Sunday, October 15, 2006

40 årskalas...

Igår var Peter och jag bjudna på 40 årskalas. Det var vår vän W som fyllde the big four-oh. Jättetrevlig fest med middag för 40 personer. Talen haglade över W, och vi svenskor sjöng hans absoluta favoritsång "Sommaren i city" till allmänt jubel. Efter middagen blev det dans i S och W nyinredda och MYCKET fina källare! S hade bränt ner toppenlåtar.
Som vanlig bjöds mycket drickbart, och ja, då dricker man ju...Jag har en viss svaghet för Gin and Tonics, och så rödvin förstås! Gott!
Och, som vanligt, när man nu är 40 år fyllda så mår man inte sådär jättebra dagen efter. Vaknade klockan 5 imorse och tog en Alka-seltzer Morning Relief. Whatever, som om det hjälpte, fnys.
Klockan 9 satt Peter och jag på Starbucks i South Lakes med varsin latte och varsin ägg, bacon och ostmacka. Hålögda och bleka. Mackorna och kaffet smakade dock mycket bra. Trasslade oss sen upp till Safeway för att handla inför dagens lunch. Japp, inte nog med att man är bakis, man ska vara lunchvärdinna också. Svärföräldrarna kommer hit på lunch om cirka en timme. Chili-con-carnen puttrar på spisen, och doftar lovande. Fast, någon alkholhaltig dryck kommer inte över mina läppar idag.
TACK S och W för en jättetrevlig kväll!!!


Här har vi Jocke, Lotta och Magnus
Middagen


Födelsdagsbarnet, Marc, Susanna och Peter


Vår värdinna och en för mig okänd gäst


Dans i källaren...Susanna, Sara och Inger.


Åsså Peter och jag...


Köksflickorna...Sara, Jag och Lotta


Lotta och MagnusSusanna och Marc


Här kommer Sara med tårtan


Tack för en trevlig afton, säger vi!

6 comments:

LindaLotta said...

Å vilka härliga bilder!
Det ser ut som om ni haft jätteroligt.
Och du, man behöver inte ha fyllt fyrtio för att vara lite halvtaskig dagen efter ;)

Monika said...

Vad kul med fest!! Ni verkar gå på så många roliga sådana med dans, sång och trevligt umgänge, himla trevligt :-) Jättekul med alla bilder också, verkligen. Men jag vet precis hur du kände dig idag...kände mig lite likadan efter Frozen Margerita och rödvin på Grill i torsdags kväll. Middag ute med (f.d.) kollegorna...Roligt medan det varar, mindre roligt sen :-)

Annika said...

lindalotta: Ha, ha..nej det är sant man behöver inte ha fyllt 40 för att må skit, fniss. Tror jag började bli bakis efter att jag fyllt 30. Innan dess kände man ingenting alls efter en vild fest. men det blir alltvärre med åren, tyvärr...

Monika: Jättekul fest. Visst är det jobbigt att vara SEG en hel dag efteråt. Precis som du fick erfara efter din kväll på Grill...

Lilla B said...

Låter som ett roligt kalas!

Matildas fikarum said...

Nu inser jag just att jag inte har varit på fest på åratal! Vad kul ni verkar haft!

Annika said...

LillaB: Kul att bli borbjuden på fest ibland. det händer ju inte varje vecka precis.

Matilda: Nej, sådan här storslagna fester "växer inte på trä'n" så det var verkligen roligt att bli bjuden.