Sunday, November 26, 2006

Vet ni var jag sitter någonstans?

Jo, på mitt deck...Det är 18 grader. Den sena efermiddagssolen ligger på, och golfbanan är full av golfare!
Tidigare idag var familjen i kyrkan. Det är så sällan vi går i kyrkan, men när vi väl gör det tycker jag att det är rikigt härligt med all musik och sång. Dagens präst, en kvinna, talade så bra om att leva i nuet och det är väl något vi alla borde bli bättre på. Efter kyrkobesöket och den obligatoriska brunchen efteråt så började jag sätta upp julbelysningen i trädet utanför vår ingång.
I vanliga fall skulle jag ha pyntat mig yr, men det känns inte som om det är så stor ide att dekorera alltför mycket i år eftersom vi ju åker hem till Sverige om bara tre veckor. TRE VECKOR!!! Otroligt!!! Och så mycket jag har att göra innan dess! Tiden kommer att flyga. Tur att man har listor, pust!
Nu tror jag att jag ska göra mig en kopp te, och sedan maila, läsa bloggar och tidningar...Allt detta på decket. Naturligtivs.

11 comments:

Panter said...

Här var det 9 grader på eftermiddagen. Lite för blött för golf men annars känns det inte som juletider, trots att jag tänt ljusslingan ute.
Åh, tre veckor till hemresa, det kommer gå fort. Hoppas att Kung Bore anländer före er.

LindaLotta said...

Det låter riktigt mysigt.
Här är ju också varmt, men väldigt fuktigt, så luften blir lite rå. Men som vi konstaterat lite här och där så är det konstigt väder.

Annika said...

Panter:
Ja, vad jag önskar att Kung Bore ska vara sträng i jul! -10 och en massa snö! DET önskar jag mig.
Trevligt att du tagit fram ljusslingorna också!

Lindalotta:
Vädret är OFF. Läskigt det du skrev om på din blogg om blommande kaprifol. Jösses.
Men visst, inte ens jag kan direkt klaga på att sitta ute på decket i solen den 26 november.

Matildas fikarum said...

Åh, du ska hem till Stockholm! Vad avis jag blir. Du tar väl kameran med dig?

Annika said...

Matilda:
JAPP, drar den 16 december! ska bli så KUUUUL!!!! Visst tar jag med mig kameran. DET kan du lita på!
Tyvärr blir det nog inte så mkt bildbloggande därifrån. Men när jag väl kommer tillbaks till US igen då ska det bildbloggas!

Mie*, Absolut Guldkant said...

Åh så lyxigt, 18 grader! Det kommer det nog inte att vara när du kommer till Sverige förstås men det känns väl skönt att komma hem ändå?

Annika said...

Mie:
You bet! Vad jag hoppas på när jag kommer hem är -10 och massor med snö. Vill inte ha en enda dag med plusgrader! Ska bli jättehärligt att komma hem!

Johan Nilsson said...

trevligt =) Känns lite konstigt att julpynta när det är så varmt tycker jag vi har ca 14 här idag men hade 17-18 igår. Fast det är bara tre veckor kvar till sverige för vår del också =)

Annika said...

Johan:
Välkommen till min blogg! Ja, visst är det SKUMT att pynta när det är 18 grader. känns fel!!!
Nej, nu får vi hoppas på sträng kyla och en massa julstämning!!!

JaCal said...

Håller tummar och tår för att det blir en vit och kall jul! Vi var hemma förra julen och gick i snöstormen i mellandagarna och nästan njöt och sa "undrar just när vi gör det här nästa gång"...

Själv trimmar jag gardinerna som jag ska dra för solskenet klockan 3 på Julafton då inspelade Kalle körs igång...

Annika said...

Jacal:
O vad härligt det låter. SÅ vill jag också ha det i jul! MASSOR med snö och kyla. Underbart! Men, fasiken, dte blir säkert 3 grader varmt och småregn...

Japp, Kalle måste ses varän på jorden man befinner sig. Dra bara för gardinerna mot den starka Kalifornien solen! Klockan 15 smäller det!