Wednesday, October 04, 2006

Indiansommar och min iPod...

Det råder sann, riktigt sann, indiansommar här i DC området just nu. Det handlar om sisådär en 28 grader, as I write this post. Klockan är inte ens 11 ännu. Jag har precis kommit tillbaka från min prommis. Ni ska få hänga med mig på den vid tillfälle, dvs så fort jag kommer ihåg att ta med kameran. Totalt, totalt genomsvettig nu! Fast innan jag hoppar in i duschen ska jag skriva ett inlägg och sen ska jag dammsuga och fixa iordning. Jag har ju bokklubbsmöte här hos mig ikväll, gu'bevars. Huset måste ju vara respektabelt då.
Ja, min iPod ja, den får ju alltid hänga med mig på prommisarna runt Reston. Den gör hela motioneringen så otroligt mycket lättare. Bra musik hjälper faktiskt upp dem allra flesta rutiner. Tyvärr är jag så himla dålig på att ladda ner låtar. Jag har snart haft min iPod i två år och jag har fortfarande inte ens 400 låtar på den, otroligt va? Två "Saror" som jag känner har vardera ca 700 låtar på sina iPods, och dem båda "Sarorna" har inte ens haft sina iPods i ett år. Vad gör jag för fel? men igår slog jag mig iallfall ner framför desk-toppen i källaren för att ladda ner några låtar jag tycker är bra. Från iTunes, då'rå...Det blev Justin Timberlakes "SexyBack" som jag gillar skarpt, så blev det Fergie's "London Bridge" som jag också tycker j-gt bra! Men sen, sen knackade en gammal klassiker med stort K på och ville bli nedladdad. Det var "Clouds Across the Moon" med RAH band. Någon som minns den gamla underbara låten från 80-talet? Jag var helt tokig i den, och flera med mig i min kompiskrets. Jag hade den på singel, och jag minns än hur omslaget såg ut, förtvivlad vacker tecknad kvinna som står och vrider en telefonsladd medan hon tittar ut på natthimlen. En riktig klassiker för Yours Truly! Jag blev så himla glad när jag hittade den på iTunes ! På prommisen idag lyssnade jag på den, ja säkert 5 gånger. Ska se om jag kan googla omslaget på singeln från 80-talet, isåfall lägger jag ut bilden här.
Nopeli-dopeli nu måste jag dammsuga och fixa, och sen måste jag duscha...See YA all soon!!!

<

Så här såg singelomslaget alltså ut...

4 comments:

Brynja said...

Hej hej, tack för ditt inlägg på min blogg. Alltid kul med nya besökare som tittar förbi i "farten" ;). Jajjamännsan vi är en grupp svenskar som bor i Arlington vid Crystal City som studerar journalistik(inkl mig) och halva gruppen marknadsföring. Nästa och sista termin är upplagt för ett internship på ett företag i DC. Så vi har ett spännande år framför oss. Mvh Brynja

Annika said...

Brynja: Ja, jag förstår att ni har kul! Låter verkligen som om du har ett spännade år framför dig. Ha så kul! Och titta gärna in igen. Vet du, jag har tyvärr förlagt din blogg-adress så du får gärna lägga in den här, om du vill.

Sara said...

Jo, jag kommer ihåg den låten och att du hade skivan, det är ju en rätt mesig text men lite kul!! Och jag är uppe i 822 låtar nu sis, så du får ligga i lite till! Vi får väl jämföra hur det ser ut i jul....

Annika said...

SIS: Vet du, jag hittade videon på Youtube.com...Höll på att garva ihjäl mig. Något så töntigt! Skulle så gärna lägga ut den på min blogg, men jag vet tamej-tusan inte hur man gör! Har försökt och försökt. Iallafall ruggigt larvig text, och otroligt fjantig video. MEN så j-a skön låt!