Saturday, January 20, 2007

VRÅL!


Ibland blir man så less på att bo i USA. Jag har sagt det förr, jag vet. Jag vet också att det finns mycket som är bra, så ni får ta det här gnället med en nypa salt. Igår var jag på väg hem till min kompis. Som vanligt lyssnade jag på bilradion, och som vanligt på morgonen lyssnade jag på "DC's HOT 99.5". Där fick jag höra om en tävling som jag inte trodde var sann...Nämligen "DC BABY IDOL"! Man ska skicka in ett foto på sin egen, eller någon kompis/syskons baby till radiostationen. Bäbisarna kommer sedan att läggas ut på HOT's hemsida, och så kan folk rösta. Den sötaste bäbin, blir the DC BABY IDOL!!! Eller, rättare sagt...The HOTTEST baby...A HOT baby??? A HOT BABY!!!???? Hur sjukt är inte det här på en skala????

Samma eminenta radiokanal har ännu en tävling---Win a make-over! Man kan vinna nya tuttar eller en fettsugning. Tandblekning kan man få också(okay'rå, det skulle jag inte tacka nej till)

Äh, jag borde bojkotta den här skitkanalen med alla töntiga och sjuka tävlingar, men det är ju endast här jag kan höra ny musik. SVÅRT! Man är inte precis bortskämd med bra lokala radiostationer. I miss P4, I miss P1...TUR att man har internet och kan lyssna på bra svensk radio över nätet. Radio utan knäppa, helflänga tävlingar...

Nä ibland blir jag bara trött. Ursäkta gnället så här på lördagsmorgonen...Nu är det nog bäst jag lyssnar på lite bra musik, medan jag tar itu med uppkommande lördagsstädning...FÅÅÅ'see nu...vilken radiostation tar vi idag??? Har man tur kanske man kan vinna en städhjälp någonstans. Bäst att leta...

12 comments:

Matildas fikarum said...

Det är lika illa här. För ett tag sedan hade de en tävling på radio om vem som hade den fulaste babyn. Just det. Den FULASTE. Den sjuka tävlingen självdog i alla fall, för de fick inte in ett endaste bidrag. Idioter.

Annika said...

Matilda:
Fy FAAN, pardon my french, fulaste babyn??? Det slår ju tom den "hottaste" babyn. Smaklöst och VIDRIGT!
Tack och LOV att tävlingen självdog. SICK!!!

Linn said...

usch vad fånigt.... säger jag bara..

Anne-Marie said...

Det verkar ha gått hysteri i att ha tävlingar här i USA. Det finns ju hur många på TV som helst. Vissa är roliga att se som American Idol, Dancing with the Stars osv men många är faktiskt rätt fåniga. Bra att Baby tävlingen självdog.

Annika said...

Linn:
Ja visst ar det...

Anne-Marie:
Finns alldeles for mkt skit har. Usch, ibland blir man sa trott. Tyvarr sa finns nog baby idol kvar som tavling. Det var fulaste baby/tavlingen i australien som sjalvdog. Man kan hoppas att detsamma hander for the hottest baby. A hot baby...I am out of here...

Tina said...

Vinna städhjälpstävling låter som något... Den hade jag velat vara med i :-)

HOT BABY....men snälla! Ibland har dom nog totalt hjärnsläpp.

By the way! Jag ler fortfarande åt din 80talsblogg. Så många underbara och hemska minnen vaknade :-) JAg ska ta mig tid att hitta en bild från den tiden :-)

Annika said...

Tina:
Hjärnsläpp är nog var dem har fått...HOT baby???? SJUKT!

Hi, hi...vem vet det kanske blir mer bloggande om 80-talet härframöver på min blogg. OCH även på din blogg alltså!!! KUL!
Bilder vore jättekul!

Panter said...

...ändå tycker jag att vi är väldigt amerikaniserade i Sverige, fast just en babytävling undrar jag om någon ens skulle försöka sig på.
Vad blev det för städmusik?
Ska jag städa måste jag antingen lyssna på bra musik högt eller vara arg, för då går det undan.

Annika said...

Panter:
Tror aldrig att ngn radiokanal i Sverige ens skulle komma i närheten av dem här idiot-ideerna.
Städmusiken blev lite U2, Journey och Van Morrison. Min make städade också, så det gick fort att få stil på huset, ha, ha!

jill said...

Ja, man blir trött... så trött.

Annika said...

Jill:
Eller hur? Suck...

Bloggblad said...

Tipsa inte vår lokalradio om det, bara! För de är inte riktigt kloka heller. Varför jag lyssnar? Jo, bara för att komma upp. Jag har klockradion på p4 så att jag måste upp och stänga av skiten.
Så jag hör egentligen bara en kort stund varje morgon.