde 1 år. Jag har en bit kvar än.

Det är alltid kul att läsa om andra och erfarenheter dom gör.

Grattiskramar
=^_^=

Annika said...

Toini!
Tackar!
Håller med om att det är roligt att läsa bloggar!!!

Kramar!

Jemayá said...

Hej!! Grattis!! Vi är nästan lika "blogg-gamla", jag startade någon gång i juni. Är så glad att du följde med från förra bloggen, och tycker att det förgyller min tillvaro att få läsa om ditt liv där långt borta i exotiska USA :). Hipp hipp hurraa för Annikas blogg!

Annika said...

Jemaya:
KUL!! TACK!!! Detsamma, jag är också glad att jag hittade dig på gamla bloggportalen!! Var det så länge sen alltså???
Kram!!!