Monday, November 13, 2006

My Celebrity Look-Alikes

När jag var inne på Linns blogg igår (FASIKEN måste lära mig hur man länkar här på blogger) hittade jag detta roliga inlägg. För att hitta Linns blogg gå ner till min blogg-lista på höger sida). Linn hade gjort ett Celebrity look-alike collage från Myheritage.com. Jag tyckte det såg så roligt ut att jag genast provade själv. Skitkul! Här är mitt resultat! Prova gärna själva, och ni som har bloggar kan ju lägga upp resultatet där sen. Have fun!
PS. Petra Nemcova kom upp nästan varenda gång jag provade (med olika bilder) så ngn likhet finns det väl. Måste googla människan för att se vem hon är :-)
Förvånad över att inte Rachel Ray dök upp, ha, ha, ha, ha!!!

7 comments:

JaCal said...

Hi hi, vet inte om jag vågar mig på... tänk om Ugly Bety dyker upp liksom... ;-) Hm... måste surfa på Piper Perabo - vem i allsindar är det. Måste nog läsa lite fler People...

(Att länka är lätt - det är bara att markera ordet du vill ska vara länka och klicka på den lilla jordgloben med glasögon i menyraden och skriva in url:en till dit du vill länka i rutan som öppnas - och hepp!)

Linn said...

Kul inte sant? Och du hade ju bara personer som är trevliga att likna på (Inte Walt Disney och andra 'gubbar' hehe..)

Ha en fortsatt trevlig Måndag!

Annika said...

Jacal:
Tack för tipset. Jag har en känsla av att Myheritage är en "snäll" site. fast jag har fått upp både Matthew Perry och David Schwimmer när jag har provat. Fniss.

Linn:
skitkul!!! Man kan lätt bli besatt av det. jag har kollat av hela min familj plus en del kompisar. Fniss...

JaCal said...

Skriver här!

Ok - så när du har hittat en film på YouTube så kopierar du koden för film-länken från "Embed" som finns i rutan till höger om filmen.

När du sen skriver din post så klistrar du in koden i "Edit Html"-läget (det finns två flikar i övre högra hörnet i själva post-rutan - normalläge är "compose"). Det kan strula lite i beta-versionen av Blogger (som jag tror att du har...) så om du ska skriva text utöver rubrik i inlägget så skulle jag skriva texten som vanligt i compose-läge, sedan klicka över till "Edit Html"-läge och klistra in koden där jag vill att rutan med filmen ska ligga som det sista innan du klickar Publish.

Har också märkt att det kan strula lite att ändra i inlägg med YouTube filmer (har tex svårt att få till lables för dessa i efterhand).

Men annars är det inte svårare än så (när man väl läst sig igenom massa hjälpsidor...)!

Annika said...

Jacal: TACKAR!!! få se nu då...Ska väl försöka. jag är lite teknikrädd, tror jag...

jill said...

Elisabeth Shue är du defenitivt lik. Ta det som en komplimang, för det är det. Rolig grej, får väl testa själv.

Annika said...

Jill: Tackar!
Ja, prova! Du kommer att tycka att det är jättekul!!!