Tuesday, August 29, 2006

Ett till försök med sommarbilder
Blogger ÄR trög, otroligt trög. Tröttsamt...Jag vet att vissa som brukar kommentera ibland säger att det är lögn att lägga ut en kommentar just därför att blogspot är så trögt. Det är verkligen tråkigt. NU ska jag försöka lägga ut ytterligare bilder från sommaren, och hoppas på att det funkar. Enjoy!

4 comments:

Monika said...

Här är en till som läser ikapp...igen! Du är så himla flitigt med bloggandet - kul! Men här har det börjats jobba igen och det är fullt upp, har glömt (!) att kolla din blogg tidigare i veckan. I alla fall, vilka underbara sommarbilder!! Och kul att se kusinerna, syskon, och lilla Ella.

Nu dags att jobba!

Annika said...

Monika: glömt bloggen??!!!! what :-))
Ja, det är kul med lite bilder på bloggen. Synd bara att det ska vara så trögt att få upp dem där.
Jobba lugnt!!!

Monika said...

I know! Det får bara inte hända liksom, för då ligger man hopplöst efter ;-) Och man riskerar dessutom att kommentarer blir olästa...Jag får skylla på att man vant sig av efter sommarens uppehåll :-) Nu har jag i alla fall både kommenterat och MAILAT idag - kors i taket!!

Annika said...

Monika: Hey, inga problem, tjejen!!! Men det är nog sant det där med kommentarerna. Jag går tyärr sällan tillbaka och tittar om ngn skrivit ngt. Typ på sidorna bakåt. Visst, i somras var ju mitt bloggande väldigt sporadiskt, tyvärr. Wish I could have blogged every day :-( Men nu är jag igång igen, och you are back, too!!! :-)))))