Monday, January 15, 2007

Allmänt pladder...

Ikväll är det Golden Globe Galan på TV, och Yours Truly är väldigt, väldigt svag för dylika galor. Det är så roligt att se vad stjärnorna har på sig, hur dem har håret, vem dem kommer i sällskap med. Ser fram emot kvällen som ska bli en sann högtidsstund! Love galor!
Heja Grey's Anatomy!
Heja LOST!!

Idag var Ninna och jag uppe och köpte lite nya karaoke cd-skivor som jag sa. Jag hittade ABBA karaoke för endast 4 dollar! Taget! Nu kan man stå nere i källaren och bröla ABBA tills man blir blå i fejset. KUL!
Karolina ville ha en med Showtunes, Broadway. Plus en med de senaste hitsen, sure thing!

I julkapp fick dottern också ett presentkort till den underbara bokhandeln, Barnes and Noble, där köpte hos sig ett par nya böcker SAMT säsong fyra av "Full House". Det är en TV-serie som hon älskar! Och som ju jag också tittar på lite nu och då.


Karolina fick också "Kråkguldet" i julkapp. Den gamla svenska klassikern bara måste vi titta på snart. Själv minns jag den mycket dåligt, så jag ser fram emot att titta på den med Ninna.

Kan någon förklara varför vissa av mina bilder på bloggen försvinner. Alla mina foton från Nyår som ligger på bloggen är puts väck, iallafall på min dator. Varför blir det så??? Underligt.


Bilder från Amazon.com och Discshop.se

12 comments:

Lilla B said...

Kråkguldet spelades in i Bergslagen. Det är i mina trakter.

Annika said...

LillaB.
KUL, då ska jag tänka på dig. Har du sett den? jag har hört att det är en ganska läskig thriller. Men, det kanske inte är läskigt för "dagens barn"...

Anonymous said...

Greys anatomy, I LOVE :-)

Linda said...

Och här njuter vi av Idrottsgalan på TV :)

Annika said...

Tina:
Visst är den så himla BRA!!!!!!!
Heja den! "Meredith" och "McDreamy" och Kathrine Heigl är nominerade!

Lindalotta:
Ja, det är en kul gala det också!!! Den har jag sett vid ngra tillfällen när jag varit i sve i jan! Enjoy!

Anne-Marie said...

Kråkguldet var en av mina favoriter när jag växte upp. Tror du kommer att gilla den. Såg både TV-serien och läste boken.
Ett av min favoritprogram börjar i morgon - American Idol.

Annika said...

Anne-Marie:
KUL ska bli jättekul att få se Kråkguldet!!!
Jag ser också fram emot American idol JÄTTEMYCKET!!! Vad kul det ska bli!!!

Marge_II said...

Kråkguldet minns jag bara vagt. Var inte den rätt lik Kulla-mannen?

Anonymous said...

Jag minns ingenting av Kråkguldet trots att jag vet att jag såg varenda avsnitt OCH vet att det var hur spännande som helst. Konstigt, va?

Annika said...

Marge: Kullamannen har jag ett svagt, svagt minne av. Men knappt, om ens, ngt minne av kråkguldet. Så, det ska bli kul at titta på "guldet" snart.

Matilda: Ja, sådär kan det vara med minnet ibland.
Minns själv en serie jag älskade som barn "Huset Sillverkronas gåta", minns att den var jättebra...Men jag skulle absolut inte kunna återberätta en enda detalj.

Anonymous said...

Åh Kråkguldet! Tänk vad bra jag tyckte den var o så spännande! Den skulle jag verkligen vilja se igen! Ha en bra tisdag!
Kram

Annika said...

Mie:
Vi får se vad minnets skatt kan leta fram nu. Förmodligen kommer jag att minnas en hel del när jag väl ser den...
KRAM!!!