Monday, July 03, 2006

Nu drar vi österut...

Efter en otroligt trevlig vecka hemma i Stockholm är det nu dags att dra österut. Den här veckan i Stockholm har verkligen varit underbar. Alltså, bara detta väder gör att man bara vill skrika av glädje. Att man sedan svettas som en gris hör liksom inte hit, ha, ha...
Peter anlände från US igår, så nu är familjen B samlad igen.
Idag återstår att packa väskorna inför fem veckor på Obbelören, Ledurssundet, Börsskär, Norrnäs, Närpes, Vasa län, Österbotten i Finland. Blir ju mest casual kläder som kommer att användas och inget fancy schmansy. Men innan vi drar iväg med båten i afton så ska vi träffa kussarna och sis, och det ska som vanligt bli trevligt. Det faktum att vi kommer att sakna dem är så påtagligt att man nästan känner smaken. För mig som mamma och moster är det så fint att se hur mycket dem tre kussarna älskar varandra, och hur gärna dem vill leka och vara ihop HELA tiden. Nu ses dem inte förrän i slutet av juli när SIS och HK kommer till Närpes. Idag har SIS och jag bestämt att vi ska in till Humlegården i Stockholm och luncha innan vi beger oss av i afton.
Det bör bli en LJUVLIG sjöresa ikväll...och imorgon vaknar vi på andra stranden. Kära, trogna läsare, nu vet jag inte när det blir bloggning härnäst. Lovar att blogga varje gång jag går på biblioteket i Närpes. Fram tills dess får ni alla ha det så bra! Nu ska Yours Truly så smått börja packa innan resten av min lilla familj har vaknat.

4 comments:

Sara said...

Nu ses vi ju om en stund, men GRATTIS, GRATTIS på er 13-åriga bröllopsdag!!!!!!1

Annika said...

Sara: Det var just det också ja, 13 år :-)

Monika said...

Ja, just det ja - GRATTIS! Och ha det så himla mysigt i Finland...

Annika said...

Monika: TACK! Det ska vi ha! Du med! Nästa gång blir det blogg från den andra stranden!