Tuesday, January 02, 2007

Back in the States again!

Jaha, och så var man tillbaka igen. Tillbaka i staterna efter dryga två veckor i kära gamla Sverige! Klockan är snart 22 och jag är trött och förkyld samt skakig i hela kroppen efter den långa resan. SKÖNT att vi landat lyckligt!
Den första flighten idag, den till Island var så skumpig och gropig att jag trodde jag skulle bli tokig. VAD jag hatar turbolens! Blir både nervös och irriterad av den.
Flighten mellan Island och Baltimore var däremot av bästa slag. En av mina bästisar , Monika, brukar säga att det är underbart att flyga när det är fina förutsättningar för en fin flight. Hon har så rätt. Idag satt jag och tittade ut på frusna vidder över Kanada lyssnandes på min ipod, såg solen som en röd strimma i sydväst och månen sken ner från öster. Satt och njöt av allt det vackra, och tänkte själv att det det inte är så dumt att flyga, trots allt.
Men, när vi började gå ner för landning började mina stackars förkylda öron att värka. Det värkte ett tag så att jag trodde jag skulle bli tokig! Totalt lock för ena örat hade jag när vi väl tog mark. Nu många timmar senare värker det fortfarande. Nåja, det går väl över det med.
Nu känner jag av jetlag och tänker gå och knyta mig!

JAG lovar att kolla in utmaningar och annat imorrn!

Gott Nytt År!!!

10 comments:

Matildas fikarum said...

Välkommen hem!

Nu går jag ju förstås och hoppas på lite Stockholmsbilder. Med eller utan snö går så bra så, tack.

:)

Sara said...

Hej sis och tack för 2 underbara veckor, det är alltid så himla kul när ni kommer!!! Ge K och P en kram från oss och en bamse till dig förstås!

LindaLotta said...

Välkommen hem till hem nr 1 eller 2 eller 3, eller hur du nu ser det ;)
Jag förstår att du led av smärtan i öronen.
Jag har stora problem nästan varje gång jag flyger. Det känns som om öronen ska explodera, jag sitter och trycker på öronen och tuggar tuggummi som en idiot. Men det där med tuggummi, det gör varken till eller från på mig.

Annika said...

Matilda:
Okay, ska lägga ut vad jag har...Hjälp! Tog nog inte tillräckligt...


Sara: JAMEN, detsamma!!! Det är alltid lika underbart och roligt att vara hemma.

Lindalotta:
Det där med öronen var nytt för mig. Brukar inte drabbas, men fy sjutton var otäckt det var/är. Har fortfarande ont. Vidrigt. Nu förstår jag alla gråtande småbarn. Nej, håller med, tuggummin gör varken bu eller bä...

Anonymous said...

Welcome home! When you feel up to it, let's have coffee...

Annika said...

Sara: I've been awake since 4 am. I can do coffee now...;-)

Linn said...

trevligt att vara tillbaks igen? Tur att flygandet gick nagorlunda bra iallafall :) Nu ar det tillbaks till vardagen igen...

Annika said...

Linn:
Jodå, det känns helt Ok att vara tillbaks. Men mkt tvätt och plock och uppackning blir det ju idag.

Anonymous said...

Välkommen hem! Verkar som ni har haft det bra? Fattar inte att vi är i 2007...Tiden rinner iväg. SB.

Annika said...

SB:
Tackar, tackar!!! Vistelsen därhemma var mycket lyckad!!! 2007 känns det konstigt att skriva.