Tuesday, May 30, 2006

Beachblogg 1

Jaha, vi provar val nu da aven om det ar crappy dial-up...Inte sa mycket att gora at den saken. Jag bloggar sa lange jag kan, ha, ha...
Kvall pa OBX! Peter och jag har precis fixat middag at hela styrkan, rigatoni med parmesan ost och rodvin! Let me tell you, mina medtagna Bag-in-Box gar som smor i sol, I knew it, HA!!!
Vi har det fint har pa OBX, stralande vader, iallafall idag. Har varit bade pa stranden och i poolen. Vi borjar alltid vid poolen, och drar ner till stranden efter lunch. Tyvarr har varmesystemet i poolen strulat sa det har varit allt fran kvaljande varmt till isande kallt i poolen. Idag kom pool-grabben och forhoppningsvis har han fixat till problemet nu. Jacuzzirna are still going strong! Dottern och jag har badat nakenbad nu tva kvallar i rad....Under en stralande stjarnhimmel. Dock, vi ar glada att ingen har lagt marke till oss (vad vi vet). Idag for min svager FB, alla som sett Austin Powers vet vad FB star for, hem med sonen. Sonen ar 7 ar och hans foraldrar kande att dem inte kunde lata denna etta-gluttare missa skolan mer an EN dag!!! Sa idag for en rodgraten liten Sam hem med sin pappa. Lille Sam sa att det var den varsta dagen i hans liv!!! Han ville sa garna stanna har pa OBX! Man kan verkligen fraga sig VARFOR hans foraldrar tycker att det ar SA viktigt att han ska ga i skolan denna vecka??? Kan det vara pga field day pa fredag??? Jag fattar det inte...MEN, jag ar glad att FB har avlagsnat sig fran OBX.
KUL LASNING: Kopte med mig min amerikanska favvo-tidning Marie-Claire till beachen. I den tidningen finns en jattestor artikel om det basta landet for kvinnor att bo i. Gissa vilket??? JUST DET!!! Sverige!!! Jattekul lasning, Ebba von Sydow med flera svenskor ar intervjuvade. I varldens tio-i-topp lander ar alla Nordiska lander representerade, go figure!! Kul och BRA artikel!!
Mer imorrn om CRAPPY dial-up systemet orkar med det. Ciao for now, until next time!!!

3 comments:

Anonymous said...

Hur kom det sig att sverige var bäst? Vad var argumenten? Låter som ni har det bara bra i övrigt, är lite avis :-) Och jag tycker nog också att Sam kunde fått stanna, och bara FB åkt hem ;-))

Anonymous said...

Mmmm, jag känner mig också avis när jag sitter här med tenta-plugg och sjuk liten Ebba hemma från skolan. Men så skönt att ni har kul och trivs, jag unnar er verkligen det! Och vad jag tycker om det där med lille S vet du redan.....:-(

Anonymous said...

monika: mer om sverigeartikeln i sep.blogg efter hemkomsten...

Sara: Stackars lilla babba som ar sjuk. Hoppas det ar battre nu...